![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Tador @ Nov 24 2004, 12:42) ar mani nereekjinieties! Taa jau dabuuju briivas dienas uz to sapulci kas nenotika... tik aatri tagad netikshu pie jums! Nu bet ja kas ta kaadas 2 nedeeljas ieprieksh pasakiet kad jums buus taa sapulce.. ta gan jau kautko sabiidiishu! ![]() -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 23 2004, 22:46) Aij, lab es ar ta iedoshu saveejo! Nepiisktinaat! ![]() ![]() 9373860 ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 24 2004, 13:50) ![]() nu kaa... tur jau priekshaa ir tie kodi lai aizsuutiitu sms no neta... es pat nezinu kaa tie bomberi var apiet to.. man jau liekas ka nevar! -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
huh tie kodi ir tikkai lai nesuutitii no knkreetaas lapas tas ir lmt lapas, lai nevareetu uztaisiit vienkaarshu skriptu kas automatizee to darbu... tie kodi ir strunts..... ja labi grib perlaa var uzcept skriptinju(internetaa var atras nav pasham jaadomaa) kas suuta mailus un katrs no tiem mailiem ir ar savaadaaku saturu, kaa ari var uzlikt teiksim intervaalu 3 minuutes... jo lmt man liekas staav filtrs kas blokjee iisaa laika posmaa daudz iiszinju ar identisku saturu.
-------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
QUOTE(Tador @ Nov 24 2004, 13:42) K noteikti atnaakshu. -------------------- Geeks rock!
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
mans 6220260, bet liekas ka es ar šo ceturdien netieku
![]() ![]() ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
A tavs uz kaadu strelku ir bijis m?
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Starp citu, 6058363 ir mans numurs, nevis Sigfas. Kā noprotu, pāris cilvēki tos ir sajaukuši....
![]() -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Nov 23 2004, 17:34) Nav vis. Ar mobilo tel. cilvēks ir sazvanāms praktiski visur. Tikpat labi jūs viņus uz sienas varējāt uzrakstīt ![]() Jauki būtu ja user profile tiktu ieviests ekstra lauciņš kur kontakttelefonu ierakstīt... Vismaz tik atklāti nerēgotos. Intsanti, ka dažiem jau nummuri ar 8 sākas... -------------------- Press any key to continue
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Tie ir LMT tīklā, ja nemaldos... Jaunākie....
-------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
alt
. 6574767 te nav visu nr..... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
6450239 - tas gan ta tik, ja nu kadam vajag
![]() _________ -------------------- Хентайная табуретка!
|
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
"9525754"
ja varu kkaa paliidzeet, tad dodiet ziņu vienmeer prieks paliidzeet ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
oki, tauta, man ir mainījies tel.nr. 8377912
uz iepriekšējo varat mēģināt zvanīt, taču retu reizi dabūsiet rokā.... ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
8309533
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |