![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Yushiro Sakaki @ Nov 16 2004, 10:58) Nu Yume tev neapniik visu braakjeet? ![]() Man jo projaam patiik "otaku kumi" un NAFC. Bet ja tev ir kas labaaks, tad uzraxti! mmm.. nu teiksim tā.. es jau laikam te kādus 20 uzrakstīju.. ![]() Un runājot par brāķēšanu... nepiekritīšu tik ilgi kamēr man neiksies kautkas simpātisk, pagaidām tādu neredzu. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() Tauta, davai, esam piekāpīgāki... Es gatava piekrist viarākumam, jo zinu tač', ka visi nekad nevar būt apmierināti! Come on, esat mazāk kritiski~! ![]() -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
btw Yume: es nepratu iztulkot 2 tavus vaardus
gohatto un tanbi... manupraat tu vienkaarshi uz dullo zilbes samikseeji.. jo taadu vaardu nav... es pat nespeeju neko izspiest no vaardu sakneem... ![]() Un pie teemas... man nekaadi nepatiik ja tanii muusu kluba nosaukumaa par visu vari censhas iepiit Latvian, european, global..... uff... kamoon... mees esam neordinaari fani un mums nav jaataisnojas pasaules priekshaa par savu neordinaaro nosaukumu tipo - Chigohan - un sheit ir interesanta divdomiiba... tilkojumaa vareetu iznaakt bloodmeal - assins maltiite, bet pieraxtiit ar kanji ko izmanto "1000"(sen) atteloshanai jo shii kanji "onyomi ir "chi"- kursh arii noziimee asinis - ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Chihogan labi skan... manupraat, labaakais, kas she izskaneejis.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
man jau liekas ka labāk būtu klubu asociēt ar kautko pozitīvu un labu.... citi vēl padomās ka mēs te kautkādi asins dievinātāji vien esam, kas skatās vien to kā Elfen Lied
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Nov 16 2004, 17:39) C-H-I-G-O-H-A-N ... Chigohan.. tas lai paareejiem misspelings nepieliip -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
gohatto ir taboo
Un runājot par C-H-I-G-O-H-A-N ( ![]() -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 18:20) Un runājot par C-H-I-G-O-H-A-N ( ![]() nu es tak teicu ka pieraksta ar kanji ko izmanto lai pierakstiitu "1000" taakaa pirmasi kas naaktu praataa ir "thouthand meals".. bet jeega ir dziljaaka(bloodmeal) ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
mmm... man pirmā asociācija ir tieši ar asinīm..
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nu bet padomājiet, kāds prasīs ko šis nosaukums nozīmē, tu atbildēsi - asins maltīte... Tas nu uzreiz nekādas asociācijas ar animi neizraisa, drīzāk ar miesniekiem!
esmu pilnīgi pret šo nosaukumu! ta jau labāk kādu no iepriekšējiem... -------------------- |
Yume |
![]()
|
JurCHiX.. tu lūdzu uzreiz konkrētāk saki kuru, savādāk nekāda labuma no tā nav.
OK.. man vēlarvein prātā palika koneko.. nez... chigohan... nāāa.... -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(JurCHiX @ Nov 16 2004, 19:31) nu bet padomājiet, kāds prasīs ko šis nosaukums nozīmē, tu atbildēsi - asins maltīte... Tas nu uzreiz nekādas asociācijas ar animi neizraisa, drīzāk ar miesniekiem! tāpat. ![]() hei, bet kā to chigohan izrunā? [lai es neizgāztos nākotnē, pasakot galīgi greizi] -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
nu kā, kā čī izrunā tu zini, ar pusgaro "i" un gohan ta arī izrunājās.
Nu kas tad ir.. davai fiksi pasaka kas kam vairāk no nosaukumiem patīk un metam mieru šai tēmai. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Davai, Yume, uztasi kopsavilkumu! Un spriedīsim!
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:04 |