![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Tresdiena butu ok.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu tad tā- es tieku piektdienās un sestdienās. Sestdien mums ar Yume mēģinājums, so mēs tiekam ap plkst. 16.00 Darbadienās es diemžēl netieku, jo skolā daudz stundu+ dažnedažādi pasākumi pēc tās....... Piektiediena vienīgā diena, kad varu ap plkst. 16.00 būt centrā. Man pēdējā stunda ir veselības mācība(galīgākais sviests), so varu atļauties to nobastot:D
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
izskataas, ka buus jaataisa aptauja. Shoreiz visiem neizdabaasi.
|
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Esu gatava arī svētdien atnākt, ja kas:)
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es, laikam, varu tikt jebkurā laikā.
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Es itkaa wareetu piekriist darbadienu timshajiem wakariem, bet tomeer kaut kaa man labaak patiik 5,6dienas....Wisi tagad pret mani baigi nezheeliigi!!!!!!Baigi daudz kas jaadara.....
![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ziniet, problemas rodas tikai tagad, kad sakam megjinat izdabat visu velmem... Ieprieksh neviens nejautaja, kad ir laix - vienkarshi bija ceturdien 18.00 un viss! Un neca tachu tauta, ne? Bet tikko mums ljaut demokratiski apspriesties, uzreiz chakars...
Secinajums - nost ar demokratiju, uz priekshu tiranija!!!! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
lol... nu es domaaju, ka tomeer labaakais risinaajums buutu ljaut tautai nobalsot. Ja buus vienaadi rezultaati vai uzvarees "vienlaga" tad paliks 4 dien (nebija 3 dien).
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
varu deret, ka bus vienalga!
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nebūs, ja būs "vienalga" tad būs piektdienās, jo ja visiem vienalga, tad man nav. un nu... man patīk piektdienas variants daudz labak.
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
lol, tu sevi uzskati paaraaku par citiem?
![]() |
aya-angel |
![]()
|
Yap, mēs ar Yumi egoistes!!
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
Sigfa |
![]()
|
egoisms ir pilniigi cilveeciiga (taapat kaa lieliities ar to par ko nevajadzeetu lieliities) iipashiiba, bet nedaudz logjikas ar vaig.
|
aya-angel |
![]()
|
sievietes..........
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Ka butu ja sestdien 16.00 pie stacijas satiktos visi interesenti, katrs izveletos vienu dienu un tad vilktu salminus. kuram isakais tas ari winee
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 12:20 |