![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njaa... par tievu mazliet ir. Liekas, ka kjeedes ir ljoti ruupiigi ziimeetas. Interesants apgjeerbs...
![]() -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Vinjam jau vajadzeeja buut tievam, izkaameejusham, jo tas tip ir Undeads, taa pats SUD teica
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
nu vispaar taa ir taada kind of "atmazka", tip ziimeeju, skatos "bljn baigi tievs sanaacis, well, Ok pateikshu, ka ir undeads, buus Ok"....
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Kuul! kai man tu nekad nerādi šos darbus. Man you're so cool! Bet uzzīmē kādu no foruma !!! Sevi vai varbūt mani LOL
-------------------- Geeks rock!
|
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
...err- man skjiet ka tew ar proporcijaam un rokaam ir vislielakas problemas! varu ieteikt iechekot kaadu tutorial!!! lai iepaziitu to stelli! ja ir interese varu aizsuutiit zip formaataa! -ja kas suuti personal message!
![]() be sitaa bilde teu ir shausmiigi kuul! ![]() QUOTE(S.U.D @ Oct 12 2005, 08:29) -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Waijj! Tas tievais dzekinjsh man ljoti patiik...
~BN~ -------------------- ![]() |
nitra |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 18-October 05 From: space ![]() |
Tas pēdējais zīmējums baigi labs!
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
[quote=Jaladin,Oct 19 2005, 00:00]
Kuul! kai man tu nekad nerādi šos darbus. Man you're so cool! Bet uzzīmē kādu no foruma !!! Sevi vai varbūt mani LOL [/quote] well, shie ziimeejumi, te ir ilgi, vareeji paskatiities ![]() ![]() [quote=AKIRA,Oct 19 2005, 00:22] ...err- man skjiet ka tew ar proporcijaam un rokaam ir vislielakas problemas! varu ieteikt iechekot kaadu tutorial!!! lai iepaziitu to stelli! ja ir interese varu aizsuutiit zip formaataa! -ja kas suuti personal message! ![]() [/quote] [/quote] well, jaa proporcijas pieklibo, Ok tip suutu PM!! ![]() [quote=Shaisuke,Oct 19 2005, 11:25] Waijj! Tas tievais dzekinjsh man ljoti patiik... ~BN~ [/quote] Paldies ![]() [quote=nitra,Oct 19 2005, 14:55] Tas pēdējais zīmējums baigi labs! ![]() [/quote] Nu peedeejais ir tip domaats taads tievs, jo aiz visaam taam siksnaam ir ljoti maz miesas ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
I scream for update!
-------------------- Geeks rock!
|
Ghoul |
![]()
|
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Ak dievs!!!!! SUD TU ESI TIK TALANTIIGS!!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
...tikai ar pupiem kaukas nau...
![]() ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
Ehhh nevareeju izdomaat ko lai veel ieliek lapaa ( varbuut kaadam ir idejas ??? ) taapeec sanaaca baigi tuksha lapa
![]() ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
pameegjini ielikt kaadu fonu. tip shkjeersielu, apdrupushus kjiegjeljus utt. a tas priekshpeedeejais ziimeejums ir domaats kaa pashportrets?
|
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(dark_angel @ Oct 31 2005, 21:55) pameegjini ielikt kaadu fonu. tip shkjeersielu, apdrupushus kjiegjeljus utt. a tas priekshpeedeejais ziimeejums ir domaats kaa pashportrets? Ok pameegjinaashu, tik man foni taa pasuudiigi sanaak, bet ir jaamegjina, nee tas nav pashportrets, tas vnk kkaads meerglis.... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:58 |