![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Omg, es zināju, ka jūs to teiksiet.
Es gribu tikai zināt konkrēti kāds viens video kodeks ir tajās animēs, ko es nosaucu. Un CCCP packu man nekādu nevajag dēļ viena kodeka, jo tas vēl ņems un pārrakstīs citus kodekus un visu sabojās. Visi tikai zina kodeka packus, a vienu konkrētu kodeku nosaukt nevar? Kādam nav tās animes KAA relīze, kam rāda video, un paskatīties nevar, kas tur par video kodeku? Man vajag tikai informāciju un viss. ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
KAA lieto H264. To atskaņo ar CCCP iekļauto Fddshow
CCCP vispār ir tikai DIVI kodeki - FDDshow video un FDDshow audio ![]() Viņiem ir savs, speciāls FDDshow bilds. Vēl H264 var spēlēt ar Nero Digital ietilpstošo dekoderi -------------------- Press any key to continue
|
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Taka, a kā tad ar OggDS (Vorbis dekoders). Tas tā kā arī skaitītos kodeks.
Hikaru: tev te: http://www.kickassanime.org/wiki/index.php...tall_and_why.3F Pie tam, videofailiem eksistē tūļi, ar kuriem var pateikt kādi kodeki vajadzīgi. Priekš AVI failiem - GSpot vai AVIcodec. Priekš MKV - ar mkvtoolnix. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Sapratu to, ka CCCP codec pack satur visus codekus. Tas velns zin ko sataisīs ar Divx, Xvid un skaņu kodekiem.
Bet, ja uzinstalē atsevišķi to vienu H264 kodeku, var uztaisīt, lai kāds players to saprastu (atrastu)...? |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Protams. Jebkurš normāls pleijeris taču sapratīs, kas izmantos DirectShow dekoderus. Vismaz gan WMP, gan MPC vajadzētu atrast bez problēmām.
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Nov 5 2005, 15:32) Sapratu to, ka CCCP codec pack satur visus codekus. Tas velns zin ko sataisīs ar Divx, Xvid un skaņu kodekiem. Bet, ja uzinstalē atsevišķi to vienu H264 kodeku, var uztaisīt, lai kāds players to saprastu (atrastu)...? Noinstalē viņus visus nost un uzliec CCCP. Garantēju - vairāk neko tev nevajadzēs. Bet ja nu negribi, tad reku http://forum.doom9.org/archive/index.php/t-77044.html ir daži standalon H264 dekoderi -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |