![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
CURRICULUM VITAE (paraugs)
Personas dati Edīte Kurmīte, dzimusi 1962. gada rudenī malkas šķunī dzīvo : lielā piecistabu dzīvoklī centra rajonā tālrunis : vecais labais 'mobīlis' sudrabota nokrāsā savienot ar Edi tautība : pilsone un nodokļu maksātāja (godprātīga) Izglītība pilnīgi pietiekama, lai veiktu visas organismam nepieciešamās funkcijas. Darba pieredze jau no 3 gadu vecuma reklamēju bērnu zobupastas (un turpinu to darīt joprojām), vasarā kaimiņienes dārzā lasīju zemenes (bez atļaujas, tumsā, ātri...), ar skolas iniciatīvu vasaras darbos ravēju samtenes 5 kvadrārmetru platībā. Datorprasmes Protu ieslēgt un izslēgt datoru un tumbiņas, bez problēmām varu nomainīt datora ekrāna krāsu uz melnu. Datora 'uzkāršanās' gadījumā veiksmīgi izmantoju 3 pirkstu kombināciju 'Ctrl + Alt + Delete'. Atšķiru taustiņu 'Enter' un 'Esc' nozīmes. Man ir zināma nojausma kurā 'šķirbā' jābāž disketes un kurā - diski. Pārzinu sekojošas datorprogrammas: 'Paint' - protu uzzīmēt četrstūri {pildītu, tukšu, lielu, mazu}, SMS sender {līdz 160 zīmēm uz vienu ~mobīli~}, intelektuālās spēles "Lingo", "Karogs" un "Tetris" {version 1.0 ietvaros}. Valodu prasmes letiņu - dzimtā leišu (gerai, gerai), slāvu (umri zaraza) - sarunvalodas līmenī čīniešu (suņj huj v čai), franču (je ma pelle Ede) - ar vārdnīcas palīdzību Autordarbi Grafiti uz dzimtās skolas sienas, pārdesmit memuāru sējumi {katrs no tiem vismaz 2 A-0,4 formāta lapu apjomā}. Zinātniskais darbs "Gurķu konservēšana neizmantojot etiķi (un gurķus)". Ģimenes stāvoklis nu jau kādu laiku brīva, ņemama, griboša Intereses: spļetņas, baumas, kļačas Īpašas prasmes māku ikvienu novest līdz baltajām pelītēm, mīlu bērnus...sist...ar sūdainu mietu, ar mēli varu pieskarties kreisajai nāsij un kustināt ausis. E. Kurmīte 2000. gada pašā sākumā -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Ārprāc kā es rēcu šito lasīdama!!!!!! Pat pāris reizes nokritu no krēsla
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
O, jā! Sist bērnus ar sūdainu mietu. Standarta sapnis katram tīnim...
![]() A, vispār, smieklīgi! Iekšas raustās! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
aya-angel |
![]()
|
Man jau tās datorprasmes un valodu prasmes patīk!!
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
...trīs burtu kombinācija.
L O L . XDDDDD Gandrīz vai aizrijos ar smiekliem lasot. XD |
aya-angel |
![]()
|
Jā, tas bija labs gabals!!!
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Valodas XD Francju >>> Zjirafeer pidirsaa mezjuur <<<
Tulk, zjirafe pie****a mezju . =] -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
aya-angel |
![]()
|
Ha, ha!!!!!
![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Labs, man vislabaak patika Gurkju konserveeshana un beernu sishana ar suudainu mietu.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ne, par to CV, nez man tas kautkā paralēli aizgaja.
Laikam tāpēc ka mans ķīmijā vēl rakstīja CV ķieģelim, Tur sanāca jautrakas lietas. -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Jan 18 2005, 23:57) Ne, par to CV, nez man tas kautkā paralēli aizgaja. Laikam tāpēc ka mans ķīmijā vēl rakstīja CV ķieģelim, Tur sanāca jautrakas lietas. Tev tas vēl saglabājies??? Tu varētu to mums par prieku iepostot! ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nea, mums viņu neatdeva.
Žel, lieta bija laba. Būs kādreiz jāpasēž un jāuzraktsa vēlreiz, kad galīgi nebūs ko darīt. teiksim, braucot tramvaja. ![]() -------------------- ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
tā kartiņa ar vārdiem "take me to your dealer" man mājās ir. draugs no Vācijas atveda kopā ar mazu citplanētieša figūriņu. kamēr biju IRE, mājinieki viņam nolauza roku.
![]() -------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
Es te veel vienu atradu bildiic =] riktiigi atbilsto6a tam kas Latvijaa pirms kaada laicinja notikaas ...
Bet bildiic labs ![]() ![]() Sorre ka tik mazs lielaaka nebija =[ ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:04 |