![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Taa neko taa tik tureet. Jo vairaak ziimeesi jo labaak sanaaks........
![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Kyoushu |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Jan 18 2005, 10:32) Atziishos neesmu nekaads iesaaceejs bet liidz ieraudziiju OTAKU kaadu gadu neziimeeju un taapeec mani skill'i ir mazliet ieruuseejushi......... :lol:ar proporcijaam man gan vienmeer bijushas probleemas un draugi arii saka ka shie stinx ka vecie bija daudz labaaki.......... ![]() ![]() Emm, nu tad rādi šurp vecos. Un tutoriālnu? Use DC++, or search. Vekali arī laba lieta. Nez man personīgi mājās plauktiņā stāv "cilvēka anatomija un muskulatūra". Varu iedot pārkopēt, jo ta grāmta ir gana laba. Tikai gaužam dārga. -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu man tie ir kaut kur dzilji skapii ielociiti un nav taadi kurus te likt bet cilveeki ir forshi uzziimeeti bet ja atradiishu ielikshu, bet pagaidaam shitie jaunie
![]() Nu shitais nav nekas iipash bet tomer lieku iekshaa ![]() |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
teiktu ka ir labi
-------------------- |
Chaos |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 26-December 04 From: Walmiera ![]() |
paarskatot visu sho topiku redzu kaa katrs darbs paliek arvien labaaks, negribu tevi kritizeet, parasti kritika var izraisiit divas lietas: centiibu labot kluudas vai arii sevis noniecinaashanu un veleshanos nekad neziimeet. domaaju ka tu iederies pie pirmaa manis mineetaa varianta
![]() es domaju ja tu tikpat neatlaidiigi turpinaasi un izmantosi kaadus papildliidzeklus, tutorialus vai graamatas, tavas iemanas manaami uzlabosies, taa turpinaat! ![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(Chaos @ Jan 21 2005, 00:20) paarskatot visu sho topiku redzu kaa katrs darbs paliek arvien labaaks, negribu tevi kritizeet, parasti kritika var izraisiit divas lietas: centiibu labot kluudas vai arii sevis noniecinaashanu un veleshanos nekad neziimeet. domaaju ka tu iederies pie pirmaa manis mineetaa varianta ![]() es domaju ja tu tikpat neatlaidiigi turpinaasi un izmantosi kaadus papildliidzeklus, tutorialus vai graamatas, tavas iemanas manaami uzlabosies, taa turpinaat! ![]() DANKE,DANKE ![]() |
Ghoul |
![]()
|
Nu snaaca vizuaalaas maakslas stundaa uzskribeleet nav jau nekas iipash bet tiiri taa neko:
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Cool! (parodija par Vashu
![]() ![]() -------------------- Geeks rock!
|
Ghoul |
![]()
|
Nu jaa jaaa!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
Pirms briivlaika biju noleemis daudz ko saziimeet bet noslinkoju nu tad luudzu veerteejat
![]() ![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Pirmajai bildei kautkas ar vidukli arī nav.. dibens garāks nekā vajadzētu būt..
Otrajai bildei nekur tā nevarētu piekasīties, jo viņš izskatās pēc tāda kā rūķa, bet nu galvā pārāk ausktu atrodas no pleciem. Trešajā bildē tu pats sev pamēģini nazi piesiet pie vidukļa kā viņam un pamēģini pastaigāt... man liekas ka drīz bez kutkā paliksi... ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
Nu jaa es rit ielikshu pirmaa ziimeejuma orgjinaalu ( tas nav dzeltans un labaak visu saskatiit var ) treshajaa nazis ir novietots taa lai nekas netiktu nogriets
![]() |
Ghoul |
![]()
|
Nu tad reku ir pirmaa ziimeejuma origjinaals:
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:53 |