![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Haruka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 16-March 07 ![]() |
Atradu kko taadu.:
New kafijas aparaats & datora salikums. ![]() ![]() ![]() Kursh gan neveeleetos sho skaisto datoru.: ![]() ![]() This post has been edited by Haruka: Mar 18 2007, 19:53 -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
kaimiņu anekdote :
-ko tu dzersi? fantu, vai spraitu? -fantu. -fantas nav. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Haruka |
![]()
|
varbuut ka dzirdeeta.:
- Kaptein, mums uz kuga ir zilie.! - Johaidi.! Kuri tie ir.? - Iedod bucu tad pateiksu.! he he.!: Zvans pie durviim. No iekspuses atskan.: - Kas tur.? - Policija.! - Ko veelaties.? - Gribam aprunaaties.! - Cik juus tur esat.? - Divi. - Nu tad parunaajiet savaa starpaa.!! -------------------- ![]() |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
Man ar ir rasistainie dazji. Neesmu rasists, bet liekas reeciigi kaa neegjeri(khem. melnie, luudzu nesuudziet mani tiesaa) to visur saskata. Bet dazji ir diezgan pasmagi, taapeec, ja ir par traku dzeeshiet aaraa.
Q:Nēģeris, meksikānis un indiānis brauc mašīnā kas ir pie stūres? A:Policija Q:Kā nēģeri dabūt nost no koka? A:Pārgriez virvi Q:Kā sauc nēģeri ar divriteni? A:Zaglis Q:Kāpēc Annija nokrita no šūpolēm A:Viņai nebija roku Q:Kāpēc viņa neuzkāpa atpakaļ? A:Viņai nebija kāju QKāpēc neviens viņai nepalīdzēja? A:Viņa bija melna Q:Nēģeris, emo un meksikānis izlec no divpadsmitā stāva loga, lai sacenstos, kurš pirmais sasniegs zemi. Kas uzvar? A:Sabiedrība Q: Kāpēc Meksikai nav olimpiskās komandas? A:Visi, kas māk ātri skriet, ātri peldēt, vai augstu lekt jau ir Amerikā. Q: Kā noteikt cik iedzīvotāju Mehiko? A: Nomet 25 centu monētu. Q: Kā noskaidrot, kurš ir bagātākais cilvēks Mehiko? A: Uzzini, kurš to monētu pacēla. Q:Kāpēc Hitlers izdarīja pašnāvību? A:Viņš saņēma gāzes rēķinu Q:Kas ir zils,zaļš, sarkans, rozā, oranžs, melns un violets? A:Nēģeris saģērbies uz baznīcu Q: What word starts with "N" and ends with "R" that you never want to call a black person? A:Neighbor Es neesmu rasists, man bija daudz melni draugi. Mans tētis viņus pārdeva un tagad man ir divritenis Q:Ko tu saki melnādainajam uniformā? A: Vai es varu to dabūt ar saldskābo mērci? Q: Kas ir bēdīgākais faktā, ka busiņš ar 5 meksikāņiem nokrita no aizas? A:Tajā varēja sasēsties seši Q:Kā sauc 1000 melnādainos okeāna dibenā? A:Progress Q:Kā saukt aziātu uz mēness? A:Problēma Q:Desmit aziātus uz mēness? A:Liela problēma Q:Visus aziātus uz mēness? A:Atrisināta problēma Q:Kā apturēt melno no slīkšanas A:Noņem kāju no viņa galvas Q:Kas ir kopīgs nēģeriem un āboliem? A: Abi izskatās labi karājoties no koka Q:Kā melnā sieviete cīnās ar noziedzību? A:Aborts. Skalā 1-10 novērtējiet Maikla Džeksona pēdējā selsa partnera vecumu! Q:Kā sauc nēģeri ar koledžas izglītību? A: Basketbolists Un visbeidzot, mana mīļākā reliģija: http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster -------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
Haruka |
![]()
|
Jānītis.:
-Janiti pasaki ludzu daudzskaitli vardam muzikants!-prasa skolotaja; -Orkestris! Jānītim uzprasīja :- kas ir 2 reiz 2 Jānītis: grupņiks! -Čau! -Čau! -Tu man patīc! -Tu man arī! -Man ir 9 gadi.. -Man arī.. -Es tevi mīlu! -Es tevi arī! -Mani sauc Jānītis! -Mani arī! -Jānīt!Kāpēc neatdevi to gredzenu,ko atradi uz ielas?! -Tāpēc ka uz tā bija rakstīts "Mūžīgi tavs"! -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
mīlu to anekdoti par hitleru. bļins, kā dienu uzlaboja.
vinnijs puuks - frizieris. griež trusītim matus. -trusīt, tev ausis vajag? -vajag. -še, turi kas var būt briesmīgāks par vienpadsmit beigtiem bērniņiem vienā smilšukastē? viens beigts bērniņš vienpadsmit smilšukastēs. kas tas ir - mazs, sarkans, un dauzās gar stiklu? bērniņš mikroviļņu krāsnī. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Haruka anegdotes vismiekliigaakaas
![]() ![]() man arr ir - Vecteetinj, vecteetinj, vai tev ir zobi? - Nav gan. - Nu tad paturi manu bulcinju! Hahahahahahahaha! ![]() ![]() ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
Irāka:
ASV karaspēks reģistrē sagūstītos irākiešus! amerikānis:Name? irākietis: Abdull arag harisrh! amerikānis: Sex? irākietis: twice a week amerikānis : no no I mean male or female! irākietis: male , female sometimes CAMEL! shitais ir labs ... ![]() -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
kahi |
![]()
|
Stāv uz krustojuma ments un nežēlīgi lamā mazu puisēnu. Apkārt savācas pilsoņu bars un sāk mentu kaunināt. -''Kā jūs tā varat, mazu bērnu, tādiem vārdiem'' Ments atbild. -''Jūs visi nevarat iedomāties kādā stāvoklī es esmu. Šitais sīkais jau trešo dienu staigā man pakaļ un dīc-'' Onkulīt, onkulīt pārguliet lūdzu ar manu kucīti es ļoti gribu policijas suni!''
Jānītis nopircis papagaili un māca runāt. Jānītis saka: “Es māku runāt. " Papagailis: “Es māku runāt. " Jānītis: “Es māku ēst. " Papagailis: “Es māku ēst. " Jānītis: “Es māku lidot. " Papagailis: “Nemuldi maita!" This post has been edited by kahi: Mar 23 2007, 21:32 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Šņaucam degunu vienmēr un visur..
![]() Visiem patīk zvaigžņu kari... mmm.. ![]() Glavenais lai tērps nesamirkst! ![]() Ak šī nomierinošā mūzika restorānos.. ![]() Sexii.. ![]() Mjā.. Visiem taču nav ko darīt tramvajos, autobusos utt ! ![]() ![]() Man vēl te tāds jociņš aizķēries!.. Divas meitenes nopirkušas banānus. 1. meitene attaisa banānu un prasa otrai - Tu netaisīsi vaļā banānu?! 2. Nē, es jau tāpat zinu kas tur iekšā! This post has been edited by Shatako: Mar 23 2007, 22:53 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Motociklists nesās lielā ātrumā un pēkšņi ierauga, ka viņam priekšā zvirbulis. Tas mēģina bremzēt, bet nekas nesanāk un zvirbulis atsitas pret motociklista ķiveri unnokrīt ceļmalā. Motociklistam kļūt viņa žēl. Viņš piebrauc un redz, ka zvirbulis nav pilnīgi sašķaidīts. Ātri ietin lupatiņā, ieliek somā, aiznes mājās, ieliek būrītī un atstāj maizi un ūdeni, lai padzeras ja nav miris. Nākamā dienā zvirbulis atjēdzas, paskatās apkārt un domā:
"Kur es atrodos? Restes....ūdens trauks...maize...Jēzus! Esmu nositis motociklistu!" ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Daži rasistu joki:
Kas ir jāsaka,kad,tumsā skatoties TV,tas sāk kustēties?Drop that nigga!! Cik ilgi niggeru mamma spiež sūdu?Deviņus mēnešus. Pedo joki: Lido Maikls Dzheksons ar daudz beerniem.Dzineji nopliist,un lidmashiina kriit. Pilots: We got two parachutes,f.ck the kids! Michael: Do we have time? At what time kids are available? At 2 o'clock,after school. Pretigi joki: Virs atnak majas un iet uz vannasistabu mazgaat rokas.Vinsh vannaa redz savaadu masu,vinsh to notur par iebiezinaato pienu.Viirs saak nenormaali riit to lippigo,iebiezinaato masu.Rij,rij un vannas dibenaa pamana savu sievu. ''Ko tu tur dari?'' ''Neko,spaidu pumpas.'' Ko kurla,akla,paralizeeta un debiila meiteniite dabuuja Ziemassveetkos? Veezi. Joki par karu,gruziiniem un krieviem. Otrais pasaules karsh: Krievi tup ierakumos un vinjus apshauda vaacieshu snaiperi. Snaiperi nevar izdomaat kaa lai pieveersh krievu uzmaniibu,bet leitnants nodod viniem krievu kareivju vaaardu un uzvaardu sarakstu. -Shurikovs! Izbaazh galvu krievs,un vinju noshauj. -Novikovs! Izbaazh pauri veelviens un vinju arii noshauj... Taa jau turpinaas labu laiku,un paliek dazhi kareivji. Jauns gruziins nosviidis un saslapinaajies,pie sevis chukst: Tikai ne Abduls Ag No Ahgrish!Tikai ne Abduls Ag No Ahgrish! Atkal 2. pasaules karsh. ![]() Vaacieshi ienjeemushi krievu ciematu. Krievu kareivji sleepjas,kursh nu kurais... Viens laimiigais ielec akaa(vai,cik laimiiigi). Vaacieshi paarmeklee visu mekleejot paartiku un sievietes,un krievus ko pashaut. Viens fricis panjem granaatu somu un dodas uz aku. F:Vai akaa ir kaads? K:Vai akaa ir kaads? F:Akaa neviena nav? K:Akaa neviena nav? F:Varbuut granaatu nomest? K:Varbuut neviena nav? That's all folks!! ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Varbūt jau redzēts, bet vienalga labais!
![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 03:59 |