![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
nu piemēram:
Katana Anime soul Kokoro ...vienkārši un labi skan.. Vai jebkuru citu, bet tikai ne Chigohan vai Otaku kumi.. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 19:49) ![]() tāpēc, ka tev ir powers, heh heh. ![]() QUOTE(Hikaru128 @ Nov 16 2004, 19:50) nu piemēram: Katana Anime soul Kokoro ...vienkārši un labi skan.. Vai jebkuru citu, bet tikai ne Chigohan vai Otaku kumi.. heh, Katana un Kokoro, es [ kā par brīnumu~!] noteikti piekritīšu [ i'm so modest! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nu tad tā.. es tagad uztaisīju kopasvilkumu par visiem ieliktiem nosaukumiem, un tūlīt uztaisīšu balsojumu, bet lūdzu arī balsot, nevis kāparasti.
UN neiazmirstiet par LOGO!!! -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
atvainojos ka tik veelu, bet nu luuk dazhi varianti, cerams ka kāds iepatiksies:
hagoromo - angel's raiment ameagari - after the rain usei - sound of rain kaigan - enlightenment/spiritual awakening/opening ones eyes to the truth gankou - glint in eye (šis man vislabāk patīk, jo anime personāži izceļas ar savām acīm!) kuroihitomi - (beautiful) dark eyes kikotsu - backbone/spirit/soul/grit shirei - spirit of a dead person/ghost/departed soul shinkon - heart and soul/ones soul (heart) -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Man patīk Kuroihitomi
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Man kaigan patīk, gankou patīk un kuroihitomi patīk.
|
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Mjaa, Kaigan ir vislabaakais, ko naacies ir dzirdeet.
-------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
Yume |
![]()
|
mm.. nu es pieliku klāt vēl divus pie aptaujas, diemžēl vairāk peilikt nevaru, maximālais atbilžu skaits ir 10
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
žēl, ka Kuroihitomi nepieliki...
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
es tik ceru ka būs kāds no šiem:
kaigan gankou kuroihitomi ![]() ![]() -------------------- |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
es VEELARVIEN saku ka jaabuut otaku zaibatsu un ka idioti var sliicinaaties!
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
mani draugi mani izņirgs no panckām par tādu nosaukumu...
![]() būs grūti iemācīt viņiem respektēt anime un šo fanklubu... ![]() -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Tador @ Nov 16 2004, 21:19) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 21:02) mani draugi mani izņirgs no panckām par tādu nosaukumu... ![]() būs grūti iemācīt viņiem respektēt anime un šo fanklubu... ![]() nu gan tev "draugi"... khmm, kaa jau teicu visi kam smadzenes par mazu, var iet sliicinaaties. ![]() ja tu shitaa turpinaasi, nekaada labuma nebuus. neiespaido cilveekus, padomaas vel ka tu vinus iesi sliicinaat un njems tavu zaebatsu (un visi pazistamie apreeks) ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 10:56 |