![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Wooot, tik daudz variantu, tik daudz problēmu ^^ Mjā, kritēriji nosaukumam nav zemākā ranga (bet tas jau ir normāli, ne?):
1. Labskanīgs, viegli izrunājams, vēlams - īss. 2. Oriģināls, ar rozīnīti, maybe ar humoru vai vnk - kewl style. Nedrīkst būt plaģiātisks, banāls, nodrāzts. 3. Diezgan visaptverošs, bet reizē - ar specifisku nozīmi. 4. Perversas asociācijas neizraisošs (kaut gan seksuālu zemtekstu var atrast jebkam...JEBKAM) 5. Vispār - nekādas negatīvas asociācijas neizraisošs. Njus, man tomēr arī prasās pēc vārdu salikuma (otaku kumi jau mīļi izklausās, ja neskaita, nu ja, jau atkal - asociācijas...). Un par logo piekrītu, ka tam jābūt pietiekami askētiskam - nekādu sarežģītu detaļu vai pārspīlētas krāsainības, taču nedrīkstētu būt arī pārāk stilizēts un bezpersonisks (šaubos, vai pietikstu vnk ar pārīti kanji simboli rāmītī ><). Bet anyways - lai kāds arī beigās nebūtu logo&nosaukums, galvenā jau ir pati kopā-būšanas ideja ^^ HIDEKI, FIGHT! -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
otaku zaebatsu -
![]() Nu jūs gan dodiet! ![]() Varbūt labāk tomēr kaut ko tādu, ko ne tikai otaku bet arī parastie mirstīgie sapratīs? -------------------- Press any key to continue
|
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
kā būtu ja par logo ņemtu teiksim stilizētu bonsai kociņu ( priedīti - priedes liekas ka Latvijā vēl aug
![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Un ka butu ar "L.A.F.C" Latvian Anime Fan Club?
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
bļāviens, ideju ir vairāk, kā cilvēku, heh..
![]() mjā, es, protams, turos pie savas Katanas [ ne burtiski]. Tāpēc, ka man tas vienkārši liekas "deshevo i so vkusom", i mean - vienkārši un lakoniski. Jo abriviatūras ir too complicated for average people. ![]() Bet, starp citu, man tīri patīk arī Otaku Kumi. ![]() Un - tikai ne "otaku zaebatsu". ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
GTO - great tuss (for) otaku
![]() bet es veel arvien palieku pie NGO! ![]() ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tador.. paklusti luudzu ar savu NGO..
Un runaajor par GTO... klau.. abriviatuura protams ir jautri.. bet mees jau shkiet te kaadas 3 lapaspuses diskuteejam ka gribam normaalu vaardu, kas ir saprotams visiem, un no vinja gan vareetu uztaisiit abreviatuuru. -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Esmu pret saiisinaajumiem un nesaprotamaam japaanju valodas fraazeem, tachu man patiik skaniigi vaardi, lai arii vinji neko normaalam latvietim neizsaka.
No tiem kas izskaneeja, man patika Genki un Kokoro. Lai arii parastaa tauta nesapratiis jeegu tachu vaardi skaniigi un normaali var iztulkot jamajiem, ja prasa. Katraa zinjaa japaanju valodaa tomeer buutu klubu nosaukt atbilstoshaak nekaa mociities ar anglju vaardiem. Klubam tomeer ar anglisko buus visai maz sakara, nee? Par simboliku - nu domaaju vajag kaut ko japaanisku - kaadu stilizetu templiiti, shrin'i, vai akmens skulptuurinju (aka Spirited Away). Der arii hieroglifs (nu tur katakana, hiragana, kanji, nezinu), ja kluba nosaukumu var uzrakstiit ar vienu. Simbolika vispaar ir atkariiga no nosaukuma, tipa genki - atbilstoshaaks buutu smaidinjsh aka ^__^, a kokoro - nezinu kaa atteelot, bet nu ideju saprataat ![]() PS Vispaar vai nebuutu laiks visus nosaukumus uzlikt uz balsoshanu? -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(zenofex @ Nov 14 2004, 16:07) tieš' tā. laix. -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
logo -
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Tador @ Nov 14 2004, 17:14) SATRP CITU, man ideja par šīm acīm ļoti patīk. Tas ir ideāls variants, jo patiesi reprezentē visu, kas parastiem mirstīgiem saistās ar anime. -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 14 2004, 16:23) QUOTE(Tador @ Nov 14 2004, 17:14) SATRP CITU, man ideja par šīm acīm ļoti patīk. Tas ir ideāls variants, jo patiesi reprezentē visu, kas parastiem mirstīgiem saistās ar anime. hehe, ideja par shiim aciim jau uzpeldeeja ceturtdienas sanaaksmee - taas ir taas acis, kas man uz jaka muguras. bet es pilnaa nopietniibaa saku, ka shiis acis IR jaaliek par kluba logo - vienkaarshas, nekraasainas, nekaadu sarezgjiitu liiniju, un nekas, kas buutu stilizeets liidz banaalumam. ja nemaldos, tas ir viss aks tika prasiits no kluba logo. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Tador @ Nov 14 2004, 17:29) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 14 2004, 16:23) QUOTE(Tador @ Nov 14 2004, 17:14) SATRP CITU, man ideja par šīm acīm ļoti patīk. Tas ir ideāls variants, jo patiesi reprezentē visu, kas parastiem mirstīgiem saistās ar anime. hehe, ideja par shiim aciim jau uzpeldeeja ceturtdienas sanaaksmee - taas ir taas acis, kas man uz jaka muguras. bet es pilnaa nopietniibaa saku, ka shiis acis IR jaaliek par kluba logo - vienkaarshas, nekraasainas, nekaadu sarezgjiitu liiniju, un nekas, kas buutu stilizeets liidz banaalumam. ja nemaldos, tas ir viss aks tika prasiits no kluba logo. ![]() exactly. Un - yup - man jau sanāxmē ideja par acīm patikās. Plus, tu mums būsi staigājoša kluba reklāma... ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Logo ir "zuppa gūd". Bet vai mums būtu jāuztrauca par autorības jautājumiem? Just in case...
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
maacoties mateni man praataa "uzpeldeeja" viizija par logo.peec buutiibas vienkaarsh ar nelielu filozofisku "piesitienu"..kaads?..neteikshu (paarak kautriigs)
![]() ciniities vien taalaak pashi ![]() (kaada jeega no posta?nekaada, bet nevareeju atureeties nepadaloties) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 10:56 |