![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
man taads jautaajums radaas.. vins ir kas tev domaats?? ja karotaajs.. tad zobeni nu bishku(bishku=daudz) pa mazu....
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(-nDigo- @ Sep 7 2005, 21:49) man taads jautaajums radaas.. vins ir kas tev domaats?? ja karotaajs.. tad zobeni nu bishku(bishku=daudz) pa mazu.... Well zobeni ir domaati scimitar'i, karotaajs vinjsh ir un ljoti labs, vairaak paljaujas uz izveiciibu un pretinieka pieljautajaam kljuudaam, taapeec zobenu garums ( iisums ) iipashi netraucee, tomeer jaatziist mazliet par iisu sanaaca ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Vau pēdējais mani pārsēidza, skaisti!
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Paldies!!!!!!
![]() Atsparpe starp kaajaam paaraak liela, un kaajas vispaar nesanaaca, manupraat! ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
uztaisi ļaunus sejas vaibstus un būs labi + izdari kaut ko ar tām svītrām apakšā.
|
Ghoul |
![]()
|
OK liinijas lapas apakshaa ir paudushas, un meegjinaaju uzziimeet ljaunu smiinu, nez vai izdevaas:
![]() |
Arts |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Mums Latvijā ir tik daudz sasodīti labu anime zīmētāji,ka parspējatoddlotsirregulars darbus.iesūtiet un trimfējiet....lapa www.odddlotsirregulars.com
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(Arts @ Sep 10 2005, 12:50) Mums Latvijā ir tik daudz sasodīti labu anime zīmētāji,ka parspējatoddlotsirregulars darbus.iesūtiet un trimfējiet....lapa www.odddlotsirregulars.com paldies, domaaju, ka es vareetu izlikt tur savus ziimeejumus! ![]() Maajaas tikko baidzaas remonts, un man sanaaca paarskatiit daudzas savas pierakstu klades, luuk shos ziimeejmus es atradu savaa 7. klases algebras kladee: ![]() Shis ir Wolwerine no X- Men ![]() |
QATRO |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 47 Joined: 9-November 04 ![]() |
tie 7. klases ziimeejumi ir tiešaam labi , manupraat tev labaak sanaak ar melno pildspalvu ne neviss ziimuli!
![]() -------------------- |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Jā-ā, piekrītu, labie zīmējumi!
![]() Iesaku pārzīmēt uz citas lapas ar skaidrākām kontūrām (melno pildspalvu, ofcourse), tad būs pavisam labi! ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man likās, ka wolwerine ir skumjš un nelaimīgs tēls, tavā zīmējumā viņš liekas ļauns, nu bet tas jau tavs skatījums...nav kur piesieties
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(Tigra2 @ Sep 17 2005, 16:04) Man likās, ka wolwerine ir skumjš un nelaimīgs tēls, tavā zīmējumā viņš liekas ļauns, nu bet tas jau tavs skatījums...nav kur piesieties Oooo tici man vinjsh meedz buut ljauns, tik ljauns, ka dziivs nepaliek neviens, kursh staajas vinja celjaa!!!!! ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Wow, tie algebras zīmējumi reāli. O_O
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Apr 29 2005, 12:23) meetaajaas man shis ziimeejums maajaas uz galda jau divas nedeeljas, katru dienu gribeeju noskaneet un ielikt sheit bet visu laiku aizmirsu, nu tad luudz ( nav nekas iipash bet man pasham patiik ) ![]() ![]() hahah ![]() Un tad veel tas dzheks ar pistoleem, kas nedaudz liidzinaas Alucard no Hellsing Skatos tev baigi labi sanaak tie, kur ir daudz brunju - <3 -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
paldies zeloco, shis man viens no miiljaakajiem
![]() Nu sho es uzskechoju krievu valodas stundas laikaa, kameer skolotaaja apvainojusies uz mums neveeleejaas vadiit stundu. Tas, kursh uzminees, kas tas par charu dabuus prjanjiku!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:04 |