![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Ella @ Feb 7 2005, 00:25) Kam: Mana mīļā sieva Temats: Esmu jau uz vietas. Zinu, ka esi pārsteigta saņemot ziņu no manis. Tagad šeit ir pieejami datori un ir atļauts sūtīt emailus tuviniekiem. Tikko esmu norezervējis vietu. Viss jau ir sagatavots uz Tavu rītdienas ierašanos. Priecājos par mūsu tikšanos. Ceru, ka Tavs ceļojums būs tikpat bez problemātisks, kā manējais. P.S.: Šeit zemāk ir tiešām ļoti karsti. Sirsnīgi sveicieni. ![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Jaunais mācītājs gatavojas novadīt savu pirmo mesi, un ir ļoti uztraucies.
Viņam klāt pienāk kāds jau ilgāk strādājoš mācītājs un saka, "aizej uz pagrabu un izdzer glāzīti svētā vīna drosmei" Pēc mesas Vecais mācītājs pienāk jaunajam klāt un saka, "Viss jau tā kā būtu ok tikai tu pieļāvi 3 mazas un 3 lielas kļūdas" "Pirmā kļūda bij tā kad es teicu drosmei izdzert glāzi vīna nevis sešas pudeles. Otrā kļūda: no altāra ir lēnām jānokāpj nevis kliedzot jānolec lejā un trešā kļūda bij tā ka svētāmais trauks ir jāvēcina lēnām uz priekšu un atpakaļ nevis izkliedzot kaujas saucienus jāvicina virs galvas" Jaunais mācītājs pavisam bāls jautā kādas tad bijušas tās lielās ķūdas? Pirmā lielā klūda bij tā ka māti jau ir jāpiemin tikai tai vajadzetu būt dieva mātei, otrā: Jēzu Kristu sita krustā nevis Piepisa pie staba, un trešā ķūda, mesas beigās jāsaka Āmen nevis Pizdjec. -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, tad mans arī kautko piemetīs pilnai laimei.
Kolosāla vārdu spēle. Starp citu, visi vārdi ir reāli. Vienīgais labāks skan kad to kāds lasa, nevis kad pats lasies. Hu's new leader of China (We take you now to the Oval Office.) George: Condi! Nice to see you. What's happening? Condi: Sir, I have the report here about the new leader of China. George: Great. Lay it on me. Condi: Hu is the new leader of China. George: That's what I want to know. Condi: That's what I'm telling you. George: That's what I'm asking you. Who is the new leader of China? Condi: Yes. George: I mean the fellow's name. Condi: Hu. George: The guy in China. Condi: Hu. George: The new leader of China. Condi: Hu. George: The Chinaman! Condi: Hu is leading China. George: Now whaddya' asking me for? Condi: I'm telling you Hu is leading China. George: Well, I'm asking you. Who is leading China? Condi: That's the man's name. George: That's who's name? Condi: Yes. George: Will you or will you not tell me the name of the new leader of China? Condi: Yes, sir. George: Yassir? Yassir Arafat is in China? I thought he was in the Middle East. Condi: That's correct. George: Then who is in China? Condi: Yes, sir. George: Yassir is in China? Condi: No, sir. George: Then who is? Condi: Yes, sir. George: Yassir? Condi: No, sir. George: Look, Condi. I need to know the name of the new leader of China. Get me the Secretary General of the U.N. on the phone. Condi: Kofi? George: No, thanks. Condi: You want Kofi? George: No. Condi: You don't want Kofi. George: No. But now that you mention it, I could use a glass of milk. And then get me the U.N. Condi: Yes, sir. George: Not Yassir! The guy at the U.N. Condi: Kofi? George: Milk! Will you please make the call? Condi: And call who? George: Who is the guy at the U.N? Condi: Hu is the guy in China. George: Will you stay out of China?! Condi: Yes, sir. George: And stay out of the Middle East! Just get me the guy at the U.N. Condi: Kofi. George: All right! With cream and two sugars. Now get on the phone. (Condi picks up the phone.) Condi: Rice, here. George: Rice? Good idea. And a couple of egg rolls, too. Maybe we should send some to the guy in China. And the Middle East. Can you get Chinese food in the Middle East? -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es arii maaku vaardu speeles!
Tiem, kas nezin shitaas, lasiit skalji un aatri 20 reizes peec kaartas: Tupi peles alinjaa! Un arii shito: Tautu meita kurpi sies! Skleroze... neatceros vairaak ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
ja nemaldos tad bija
zaldaats redz ka gjeneraals naak sit papeezhus skopaa sit papeezhus, sit papeezhus sit papeezhus kopaa podaa miiza, podaa miza podaa beerza miza kurpi siesi, kurpi siesi tu veel kurpi siesi -------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Gribi Extremaalas Izjuutas? Pameegjini jauno uzlaboto Veedera Gripu!!!
Veel nepietiek, iedzer miega zaales, Un ja tev ar to veel nepietiek ieelpo mazliet svaigas smieklu gazes!!!! Aa un veel: Vecais variants: Smiekli ir vislabaakaas zaales pret visaam slimiibaam iznjemot caureju. Jauninaajums: Smiekli ir vislabaakaas zaales pret visaam slimiibaam iznjemot Veedera gripu! -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
vizuaals joks..no varianta, ko var uztaisiit no vienas bildes (bija lidziigs ar aazijas zeenu, bwet nevareeju atcereeties zem kaa bija pabaasts, taapeec shito metu te):
skatiit te -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Pa visu šo topiku var skaļi pateikt ROFL
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
![]() ![]() ![]() Dazhas no taam bildeem ir patiesi gjeniaalas! Balsoju par: http://pazeme.lv/hilarious/march5sw.jpg - kaa radiita shai bildei ![]() http://pazeme.lv/hilarious/skank.jpg - izredzeeto gaajiens http://pazeme.lv/hilarious/breakin0rv.jpg - izcili, pie tam preteejaa ringa stuurii atrodas... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
![]() run little man, run |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
Ella |
![]()
|
WindowsCE+WindowsME+WindowsNT= CEMENT
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Ella |
![]()
|
NOSAUKTŅU SADALPIEŠĶIRTNE CENTRIFŪGAS PRIEKŠLIKUMI:
Mūsu valodnieki neguļ ne dienu ne nakti, lai mūsu runa taptu daiļa jo daiļa, latviska, jo latviska. Bet tautas dziesminieki augstajā priedē arī nesnauž: centralizēts tarifs - vienādmaksis; kalkulators - saskaitnis; kalendārs- dienmēnešrādnis; koncerts- skaļizklaidnis; protēze - aizvietnis; seifs - drošs (ieliku naudu drošā); baterija - spēknesis; lokomotīve - vilkne; triangula bastions - trijstūrnocietne. duršlaks - vārāmnotekne terminoloģijas komisija - Nosauktņu sadalpiešķirtne centrifūga; čemodāns - ceļa mantkaste; diplomātiskais korpuss - ceļa mantkastu ēka; tetovēšana - zemādizkrāsošana; reklāma - prečpiedāve; asfalts - akmeņdarvne; lampa - gaismne; kvadrāts - četrtaisnleņķvienādmalis; mikroshēma - mazsastādne; kompjūters - dižskaitļapstrādnis; plāksteris - līmjuzbrūčlīmis; kosmonauts - visumnieks; operators - rīcībizdomnieks dispečers - saskaņdalis fēns - karstpūtis; kinologs - suņzinis; valdības demisija - aizeima (pretstats Saeimai); trolejbuss - divvadripnis; tramvajs - vienvadripnis; autobuss - bezvadripnis; bolīds - skrejbraucenis; Mcdonld - gaļmaizgaļainis; hot-dogs - suņmaizdesainis; pincete - divpirkstu tvereklis; Audiokasete - lentveida skaņnesis; CD - skaņripulis spīdīgais; vinilplate - skaņripulis melnais; audiofails - slepenais skaņpīkšķis; termins - nostādnis; katastrofa - lielapmērķeza; parkets - sīkdēlīšrakstizkārtgrīda; automašīna - pašgājējs rumaks; policists - lielvaras pārbaudnis. -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Ella |
![]() ![]()
|
pff es te viena p sho topicu kuljos
![]() Nu shito lasot gandrīz nosmaku: Veltījums Ragam ^^ veels. jaanju vakars. salds paariitis sarunaajas: - Tu man patiic. - tu man arii. - Mani sauc jaanis. - mani arii. -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:02 |