IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Chobits, review
Ghoul
post Dec 2 2004, 16:21
Post #16

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

Tiko nokachaaju mangu ( super ) ljoti labi interesanti labi joki bet diemzeeltikai 5 graamatas sad.gif novilku vai kaads luudzu nepateiktukur paareejaas var dabuuut???? laugh.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shinobi-sama
post Dec 2 2004, 16:35
Post #17

Lost in own dreams

Group: Chuunin
From: Jelgava

ieej www.boxtorrents.com un search chobits tajaa buus 8 volumes.. man liekas vairaak nav, ja vajag pieregjistreejies

--------------------
IPB Image
+Quote Post
jurc
post Dec 11 2004, 22:35
Post #18

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

Noskatījos un ļoti patika. Pat nācās kādu asaru ar pabirdināt! Neviena filma līdz tādām emocijām nav novedusi! Lūk kur animes spēks slēpjās!
Ļoti daudzas sērijas bija tā ka ļoti ātri beidzās, un ar nepacietību gribi zināt kas tālāk notiks, bāz disku pēc diskiem iekšā! Īstenībā bija žēl ka tik ātri beidzās, un beigas varēja mazliet izstieptākas uztaisīt, jo tik daudz emociju un notikumu priekš vienas sērijas ir par daudz! Bet nu šī ir tā anime kuru nolieku pie tām kuras būs jānoskatās vēl vismaz paaris reizes!
Ļoti patika Chii tēls... visu laiku aizmirstās ka viņa ir persocom`s... Un tad kad Hideki saaka laist ar Yumi un atstāja novārtā Chii... pie sevis visulaiku nākas domāt - Ko tas muļķis dara! Vai vinš neredz ka mājās viņam ir superīgākais zaķis!! Pilnīgi žēl paliek Chii... sad.gif
Ehz.. superīga anime!! Es pat domāju ka tā ir viena no animēm ar ko varētu saakt iepazīstināt citus!
btw, nākamo dzīvnieku nosaukšu par Chii! cool.gif

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
zenofex
post Dec 11 2004, 23:40
Post #19

Nausicaa fanboy

From: Nav

Beidzot uzrakstiiju atskaiti par Chobitiem:
http://anime.bug.lv

Ir arii juusu komentaari iekshaa smile.gif

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
Ramiel
post Dec 13 2004, 01:37
Post #20

Danshaku

nelikaas nekas sevishkjs =|

vieniigais kas palika protams bija pantsu seerija =|

--------------------
Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/)
(O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
(> <) to help him achieve world domination.
+Quote Post
Hikaru
post Jan 14 2005, 19:56
Post #21

Tennou

From: Latvia

laugh.gif laugh.gif
image
image
image
image
image
image
image
+Quote Post
edg
post Jan 15 2005, 06:17
Post #22

limpene grauž aknas

From: PM

Jaa... Chobits jau vispaar pirmaas un peedeejaas seerijas bija ljoti interesantas, bet taas pa vidu meedza buut liidz bezceriibai garlaiciigas. Varbuut buus jaauztaisa izvilkums, kaa es ar "Es miilu juusu meitu" izdariiju, saiisinot filmu liidz 20 minuuteem. Bet Chobits veel peedeejaam seerijaam kaut kas pa vidu jaaliimee, lai garaakas vinjas sataisiitu... brr... labaak aizveershos tongue.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
+Chibi+
post Jan 18 2005, 21:20
Post #23

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Pēc pasenās diskusijas par "īstiem otaku" sāku lādēt arī Chobits, jo - kas es par otaku, ja neesmu redzējusi Chobits, ne? Heh. Nu ko, nosktījos tikko pirmo sēriju un... Jā, man patīk. happy.gif Jauka anime. Nezinu, atgādina drusku Oh My Godess!, bet tas tikai pēc pirmās sērijas... tongue.gif Nu ko, turpināšu savu educational programm!

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post Jan 18 2005, 22:07
Post #24

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(+Chibi+ @ Jan 18 2005, 20:20)
Pēc pasenās diskusijas par "īstiem otaku" sāku lādēt arī Chobits, jo - kas es par otaku, ja neesmu redzējusi Chobits, ne? Heh.
*

Tikai nevajag, ja! laugh.gif

P.S. Shajaa jautaajumaa es nonaacu pie secinaajuma, ka tas, ka jaabuut redzeejusham kaut ko taadu, ir liidziiga veida stereotips kaa tas, ka litereatuuras miiljotaajam jaabuut lasiijusham kaut ko no klasikas. Protams, saliidzinaashanai nav slikti, ka zini populaaraas lietas, tomeer, ja tev taas piekaast, tu staavi augstaak par mani... Es vareetu izveersties plashi par sho teemu, bet esmu pievienojies vienpersoniskai organizaacijai "Stopedgsspamming!". Lai kaa jaaapbeedina tie citi, kas grib pievienoties, nevar un .

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
+Chibi+
post Jan 19 2005, 01:06
Post #25

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(edg @ Jan 18 2005, 22:07)
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 18 2005, 20:20)
Pēc pasenās diskusijas par "īstiem otaku" sāku lādēt arī Chobits, jo - kas es par otaku, ja neesmu redzējusi Chobits, ne? Heh.
*

Tikai nevajag, ja! laugh.gif

P.S. Shajaa jautaajumaa es nonaacu pie secinaajuma, ka tas, ka jaabuut redzeejusham kaut ko taadu, ir liidziiga veida stereotips kaa tas, ka litereatuuras miiljotaajam jaabuut lasiijusham kaut ko no klasikas. Protams, saliidzinaashanai nav slikti, ka zini populaaraas lietas, tomeer, ja tev taas piekaast, tu staavi augstaak par mani... Es vareetu izveersties plashi par sho teemu, bet esmu pievienojies vienpersoniskai organizaacijai "Stopedgsspamming!". Lai kaa jaaapbeedina tie citi, kas grib pievienoties, nevar un .
*

Hei, tā bija ļoti veselīga diskusija, kas man daudz ko deva! wink.gif Beidzot ieraudziiju robu savās zināšanās! Un nolēmu rīkoties. Tā bija laba motivācija.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
pinksakura
post Jul 29 2005, 20:53
Post #26

Hentai-chan

From: :D

noskatījos 1-7 sērijai ļoooooti patika Chii ļoti patika patika arī sižets ...gribas redzēt vissssssu..... wub.gif smile.gif biggrin.gif

--------------------
Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger
[He does.]
Neo: ...and you give me my phone call.
+Quote Post
Tsukino
post Jul 29 2005, 23:08
Post #27

Danshaku

From: Hinata-sou

Taa, ko lai saka.... I loved it!- Says it all!

+ Drusku no Japaanju valodas galvaa, un shii anime izceljas ar LIELU iespeeju to iemaaciities!
+It's so beautiful i can cry!

+Es dabuuju paradumu RUNĀT japaaniski! *Tu jau ej? Ok... Itterasshai!*

+ES saku Chii katraa 2 teikumaa, kad runaaju.

+Es dabuuju taadu atkariibu..... liidziigu poter poter poter poter poter ....

*points to Onee-sama, pinksakura-chan* Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki!

paldies ja visu sho izlasijaat! wink.gif Vai patika un ja ne kaapeec?

--------------------
image

Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world.
+Quote Post
pinksakura
post Jul 29 2005, 23:19
Post #28

Hentai-chan

From: :D

jā es galīgi aizmirsu...
Japāņu valoda...tas arī pielipa
mhmmm (points to Tsukino) Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki!
uzminējāt man arī pielipa.....

--------------------
Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger
[He does.]
Neo: ...and you give me my phone call.
+Quote Post
jurc
post Jul 29 2005, 23:59
Post #29

Tennou

From: Liepāja

A zinājāt ka es animefestā Hideki attēloju =P~~
Un kur ta Chii Chii Chii Chii Chii Chii Chii Chii Chii ?? biggrin.gif

Bet nu anime patiešām ir laba, pagaidām vēl neviena anime nespēj ieņemt mana topa pirmo vietu kurā jau ir Chobiti.... =)

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Tsukino
post Jul 30 2005, 13:13
Post #30

Danshaku

From: Hinata-sou

Arii tagad tu esi Hideki, jo to screnshotu es jebkur atpaziishu! No "Chii goes Shoping" vai Pantsu seerijas!

And now u all know what comes!

*points to Onee-sama, Pinksakura-chan* Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki! Hideki!

Mums no kopeejaas skatiishanaas pielipa, jo uz neko citu negribeejaas raadiit!

Un jau aizmirsu, *points to Onee-sama, Pinksakura-chan again* OLD HAG!!!!!!!!!

Mew, Mew! laugh.gif

This post has been edited by JurCHiX: Jul 30 2005, 13:46

--------------------
image

Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world.
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:44