![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 16 2004, 19:23) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 17:25) Heh, sorry. Manā klātbūtnē nedrīxt pieminēt Fullmetal Alchemist. Mans vājais punkts. Pārāk aizraujos. ![]() heh paga kad es tikshu klaat kaadama seerijaam un saakshu jamo kritizeet peec pilnas programmas... jo esmu lasiijijis pietiekami daudz kritikas takaa man jau ir priekshtas ko no vinja var gaidiit *paslēpj savus diskus* FMA nedrīxt kritizēt, jo tad es atkal aizraujos strīdā un viss aiziet galīgi traki... Passion to defend my proirities i have more than it's neccessary. *sāk raxtīt aizstāvības runu* Es vispār nespēju apjēgt, kā var nepatikt FMA... Heh. Fana debīlisms. -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mha.. Stace.. neesi tāda viena.. bet būs jau labi, ja divi fanu metīsies kādam virsū, tad daudz pāri nepaliks.. *rrrr...*
Un runājot par Laputa.. nez vai tu domāji to pašu ko es. Mmmm.. Laputa castel in the sky? ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 19:38) mha.. Stace.. neesi tāda viena.. bet būs jau labi, ja divi fanu metīsies kādam virsū, tad daudz pāri nepaliks.. *rrrr...* ![]() -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 18:38) yeap yeap tieshi to es arii domaaju.. .man vinja patiik QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 18:41) QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 19:38) mha.. Stace.. neesi tāda viena.. bet būs jau labi, ja divi fanu metīsies kādam virsū, tad daudz pāri nepaliks.. *rrrr...* ![]() Nuuu es taa juutu ka man tagadinj vaidzeetu apgaadaatiesa ar kaadu vezumu pamperu. Tikkai es pagaidiet kad es tikshu klaat tad es saakshu tik gandeet jums gariigo.. FMA.......... HA! Hellsingisti un Vampire Hunter D'sti var jau saakt buntoties, es varu publiski nokliegties ka tie ir apakaunojums vampiiru teemai kaa taadai *nesakariigi zhestikuleejot smieklos censhas nospiest "Add replay"* Es kaut kur ieprieksh lasiiju, ka viens staaveeja un krita par Tenjou Tenge, kaa krutaako seriaalu ever.... tagad neredzu jeegu klaigaat par to seriaalu, bet ja kaac iepiiksteesies par taa seriaala krutumu, tad man ir garanteeti veseliigi smiekli -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nez kādā topikā sāka runāt par FMA...
![]() Es apskatījos FMA 1. sēriju un man vispār nepatika, ka tālāk i skatīties negribās. ...Es varu pateikt, ka vislabākā ir Inuyasha anime ![]() Un es uzskatu, ka Yamaguchi Kappei (Inuyasha) ir viens no visprofessionālākiem Seiyuu. Un vispār viņš vislabāk prot pateikt vārdu "Baka". ![]() Inuyasha FOREVER.....un nebūs vislabākā tikai FMA anime ![]() P.S. sorry mazliet neizturēju un aizrāvos |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
FMA bija domaats kaa piemeers animei ar norau tu kaaju un roku( burtiski) anime taair superiiga tikai tur baigi dauz raud( arii pasham dazrez uzdzen raudienu), bet skatiities ljoti patiikami!
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Hikaru128 @ Nov 17 2004, 16:14) Nez kādā topikā sāka runāt par FMA... ![]() Es apskatījos FMA 1. sēriju un man vispār nepatika, ka tālāk i skatīties negribās. ...Es varu pateikt, ka vislabākā ir Inuyasha anime ![]() Negribu bļaustīties un likt pirmās vietas anime, jo vienmēr atradīsies kāds, kam tavs viedoklis neliksies pareizs. Taču, ja ikurāt vajag salīdzināt FMA un Inuyashu, tad jāsaka, ka krietnu strēķi labāka ir FMA. Pamatā jau tieši satura dēl, lai gan diskomfortu rada tas, ka vienā sērijā tā ir komēdija, bet nākamajā jau pilnīgs horors. Grūti pārslēgties. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(ShinChan @ Nov 17 2004, 19:48) Taču, ja ikurāt vajag salīdzināt FMA un Inuyashu, tad jāsaka, ka krietnu strēķi labāka ir FMA. Pamatā jau tieši satura dēl, lai gan diskomfortu rada tas, ka vienā sērijā tā ir komēdija, bet nākamajā jau pilnīgs horors. Grūti pārslēgties. Tas ir tas, kā dēļ man patīk anime... Dzīvē jau arī viss nav vienādās krāsās krāsots.. Excitment mijas ar sorrow, ne? Un -OK, beidzam runāt par FMA. Es to uztveru pārāk personiski. Mēs ar Edo vienkārši esam pārāk līdzīgi, un mirklī, kad viano FMA, man ir sajūta, ka it's an insult for me. ![]() Bet FMA patiešām ir ļoti labs sižets... ![]() FMA ir interesanta. Un aizraujoša. Un atšķirīga. Un... ![]() -------------------- ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Nov 17 2004, 15:14) Nez kādā topikā sāka runāt par FMA... ![]() Es apskatījos FMA 1. sēriju un man vispār nepatika, ka tālāk i skatīties negribās. ...Es varu pateikt, ka vislabākā ir Inuyasha anime ![]() Un es uzskatu, ka Yamaguchi Kappei (Inuyasha) ir viens no visprofessionālākiem Seiyuu. Un vispār viņš vislabāk prot pateikt vārdu "Baka". ![]() Inuyasha FOREVER.....un nebūs vislabākā tikai FMA anime ![]() P.S. sorry mazliet neizturēju un aizrāvos Ka Inuyasha ir vislabākā anime es pilnīgi piekrītu ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:06 |