![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nee S.U.D. tu tieshaam reaali labi ziimee!!! Talants ir!
2 peedeejie ziimeejumi ir vnk neatkaartojami (nu, protams, ja nekopee ![]() Vispaar vairs tajaa ziimeejumaa arii neko nevajag... ![]() -------------------- |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Pēdējais smuks... Tikai nu man galīgi nepatīk kā ir pasniegta ideja... nu galīgi... sor...
-------------------- Geeks rock!
|
nitra |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 18-October 05 From: space ![]() |
Abi pēdējie ir smuki, man patīk
![]() |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
aga! tiesam labi, loti labi... bet tajaa pedejaa, ta roka kuru tur engelis... nu kaut kas ar to nav iisti ka vajag... un galvas forma ar mazliet klibo, tai jaabut apaligaakai... man liekas...
-------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
thnx!!!
![]() ![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Baigi kewl'i S.u.d. ir izstraadaajies savs stils, vieniigais kas man atgaadina anime ir galva, galvenoikaart acis, taas sanaak super, btw kaa tu ziimee? baigi preciizaas liinijas tev sanaak
-------------------- Cute little pervert ^^
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Paldies!!!
![]() ![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
njaaaaa S.U.D. tu ka vienmer sava repertuara!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
nuu, mazliet rokas par tievu... bet vis paarejai vierkarshi SUPERIIGI!!!
-------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(anishuara @ Nov 2 2005, 18:48) njaaaaa S.U.D. tu ka vienmer sava repertuara!!! ![]() ![]() ![]() nu uzziimeeju meiteni, bet sievieshu ziimeeshana man iipashi nepadodas, domaaju shis ziimeejums tam ir pieraadiijums ![]() ![]() This post has been edited by S.U.D: Nov 3 2005, 21:06 |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
man gan patiik!!!
![]() ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
Sho taa kaa ir doma kraasot ( prtams, ka slinkums uzvarees un es neizkraasoshu
![]() ![]() |
Suu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 22-August 05 From: My friends computer..... ![]() |
wau! superiigi ziimeejumi pilniigi mute liidz griidai
![]() -------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hehe sud warriorus zimee ja, es parsvaraa arii
![]() norm sanaaca, man patiik ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ghoul |
![]()
|
Shim ziimeejumam veel top spaarni...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:30 |