![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Ella @ Feb 28 2005, 14:29) Domo arigato gozaimasu.... ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nevaig veel balsoshanu. Gaidam liidz vasarai
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
[ offtopic. ]
Paga, paga... Tajā postā skaidri, latviski teikts "debīls kaķis ar pogu acīm", NEVIS "tas logo nekam neder"... Vai varbūt es kļūdos? Tas, ka nav ne mazākā saistība ar anime/apgaismību arī attiecās uz taviem logo (vairāk kliedz PASAULES OPTIKA, PĒRC JAUNĀS BRIĻĻU LĒCAS)... Nu par tiem taviem logo runājot... logo ir jābūt vairāk kā piktogramai... un visai minimālistiskai ar'... Tas ir vismaz, cik es pati esmu dažādus logo redzējusi... |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Chick fight
![]() izrunaajiet savas domstarpiibas citiem liidzekljiem, nenoslogojiet publikas nervus ar bezjeedziigiem apvainojumiem. |
Kikyou |
![]()
|
Aaak tu nabaga cietējs.... -.-
Anyway, sorry. Šito es vienmēr par vēlu atceros. *izmet no galvas* ....*cough*Anywayyyy! Vēl kādi logo? |
Sigfa |
![]()
|
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
kapeec JPG kompresijaa? Es buutu daudz prieciigaaks redzeet nekompreseetu PNG. Nav jau tik traki, ka buutu jauztrauvas par lieku trafiku sho topiku skjirstot.
AA un par taam "pogu aciim" Nu es principaa varu paproveet vinjas ar anime stila aciim aizvietot, bet neko negaranteeju. -------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Pēc pēdējā party ir skaidrs [ vismaz man], ka Kikyou logo ir labākā izvēle....
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
kamdeelj taa domaa?
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Vektori vektori vektori. Uz krekliem liekamaa/web versija. Nosaukumu var iebaazt kur vien savajagaas, ja kaadam ir veelme- luudzu pachakareejieties. Ne uz ko nepretendee, vnk variaacija par teemu "Anime acs" par kuru visi bija tik vaajpraataa sajuusmaa. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 5 2005, 20:50) Kikyou atsūtīja mums sveicienu caur ETM - uz desktopa bija nolikts šitais mazais logo kids are zefīru kasti "no tiek, kas nav ieradušies" - visu laiku bija fonā. Izskatījās lieliski.. ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 5 2005, 21:24) Kikyou atsūtīja mums sveicienu caur ETM - uz desktopa bija nolikts šitais mazais logo kids are zefīru kasti "no tiek, kas nav ieradušies" - visu laiku bija fonā. Izskatījās lieliski.. ![]() Eeee... tas desktops tiešām bija laps... Ar visu kaigan logo chibiku... Pēc ši tiešām varētu padomāt par Kikyou izveidoto logo... wiiiii........... ^^ -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Vai vel ir iespeja to logo,
kaut vai ar vienu actiņu aplukot... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |