![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tu mani bišķiņ spārdi, sevišķi, ja tas otrais ir 100% tavs
-------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Wolverine labs sanaacis, ka tik veel liinijas ar buutu tavas
![]() -------------------- ![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Vulverins man patiik kudos! Btw shito Tu ar paleti veidoji? Un moshk ir kada pamaciba kaa taas krasas klaaj paari un glaze un taa talak - kaa veido to krasu pareju... man to gribetos iemaciities ..
-------------------- Cute little pervert ^^
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Atljaushos iedomiigi apgalvot, ka es taadu speeju uzziimeet
![]() Well nee, man vnk ir savilktas visaadas bildiites un es taas photoshopaa kraasoju. Paarejas es veidju ar burn un dodge tooliem un tad kko sapludinu ar smudge tool. Priekshmetus uz vvz ko veel taalumaa apstraadaju ar blur tool. Njaa, bet tas viss baigi ilgi sanaak, bet gan jau ar laiku atradiishu kaadu jeedziigaaku veidu kaa digitaali kraasot bildes, shobriid mazliet lasu un skatos kaa to dara Richard Isanove, diezgan forsh kraasotaajs no Marvel. |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
SHis, iespeejams, buus vienaa zhurnaalaa. Nau veel pabeigts, peecaak arii gal variantu ielikshu.
Vajadzeeja buus Seksa Pistoleem... ![]() ![]() This post has been edited by Ghoul: Aug 3 2008, 16:59 |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
vokaals izskataas paaraak vecs
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
nē, pārējiem vienkārši pagaidām vēl nav seju
![]() -------------------- ![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
![]() nu nav shiem vecas sejas -------------------- |
zeloco |
![]()
|
viņi bildē nevaikstās. Facial muscles do wonders.
-------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
|
Cowman |
![]()
|
nee es to zinu ka bilde ir no 70tajiem , bet kaa lai zin kuraa gadaa tu vinjus esi domaajis ziimeet? ( un spriezot peec tavaa darbaa ziimeetajaam sameeraa jaunajaam sejaam var spriest ka tas vareetu buut attiecinaams uz vinju zelta gadiem
![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
nee es to zinu ka bilde ir no 70tajiem , bet kaa lai zin kuraa gadaa tu vinjus esi domaajis ziimeet? ( un spriezot peec tavaa darbaa ziimeetajaam sameeraa jaunajaam sejaam var spriest ka tas vareetu buut attiecinaams uz vinju zelta gadiem ![]() PIenjemsim, ka vokals izmantoja laika mashiinu un savaaca paareejo line up'u no 70mitajiem ![]() ![]() Taa tas izstaas galu galaa This post has been edited by Ghoul: Aug 8 2008, 22:36 |
zeloco |
![]()
|
kur tad taads raksts ir?
-------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
Zhurnaals "Ātrāk un Skaļāk" esi forsha un peerc to ;D
Nu ja, beibi kaadu laicinju atpakalj saaku kraasot, nekaa nevaru sanjmties un babeigt... so lieku kas ir... ![]() This post has been edited by Ghoul: Aug 10 2008, 23:00 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 00:07 |