![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(baseboalbatboy @ Jan 5 2005, 22:58) Pleci ir bet noshljukushi ( taads nu vinjsh man narkosh) un reku veel viens diemzeel samazinaashanas deelj baigi graudains pleci rokas diezgan labi ( diezgan) bet labaa kaaja uz beigaam mazliet par resnu sanaaca ![]() ![]() ![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
kautkas ar labo plecu nav ok - par tālu uz āru, krūtis arī bik kroplas, un kājas tu pieminēji, bet salīdzinoši baigi labi
![]() ![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Jan 6 2005, 14:47) kautkas ar labo plecu nav ok - par tālu uz āru, krūtis arī bik kroplas, un kājas tu pieminēji, bet salīdzinoši baigi labi ![]() ![]() Nu es tik taa nesen saaku meitenes ziimeet taa ka nav kauns likt sheit agraak man tik suudiig bija taaka es tikai tagad maacos :)paldies par peedeejo rindu ![]() |
Ghoul |
![]()
|
Nu reku veelviens mans vakara darbs DA GLADIATORS
![]() ![]() |
QATRO |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 47 Joined: 9-November 04 ![]() |
Taa tik turpini! Ieliec vel kaadu ziimeejumu!
![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
gladiators ar vēža spīlēm labajā rokā!
![]() ![]() to zobenu ar varēji lielāku uzzīmēt, būtu iespaidīgāk! Bet nu šis jau tiešām ir pagaidām vislabākais.. vismaz proporciju ziņā.. -------------------- |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
nu ja kādam intersētu mans viedoklis, tad es teiktu, ka galvai tiešām ir noškelta labā puse un zobens...
tas nav zobens tas sviestmaižu nazis kautkāds ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
Ai nu vergs tachu un noteikti shinii kaujaa vinjsh zaudeeja...
![]() |
Ghoul |
![]()
|
Reku veel dazi ziiimeejumi
![]() Un veel ![]() Shis ir mans pirmais mech ![]() |
Kariina |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 12-November 04 ![]() |
es nezinu...man kaut kaa peec vizuaalaa stila-nesaista..redzu, darbs jau ir ieguldiits, bet daudzas detaljas naw detalizeetas..., bet protams viss ir atkariigs no maaxlinieka radoshaas ieceres...
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Em, ok, tā kā tu iesācējs mans klusēs par kļūdām un pieturēsies pie ieteikumiem.
Pirmkārt, tev sejas puspagriezienā un pagriezienā ir nepareizas. Paņem un uzzīmē perspektīves un palīglīnijas pāris reizes, ar laiku pieēdīsies un varēsi zīmēt pareizi arī bez šā. Otrkārt- plaukstas. Nu proporcijas viņam vispār nav. Tāda sajūta ka černobiļas upurim pieder. Treškārt - ķermeņa proporcijas. Pārāk kalsni tie nabadziņi ir. Ņem pie sirds - paņem kādu labu tutoriālu māksliniekiem, papēti ka zīmē cilvēkus un tikai tad ķeries pie mangas un anime zīmēšanas tutoriāliem. -------------------- ![]() |
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Nee nu labs.. man jau patiik (skauzh).. pac ziimeeju taa... driizaa fana peec un garlaiciibas stundu laikaa.. =| Starp citu pamaniiju wisos zimeejumos nav kaaju? Man piem kaajas vispaar ir murgs ziimeejumos...tu tiishaam neziimee?
-------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Jan 17 2005, 22:47) Em, ok, tā kā tu iesācējs mans klusēs par kļūdām un pieturēsies pie ieteikumiem. Pirmkārt, tev sejas puspagriezienā un pagriezienā ir nepareizas. Paņem un uzzīmē perspektīves un palīglīnijas pāris reizes, ar laiku pieēdīsies un varēsi zīmēt pareizi arī bez šā. Otrkārt- plaukstas. Nu proporcijas viņam vispār nav. Tāda sajūta ka černobiļas upurim pieder. Treškārt - ķermeņa proporcijas. Pārāk kalsni tie nabadziņi ir. Ņem pie sirds - paņem kādu labu tutoriālu māksliniekiem, papēti ka zīmē cilvēkus un tikai tad ķeries pie mangas un anime zīmēšanas tutoriāliem. Atziishos neesmu nekaads iesaaceejs bet liidz ieraudziiju OTAKU kaadu gadu neziimeeju un taapeec mani skill'i ir mazliet ieruuseejushi......... :lol:ar proporcijaam man gan vienmeer bijushas probleemas un draugi arii saka ka shie stinx ka vecie bija daudz labaaki.......... ![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(Kyoushu @ Jan 17 2005, 23:52) Nee nu labs.. man jau patiik (skauzh).. pac ziimeeju taa... driizaa fana peec un garlaiciibas stundu laikaa.. =| Starp citu pamaniiju wisos zimeejumos nav kaaju? Man piem kaajas vispaar ir murgs ziimeejumos...tu tiishaam neziimee? ziimeeju bet shitajos vieta aptruukas neizskaitiiju vietu ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 12:14 |