![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
domaaju, ka ar autortiesiibaam probleemas nebuus - eva 01 piem pastaav vellarvien.
|
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Woot, par acīm tiešām ir neslikta ideja ^__^ Vienīgi jautājums, vai konkrēti šo te bildi, neko neizmainot, neuzlabojot - vnk, ja nav klāt ne uzrakstiņa, ne kā cita, tad tā mazliet papliki izskatās >< But that's just my humble opinion!
(par autortiesībām piekrītu - ej nu pierādi, no kurienes tās aces izņemtas ^^) -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Atklāti? Uzzīmēts vēl ir ciešami, bet es to nekādīgi nevaru iedomāties kā logo. Liekas, ka kaut kā nav un vispār, tā noslēpumainība (tikai acis) īpaši nepiesaista. Vajag kaut ko konkrētāku. Protams, tā ir mana izpratne par logo.
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
man veel kas atradaas ko teikt par NGO
Tima EVA 02 nav arii abbriviatuura? un arii taada ko tikai zinaataajs saprastu? Ja nemaldos tad daudzi no saakuma to arii gribeeja njemt kaa nosaukumu... |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Vēlviens atklāti? Besī saisīnajumi. Vislabāk patīk spēcīgs, īss vārds. Varbūt pat "jaunvārds" - saliktenis no diviem dažādiem vārdiem, taču labskanīgs.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
1) tiešām nevaru iedomāties kā tās acis izskatīsies kā logo, ,mož viņas vajadzētu pagriezt taisni?
2) Pilnīgi piekrītu iepriekšteiktajam par saīsinājumiem. Neatbalstu tādus, vajadzētu kādu konkrētu vārdu! Un varbūt kāds varētu pakomentēt šo?: QUOTE(JurCHiX @ Nov 13 2004, 19:06) Mans variants: TOKIWA Kādreiz nopietni anime ziimeetaaji dziivoja atsevišķās grupās, un vienu no tādām grupām sauca TOKIWA SOU tezuka osamu, akatsuka fujio, fujiko F fujio,fujiko fujio A ...u.c naak no turienes -------------------- |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 14 2004, 20:38) 1) tiešām nevaru iedomāties kā tās acis izskatīsies kā logo, ,mož viņas vajadzētu pagriezt taisni? 2) Pilnīgi piekrītu iepriekšteiktajam par saīsinājumiem. Neatbalstu tādus, vajadzētu kādu konkrētu vārdu! Un varbūt kāds varētu pakomentēt šo?: QUOTE(JurCHiX @ Nov 13 2004, 19:06) Mans variants: TOKIWA Kādreiz nopietni anime ziimeetaaji dziivoja atsevišķās grupās, un vienu no tādām grupām sauca TOKIWA SOU tezuka osamu, akatsuka fujio, fujiko F fujio,fujiko fujio A ...u.c naak no turienes tik pat labi varetu but nosaukums JAPAN ![]() un nemaz tik labi neskan - izklausaas prasti kaut kaa |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nezinu, nu var tagad ņemt protams un mēģināt dzimtajā valodā atcerēties kādus labus vārdus. Jo man tās trīsburtu abriviatūras jau piefriezās.
Un runājot par logo.. es arī esmu pret acīm.. par tukšu, un kautkā nepiesaistoši. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Paskaidrojiet pavirsham lasiitaajam, ko iisti noziimee "kokoro"! Es zinu tikai "totoro"
![]() P.S. Esmu par aciim! Kas vainas, ka nepiesaistoshi? Gribeeji dzeltenus uzrakstus + daudz izsaukuma ziimes uz melna fona? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Es jau arii iisti nesaprotu, kas vainas aciim, tik nedaudz jaaapstraadaa lai peec logucha izskataas un jaapieraksta kautkur nosaukums.
Tikai stulbi sanaaks, ja pie aciim pierakstiis NGO, vai arii kadu citu nesaprotamu abreviatuuru. I mean, simbolikai un nosaukumam ir kaut vai drusku jaasaskan. Un kokoro btw, noziimee sirds. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
kokoro = 心 => man nevisai patiik shis kanji taads prasts
笑顔 =egao = smiling face = kas mees kaut kaadi Ogenki yarou ? 微笑 = hohoemi = smile = kas mees kaut kaadi Ogenki yarou ? 笑 = warai = smile = kas mees kaut kaadi Ogenki yarou ? 向日葵 = himawari = sunflower = kaur kaa negribas ka visi kluba biedri ar sempeneem tagad vazaasies 平安 = heian = peace = shaubos vai mees peec miera neseejiem izskataamaies 平和 = heiwa = peace = shaubos vai mees peec miera neseejiem izskataamaies 蜜柑 = mikan = mandarin = kaada &^$ peec? lai arii tas ir sveets auglis.. tik un taa 未完(の) = mikan(no) = incomplete = divdomiiba = tas ir labi mees neviens neesam pilniigi 未刊(の) = mikan(no) = unpublished = un arii publiceeshans veerti 御釜 = okama = gay/transvestite = par shito... ![]() 難色 = nanshoku = disapprooval = kaada *&%^ peec? ieskaidro savu domu gaajienu .... -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 15 2004, 13:30) kokoro = 心 => man nevisai patiik shis kanji taads prasts 笑顔 =egao = smiling face = kas mees kaut kaadi Ogenki yarou ? 微笑 = hohoemi = smile = kas mees kaut kaadi Ogenki yarou ? 笑 = warai = smile = kas mees kaut kaadi Ogenki yarou ? 向日葵 = himawari = sunflower = kaur kaa negribas ka visi kluba biedri ar sempeneem tagad vazaasies 平安 = heian = peace = shaubos vai mees peec miera neseejiem izskataamaies 平和 = heiwa = peace = shaubos vai mees peec miera neseejiem izskataamaies 蜜柑 = mikan = mandarin = kaada &^$ peec? lai arii tas ir sveets auglis.. tik un taa 未完(の) = mikan(no) = incomplete = divdomiiba = tas ir labi mees neviens neesam pilniigi 未刊(の) = mikan(no) = unpublished = un arii publiceeshans veerti 御釜 = okama = gay/transvestite = par shito... ![]() 難色 = nanshoku = disapprooval = kaada *&%^ peec? ieskaidro savu domu gaajienu .... humm... tad veel ir varianti uz oni vai aho ect |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mhaha.. Shinobi.. rere.. esi gaidīju vai kāds iztulkos tos pēdējos vārdus.. tas jau bija tīrā ņirgāšanās. man darba apnika un es sāku blēņas rakstīt, a blakus draudzene stāvēja un teica visu kas nāca prātā... nu es kā godīgs cilvēks pierakstīju.. hehe.. re kas sanāca.
![]() -------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nu Yume tev neapniik visu braakjeet?
![]() Man jo projaam patiik "otaku kumi" un NAFC. Bet ja tev ir kas labaaks, tad uzraxti! -------------------- Geeks rock!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(zenofex @ Nov 15 2004, 12:31) yup, sirds kā dvēseliska substance, garīga sirds, nevis orgāns. Man patīk, heh, un ne jau tikai tāpēc, ka tā ir mana ideja. Vienkārši tas ir vienkārši. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:06 |