![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
nu kaa vajag telpas ar 100 garantiju.. un kameer nebuus sasoliits.. tikmeer visi raustaas.
-------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Mdaaa telpas.......................................
![]() Bet tas gan ir problema........... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, par to jau ir runa. Vieniigais kam ir kaada reaala vieta ir Tadors... vaidzeetu vinju sazvaniit.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Dec 13 2004, 22:43) Nu kā ejam visi kopīgi pie +Chibi+! Viņa tak teica ka telpas ir, tik jādabūn skatāmais, projektors un nu ko tur vēl vajadzeja... nu, mazs dzīvoklītis, kurā tagad beidzot ir portatīvais ar DVD pleijeri... XD HEh, nāciet vien, manas flatmates neiebildīs. ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 18 2004, 16:53) nu, mazs dzīvoklītis, kurā tagad beidzot ir portatīvais ar DVD pleijeri... XD HEh, nāciet vien, manas flatmates neiebildīs. ![]() Nu pag pag, tu jau iepriekš teici ka tev dzīvoklis ir ok, mēs tur visi salīstu! Takā nesāc te atrunāties! ![]() -------------------- |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 18 2004, 16:53) QUOTE(JurCHiX @ Dec 13 2004, 22:43) Nu kā ejam visi kopīgi pie +Chibi+! Viņa tak teica ka telpas ir, tik jādabūn skatāmais, projektors un nu ko tur vēl vajadzeja... nu, mazs dzīvoklītis, kurā tagad beidzot ir portatīvais ar DVD pleijeri... XD HEh, nāciet vien, manas flatmates neiebildīs. ![]() Flatmates pret anime arī neiebilst? |
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nju tad kad, kur un cikos
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
heh nu juus kautko vispaar sadomaajaat?
Kas ir cilveekiemar naakamo nedeelju, mums dereetu tomeer satikties un norunaat ko dariit taalaak. Kaa ir ar kaadu kafeiniicu vecriigaa, juusu piedaavaajums kuraa dienaa un cikos, lai es varu plaanot savu laiku. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
man naakamaa nedeelja gandriiz tiira, taakaa tieku gandriiz jebkuraa laikaa.
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Lai naw paarpratumu tas Guest biju es. Esmu itkaa briiwa gandriiz wisu nedeelju, tikai ne 1dienu un daljinju no 2dienas (wakaraa jau gan buusu briiwa). Man naw nekaadu telpu ko piedawaat, lai arii iztaba man liela neko tur paskatiities nesanaax, bet parunaat luudzu, durwis waljaa (tas, ja negribat tupeet kafejniicaa) Un kur palika TADORS??????
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Em, nu cilvēki, sakompaktējās un padomā kas ko varētu saorganizēt sakarā ar telpām.
vajag vēl vienu strelku līdz jaunajam gadam. Man ir svarīgs sakāmais. -------------------- ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
ehhh nu tad kaut kada kafene, pox kada vienkarsi saieties uz dazam stundam i vso..
Parunaties ko vajag un viss... mes taks tur nesedesim tur looti ilgi ![]() Davaj sarunajam Trestdien vai Ceturtdien satikties visiem un aiziet uz kadu Piceriju(piemeram)... |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Dažas stundas kafenē nav ļoti ilgi?
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Dec 18 2004, 18:09) QUOTE(+Chibi+ @ Dec 18 2004, 16:53) nu, mazs dzīvoklītis, kurā tagad beidzot ir portatīvais ar DVD pleijeri... XD HEh, nāciet vien, manas flatmates neiebildīs. ![]() Nu pag pag, tu jau iepriekš teici ka tev dzīvoklis ir ok, mēs tur visi salīstu! Takā nesāc te atrunāties! ![]() Nu jā, jā, salīdīsiet... ![]() ![]() ![]() QUOTE(Inc @ Dec 18 2004, 18:11) Viņas jau ir pieradušas. ![]() QUOTE(Yume @ Dec 19 2004, 13:22) heh nu juus kautko vispaar sadomaajaat? Kas ir cilveekiemar naakamo nedeelju, mums dereetu tomeer satikties un norunaat ko dariit taalaak. Kaa ir ar kaadu kafeiniicu vecriigaa, juusu piedaavaajums kuraa dienaa un cikos, lai es varu plaanot savu laiku. Lūdzu, lemjiet tā noteikti, man nets nav pieejams un man baigi grūti noskaidrot, ko jūs tur sadomājāt. Vara doties uz kādu kaejnīcu, ja vajag citas telpas, es piedāvāju savu necilo mitekli. -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 08:27 |