![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
nez kapeec man liekas ka pats pirmais ziimeejums ir vislabaakais....
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Bet tieshaam pirmais ir perfect!
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
O, es tikai tagad esmu paarskatijis topiku.... visu
![]() Un gribeeju pateikt.... lai tu vairaak ziimeetu sievietes ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Nov 22 2005, 19:06) O, es tikai tagad esmu paarskatijis topiku.... visu ![]() Un gribeeju pateikt.... lai tu vairaak ziimeetu sievietes ![]() Piekriitu, vinjam labaak sanaak ziimeet vecenes!!! It sevishkji taa elfene pie saakuma taa normaali izskatiijaas! -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
nu shis, es teikshu, ir mans miiljaakais ziimeejums, tapis izmantojot markjiri, divaas minuutees..
![]() Taatd pa visu esmu es ( Ghoul), pa kreisi ir Jaladin's, pa labi deNua ( vinju laikam nepaziistat ![]() ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
HEEEEYYY!!! This is the best so far! Man patīk! Paraksts ir arī baigi kruts
![]() ![]() -------------------- Geeks rock!
|
Ghoul |
![]()
|
mjaa, sen nav bijis up date. Neko neesmu ziimeejis, bet lai juus zinatu, ka es veel esmu dziivs, luuk, tikko uzziimeets online paintaa
![]() ![]() |
Nirvana |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 21-August 05 ![]() |
Kopumaa nejeegaa interesanti ziimeejumi, pat izpildiijums labs (vieniigi ar roku ziimeeshanu tev nav labi, tachu tas jau vairaakkaart sheit tika pateikts). Paarluukojot pavedienu, skaidri saskataama izaugsme. Tieshaam gliiti, paldies.
Tu to visu no galvas skicee vai kaa? Ja no galvas, tad jau vispaar apbriinojami (lai gan pie izpildiijuma un, galvenokaart, proporcijaam ta kaa vajadzeetu veel piestraadaat). -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Mar 21 2006, 21:16) mjaa, sen nav bijis up date. Neko neesmu ziimeejis, bet lai juus zinatu, ka es veel esmu dziivs, luuk, tikko uzziimeets online paintaa ![]() kur taads ir? O.o -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(Nirvana @ Mar 22 2006, 22:27) Paarluukojot pavedienu, skaidri saskataama izaugsme. Tieshaam gliiti, paldies. Tu to visu no galvas skicee vai kaa? Ja no galvas, tad jau vispaar apbriinojami (lai gan pie izpildiijuma un, galvenokaart, proporcijaam ta kaa vajadzeetu veel piestraadaat). Tencinu. Jaa, paarsvaraa es ziimeeju un domaaju, ko ziimeet taalaak, viss tiek domaats uzreiz ![]() ![]() QUOTE(zeloco @ Mar 23 2006, 15:14) QUOTE(Ghoul @ Mar 21 2006, 21:16) mjaa, sen nav bijis up date. Neko neesmu ziimeejis, bet lai juus zinatu, ka es veel esmu dziivs, luuk, tikko uzziimeets online paintaa ![]() kur taads ir? O.o ![]() ![]() This post has been edited by Ghoul: Mar 23 2006, 20:07 |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Baigi smuks darbs, tu progresē afterall!
![]() -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Skaists darbs.Čalis dusmīgs,zīmējums asiņains ir sava izteiksme...zīmējumam ir sava dvēselīte.Patiešām jauki.Bet negribās pret tevi izjust skaudību.....kā ar to komiksu projektu???Ja gribi ko veidot tad atraksti man Up_Down@one.lv
![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
mjaa... paarskatiiju visu, izlasiiju.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
Mani pirmie solji Fotoshopaa. Tiesa pats artworks nau maneejais, tikai paintings. BEt gan jau tikshu pie skanera, tad jau arii kkas sveejais paraadiisies...
![]() ![]() Pats, pats pirmais. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:04 |