![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
Firmai no Ignats Streļeckijs
Motivācijas vēstulis (pēc sludinājums) c-dāmas, g-kungi! Man prieks, ka es jumsīm varu vel uzrakstīt vestule, man ir 24 gadi, man ir pieredze ne tikai darbā, bet arī visāda dzīves pieredze (ir draudzene). Sasaucoties ar sludinājumu piesaku savu kandidatūru (gribu pretendēt) visa veida darbiem ar cilvēkiem. Precizējot informēju kāda vakance mani interesē: tā, kas minēta sludinājumā. Pieņemot mani, jūs iegūsiet darbinieku, kas darbu neatklāj rūpīgi pusdarītu. Esmu komunikabls un pateicīgs, briesmīgi patīk darbs ar cilvēkiem, bet varu arī viens. Manas zināšanas ir pietiekamas pozitīva pirmā iespaida radīšanai. Labprāt ar jums paspriestu, pastāstītu, padiskutētu par manas kandidatūras noderību, atspēkotu visus jūsu argumentus! Kā jau teicu, es daudz ko māku darīt, bet arī ātri mācos, ja niepieciesami nakamai darbai. Tagad vēlos, lai jus novērtejat mani un sutiet man atbildi, labāk pozitīvu, - jūsu piekrišanu darbam vai jūsu atteikšanu. Paldies par jūsu uzmanību pret mani vēstule un cv. Priecāšos atbildēt uz pilnīgi visiem un jebkādiem jautājumiem, ko jūs vēlētos man uzdot. Ceru ar sevi iepazīties tuvāk darba intervijas laikā, jo uzaicinot mani uz interviju, jūs iegūsiet patīkamu sarunu biedru. Cienu, Ignats Streļeckijs Pielikumā: pievienojos dzīves apraksts uz 1 lp, tur ir tuvāk norādīti obligatoriskie bibliogrāfiskie dati. P.S. Es gaidu!!! P.P.S. Ja jūs nevēlaties mani pieņemt darbā, es izskatīšu visus pārējos piedāvājumus... Mans -uzņēmīga jaunieša Cur.Vita īsta aut.big. Mērķis: iekļūt darbā. Vēlamais amats: krāvējs, personāla atlases speciālists, visa veida darbi, saistīti ar To. Mēnešalga: sākot no: 130:00. Iespēja uzsākt darbu: apvienojoties vai no pirmdienas Dzimšanas dati: Vec. 36. Dzimums: vīr/siev Adrese: pierakstījies Latvijā, bet dzīvoju Rīgas centrā, Lāčplieša ielā Pilsonība: ir Ģimenes stāvoklis: neprecējies (Nataša); ir divi bērni - maita un dēls, citi bērni nav!!! Papildus informācija: pēc horoskopa esmu auns. Veselības stāvoklis: ir, stabils Sodāmība: nav (termiņš dzēsts) Izglītiba: deviņgadīgās skolas pamatu izglītība, nepabeikta vid. izglītība, pēc tam studējos banku augstskolā, būs bakalavra grāds tiesību zinātnēs un varbūt ari ekanomikas magistrs. Valodas zināsānas: Latviešu valoda: perfekti (teicamnieks), ļoti lābs sapratīšanas līmenis; Angļu valoda: intermediate lewel, apgūtas internacional corespondent curse tālmācībās pa pastu; Krievu: parasta sarunu valoda, mātes valoda; Čigānu: labu sarunu līmenī. Datorzināšanas (kopjutērkursi): office (nelicenzēts), outlook ekpress, corel (kaste ar balonu), tetris 2.0, solitaire, vadītāja apliecība, tīkls internetā. Kursi: mustanga autoskola, pie Ļenas V. apgūta biroja organizācija un etiķe. Citas prasmes: Protu apieties ar skaidru naudu, viegli protu iejaukties kolektīvā. Apbalvojumi, sertifikāti: Apliecība uz elektriskā kases aparāta, iegūta pagaišgad. Darba pieredze: SIA grāmatvēžu izpalīdzētājs, manageris, strādāju kādu laiku par cilvēku, kas sniedz izziņas, pec tam guvu darba pieredze lohistikā un buhaltērijā, galvenais buhaltērs. Pēdējais strādāju firmā xxx par angļu valodu. Skolas laikā strādāju par barmenu - par kurjeru un par masieru. Katīgie ieradumi: nesmēķēju, nedzeru (tikai vakaros), kaujos ja uzprasās. Spilgtākās personīgās īpašības: oriģinalitāte un līdzjūtība, ir auksta atbildība, nepatīk cilvēki, kas dzer, esu precīzs, aizrādu, ja nav pareizi. Intereses: atpūsties, precēšanās, cilvēku testēšana un pārbaudīšana, patīk spēlēties basketbolu, dējas (dējoju jau 10 gādus - plastik modern), kačājos. Hobiji: nākotnes pareģošana, testi un mīklas, ceļot internetā un pa Latviju. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ghh, tas bij labs
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE Atbrauc urla uz svešu pilsētu. Vietējais aizved viņu uz centru un rāda: - Lūk, redzi cilvēki krāsainos apģērbos, ar pērlīšu rotājumiem, gariem matiem - tie ir hipiji... kauties nepatīk un nemāk.- Bet tie, visi melnā, ar ķēdēm - tie ir panki - kauties patīk, bet nemāk.. - Tie melnās ādas jakās, ar motocikliem un meitenēm - rokeri ... kauties viņiem patīk un māk arī... - Bet tie arī ar pērlīšu rotājumiem, krāsainos apģērbos un parūkās, ar mietiem - tie ir tolkīnisti... un nedod Dievs viņus sajaukt ar hipijiem! -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
joks iz dator pasaules.
![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
***just got this in my email***
Advance warning to all men!!! To the rest, any regrets???? Wife Program: Plz read the following letters: Dear Tech Support: Last year I upgraded from Girlfriend 7.0 to Wife 1.0. I soon noticed that the new program began unexpected child processing that took up a lot of space and valuable resources. In addition, Wife 1.0 installed itself into all other programs and now monitors all other system activity. Applications such as Poker Night 10.3, Football 5.0, Hunting and Fishing 7.5, and Racing 3.6 no longer run, crashing the system whenever selected. I can't seem to keep Wife 1.0 in the background while attempting to run my favorite applications. I'm thinking about going back to Girlfriend 7.0, but uninstall doesn't work on Wife 1.0. Please help! Thanks, A Troubled User. REPLY: Dear Troubled User: This is a very common problem that men complain about. Many people upgrade from Girlfriend 7.0 to Wife 1.0, thinking that it is just a Utilities and Entertainment program. Wife 1.0 is an OPERATING SYSTEMand is designed by its Creator to run EVERYTHING!!! It is alsoimpossible to delete Wife 1.0 and to return to Girlfriend 7.0. It is impossible to uninstall, or purge the program files from the system once installed. You cannot go back to Girlfriend 7.0 because Wife 1.0 is designed not to allow this. Look in your Wife 1.0 manual under Warnings-Alimony/Child Support. I recommend that you keep Wife1.0 and work on improving the situation. I suggest installing the background application "Yes Dear" to alleviate software augmentation. The best course of action is to enter thecommand C: \ APOLOGIZE. Because ultimately you will have to give theAPOLOGIZE command before the system will return to normal anyway. Wife 1.0 is a great! program, but it tends to be very highmaintenance. Wife1.0 comes with several support programs, such as Clean and Sweep 3.0, Cook It 1.5 and Do Bills 4.2. However, be very careful how youuse these programs. Improper use will cause the system to launch theprogram Nag Nag 9.5. Once this happens, the only way to improve theperformance of Wife 1.0 is to purchase additional software. I recommend Flowers2.1 and Diamonds 5.0! WARNING!!! DO NOT, under any circumstances, install Secretary With Short Skirt 3.3. This application is not supported by Wife 1.0 and willcause irreversible damage to the operating system. Best of luck, Tech Support -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
-------------------- |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
JurCHiX - labs... tagad laikam wisiem dalec ka dzert Newajag
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Drīzāk jau radīsies iedvesa kā izrīkoties ar savējiem alkāniem ")
|
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
nu šiten viens:
![]() zvēri!! : http://www.tvnet.lv/resources/humor/index.php?ci=1897381 Dialogs starp programmistu un viņa sievu vakarā pēc darba. Vīrs: Good evening dear, I`m now logged in. Sieva: Maizi nopirki? Vīrs: Bad command or filename. Sieva: Nu bet es tev jau no rīta lūdzu. Vīrs: Erroneous syntax. Abort? Sieva: Kā būs ar jauno televizoru? Vīrs: Variable not found... Sieva: Vismaz iedod savi kredītkarti, aiziešu uz veikalu. Vīrs: Sharing Violation. Access denied... Sieva: Tu mīli mani vai datorus, vai arī ņirgājies par mani? Vīrs: Too many parameters... Sieva: Veltīgi ar tevi apprecējos. Vīrs: Data type mismatch. Sieva: Tu esi nekam nederīgs... Vīrs: It`s by Default. Sieva: Kas ar tavu šī mēneša algu? Vīrs: File in use... Try after some time. Sieva: Kāda man ir loma mūsu ģimenē? Vīrs: Unknown Virus Ceļu policija ieņem stabilu pirmo vietu reitingā "gada pirktākā prece" -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Te turpinājums par alko tēmu.
___________________________________________________________________ Starp citu, Latviešu stilīgie jaunieši dzeršanas pakāpes var mērīt Teletūbijos: No sākuma uz pleca apsēžas Tinkijs-Drinkijs un piedāvā iedzert, tad nāk La-Laa un tev gribas uzdziedaat. Ja sanaak pārāk traki iedzert, tu aizej uz tualeti, kur jau tevi gaida Teletūbijs Po - tev ir "uzsmidzināt" uz visu pasauli, un tu "izslēdzies". Diemžēl un nedod Dievs, kamēr tu tusē ar Po, guļot pie poda, var atnākt Dipsijs! Trīs dienas pasēdēt nevarēsi! Alkoholiskie aforismi - Nespļauj zem galda. Arī tur ir viesi. - Paslīdot zem galda, pieklājīgi atvadies no pārējiem viesiem. - Nekad svinībās nestāsti, ka šovakar nedrīkst daudz dzert. Pretējā gadījumā apkārtējie visu vakaru centīsies tevi piedzirdīt. - Inteliģenti ļaudis nekad nedzers no pudeles kakliņa, ja pa rokai būs tukša konservu kārba. - Lai kā ciemiņu nebarotu, viņš tik un tā piedzersies. - Mazās devās alkohols ir nekaitīgs jebkādos daudzumos. - No rīta iedzēri - visa diena brīva. - Es savu mēru zinu: ja nokrītu - pietiek! - Alu ar šņabi nesamaitāsi. - Dzert sākuši mazāk, toties biežāk. - Labākā sejas atsvaidzināšanas maska - ar ģīmi rasolā. - Ja dzīve ir teātris, tad es gribu starpbrīdi. Un - uz bufeti! - Labāk silts šņabis šodien, nekā vēss - bet rīt. - Jo mazāk cilvēkam naudas, jo vieglāk sameklēt ko iedzert. - Kur šņabis - tur arī dzimtene. - Alkoholisms - tas ir tad, kad jūs dzerat vairāk par savu ārstu. - Lūk, atkal nav neviena iemesla, lai neiedzertu. - Dzersim jautri vai arī ar dāmām??? - Par daudziem dzīves skaistākajiem mirkļiem mēs uzzinām tikai no aculiecinieku stāstiem. -------------------- |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
par alkoholu: http://www.delfi.lv/jokes/index.php?category=178585
par šo ierēcu : Māte vakarā pirms iešanas uz darbu atgādina bērniem: jūsu tēvs atnāks galīgi piedzēries. Jūs viņu izģērbiet nolieciet gulēt, bet apakšbikses gan nevelciet nost tur dzīvo čūskūlēns. māte no rīta atnāk mājās un jatā kā gājis. Bērni stāsta: māmiņ neuztraucies mēs to čūskulēnu nospiedām olas arī un vispār mēs izdedzinājām visu to čuskas perēkli. ![]() Vispār delfos daudz aņuki -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Iedzert var vienreiz.. nu divreiz..... labi, triistreiz....... chetrreiz....... piecreiz.............. nu seshas reizes nedeeljaa, bet ne katru miilju dienu tak!
-------------------- Because i can!
|
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
Jā, vecīt, teletūbijiem nav ne vainas... peace
![]() ![]() P.S. Kas uzminēs bildes izcelsmi, dabūs žetonu no manis ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |