![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Tu domā šodien???
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
taa nevar... sveetdien(tb. riit) apkoposim balsojuma rezultaatus un tad arii redzeesim kuraa dienaa notiks.
|
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
nu jā, ja būtu unikāla vieta varētu jau pa nakti uztaisīt
![]() ![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
man ir vienlaga, really. Man darbs ir 24/7,m tadeelj diena nav prioritaate.
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ak tu skaade, aizmirsu vakar apkopot rezultaatus
![]() eniiveij, te nu buus: Uzvar SESTDIENA tb. 15.01.05 ar 5 balsiim. (aciimredzams paaraakums) Taatad vajadzeetu izzinjot cilveekiem. (kur ir tas zinju deelis?!) kopaa sestdien vareetu tikt 16 cilveeki (9- vienalga kad + 2- tikai briivdienaas + 5- sestdien) kas ir nomaacosh paaraakums - otro vietu dala trshdiena, ceturdiena un piektdiena, katra ar 11 cilveekiem kas vareetu ierasties (9- vienalga kad + 1- tikai darbadienaas + 1- attieciigaa diena). |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Mūsejie uzvarēja!!! 6diena rullē!! Yeah!!!! Khm, sorry, aizrāvos
![]() Njā, tev taisnība Sigfa, where is that ziņojumu dēlis when we need it????? Vai kāds augstāk stāvošais spēks varētu par mums, nabaga forumiešiem, apžēloties un tādu uztaisīt?? Tatad vēl tikai laiku palika noskaidrot? Esmu par plkst. 16.00 Vieta?? Pie Stacijas pulksteņa. -------------------- Beauty is where you do not expect it.
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nu jā.. tad jau tā arī laikam nekad netikšu ne uz vienu sapulci!
Dafa.. turās! -------------------- |
aya-angel |
![]()
|
Kāpē netiksi??? Laix neder??? Pa vēlu??? Uj, biju pavisam piemirsusi, ka tev ilgi un tālu jābrauc
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Jan 10 2005, 23:09) Kāpē netiksi??? Laix neder??? Pa vēlu??? Uj, biju pavisam piemirsusi, ka tev ilgi un tālu jābrauc ![]() man piektdienās, sestdienās un svētdienās ir darbs.. paarējās dienas brīvas! Nu mož kādu reizi mēģināšu sarunāt samainīt darbadienas.. gan jau... šosestdien netieku, jāsvin sava kanāla 2 gadu dzimene.. uz nākamo reizi varbūt varētu sarunāt, bet nu tikai ar tādu norunu ka skatamies ļooooti daudz anime... vislabāk būtu allnight!!!!!!!! -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
nu, sorry, visiem nevar izdabaat
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
man vaardene ir piektien bet svinu sestdien... nevaru
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
ziniet, ja tras buus kaut kur no 14.00 - 19.00 buus naaviigi besiigi, jo man bus jaaizveelas starp Kaigan un draugu. ko es jau taa tikai reizi nedeeljaa satieku...
![]() Bet neko. Must sort out my priorities. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Retorisks jautaajums - kur ir Tador?
![]() -------------------- ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Sestdiena ir ok. C&C tiberian sun.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Seven_of_zero @ Jan 11 2005, 04:13) Man tev jaatdod diskus... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 08:38 |