![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Dec 21 2004, 17:33) QUOTE(+Chibi+ @ Dec 21 2004, 16:11) Lūdzu, lemjiet tā noteikti, man nets nav pieejams un man baigi grūti noskaidrot, ko jūs tur sadomājāt. Vara doties uz kādu kaejnīcu, ja vajag citas telpas, es piedāvāju savu necilo mitekli. Visi ejam pie Chibiusas. ![]() ![]() Jūs tikai neaizmirstat man par to paziņot, ja nolemjat. ![]() -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
kaada runa.. caur durviim pabljausim ka "tie esam mees" uz jautaajumu "kas tur ir"
![]() -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Esu par pat par ielu (proti labaak pie Chibi) tikai izlemjam!!!KUR?
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
un kad, jo man vēl darbšā jaierodās būtut. Un tas varētu būt problemātiski ja nesaskanoju laikus.
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
klausaties kaut wiens cilweecinjsh kuram IR informaacija, wareetu LUUDZU iepostot zinju par to KUR? KAD? UN CIKOS!!!!!!!!
wai arii es atkal kaut ko palaidu garaam? -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
em, nu tā, man apnika gaidīšanas proces. Stace, ko tu tur teici par dzīvokli? kā būtu ja mēs tur pārrastos šo trešdien?
Nu cits varianst ir kāda kefeiīca vecrīgā, laikam nekas cits netliek. Bet tikšanās noteikti būs - Trešdien, pēc 17:00 -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ok, Yumes stingrais vaards ir saciits, tagad gaidam uz Chibi-chan...
|
Kima |
![]()
|
![]() -------------------- (\_/)
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Dec 27 2004, 16:12) Es ar buushu, lai kur arii juus nenolemtu. Taa kaa reekinieties. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Treshdiena klaat... kur?
|
Yume |
![]()
|
emmm, Sigfā... nē, nav trešdiena klāt, šodien ir otrdiena.
Sāku domāt kādā stāvoklī jābūt lai dienu uz priekšu dzīvotu. Nu ok, Kur iesim nezinu bet tiekamies tur pat pie pulksteņa. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
e? {._O} WTF? *skrien pie kalendaara..*
|
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Labāk dienu uz priekšu, nekā dienu atpakaļ ^^ Kaut gan svētdienas rītā ierasties skolā arī būtu nepatīkami
![]() Bars izsalkušu, nosalušu otaku-iešu klīst pa Rīgas ielām, vletot skumjus, izmisušus skatienus pārpildīto kafejnīcu logiem...kawaiii... But seriously, ja ņem vērā, ka trešdiena tomēr ir darabdiena, tad visur nevarētu būt tik traki pārpildīc... -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Sigfa |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 12:19 |