![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ņus, kad būs nākamā kuplā otaku bara sanāxme?
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, vaidzeetu taakaa naakamnedeelj laikam? Vai arii riit?
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
emm, rīt neder man, faktiski, kā jūs skataties uz brīvdienām? Pieņemsim sestdien, man laikam 12 ir mēģinājums, +3 stundas un es būšu brīva. Un manuprāt brīvdienās laiks nav tik ierobežots.
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
No can do. vieniigi sveetdien var meegjinaat sarunaat.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ek, e svētdien strādāju, OK, tad darbadienās, emmm, kas notiek ar piektdienu?
Sigfa |
![]()
|
hmm, nu piektdien var skatiities. kaa ir paareejiem?
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu rit nevajag vot naakosh nedeelj vareetu tikai kur viss notiek???????
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
piektdien nevaru
![]() |
Sigfa |
![]()
|
nu, tad naakamnedeelj. Jaaprasa aiznjemtaakajiem biedriem, kaa vinjiem. Vispaar, kaa tauta juutaas par naakamo 3dienu?
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
man pagaidaam nav probleemu
![]() |
Yume |
![]()
|
emmm, man nepatīk ka tā ir trešdiena.
Kā būtu ar nākamo piektdienu? -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
kas tev nepatiik treshdienaa?
|
Yume |
![]()
|
tas fakts ka pēc viņas ir ceturtdiena.
Un man ceturtdien jāiet uz darbu. Tāpēc trešdien jāizpilda viss pildāmais uz pārējām dienām. ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
LOL tad arii ceturtdien tu nevari...
![]() |
Rob_X |
![]()
|
man piektdien vaarda diena... sorry
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 12:25 |