![]() |
![]() ![]() |
![]() |
QATRO |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 47 Joined: 9-November 04 ![]() |
labi.........taa tad tev labi sanaak ar melno pildspalvu, bet viss jau labi, varbuut mazliet neproporcionali..................
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Vā, kāds bishounen's ar skumjām acīm.
Godīgi sakot, smuki, tikai pievērs uzmanību rokām, drapērijas krunkām, viņas ne gluži tā sanāk šādā pagriezienā, ar proporcijām man izskatās viss OK, tikai tas apģērbs tiešām biš nepareizi, bet kopsummā -malacis. ![]() -------------------- ![]() |
dENuA |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
ja piestradaatu pie proporcijaam tad viss buutu 6tokos, apgerbam ne vainas, bet nu sejas... un mazaaaaaaaaaak kroku apgerbam -> OK???
mjaaaa.... neko teikt... buus man ar jaieliek -> kada meitene -> ![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu, zīmētajam džekam slikts šuvējs pagadījies
![]() Bet nu visādi citādi, labs sākums, tā turpināt! -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu luudzu veel viens ziimeejums:
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
ok sākam:
labās rokas zeltnesis viņam izskatās tāds kā salauzts... bet nu takā viņš ir knights.. tas ir pieļaujami.. ![]() Paskatoties uz seju, liekas ja viņš pagriezīsies ta tur nekā nebūs.. pussejajainais monstrs... bet nu tas ta... ^^ un vispār galvu tev vajadzētu pārzīmēt.. pieliec galvai priekšā savu roku un ta apskaties cik tas zīmējums ir kruts... ![]() pārējais ir tiešām izdevies...! -------------------- |
QATRO |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 47 Joined: 9-November 04 ![]() |
Seja nemaz nav tik slikta arii pareejais ir labi sanaacis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
nu tavi ziimejumi ir vienkaarshi fascineejoshi... mans buut staavaa sajuusmaa...
![]() -------------------- |
Brendon 2. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 21-February 05 ![]() |
man jau shiet SUD ka superigi nu nezinu un ka tev patik manejie drizz sutishu jaunus es ceru ka tev patiks
ccc un parejiem ariiiiii -------------------- ![]() I'M BAD!!!! |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu paldies paldies tad luudzu jaunais ziimeejums. Varonji njemti no graamataam Icewind Dale varbuut kaads ir lasijis (es ne
![]() ![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Pēdējais zīmējums normārls.Bet tas tur labajā pusē viņš ir pavārs?Ja nē tad kas viņam tur pa nazīšiem rokās?Un kur viņi stāv udenī vai kur?Es pieņemu ka ūdenī bet tas labajā pusē kā ta viņš tur stāv?UN atkal tam tur labajā pusē rokas nav vienādas.
Un ar ko tu krāsoji? ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Ghoul |
![]()
|
Naziishi ir scimitar'i staav dzeki duumakaa tas lai nomaskeetu kaajas kuras saakumaa nesanaaca ( taapeec vienam kaaja ir araa no duumakas vienkaarshi aizraavos un ar tinti paarvilku arii to kaaju) saakumaa visu uzziimeeju ar ziimuli un tad ar tinti foonu kraasoju no riita kad bij uz skolu jaaiet taapeec nav iipashi labs sanaacis ink'oju un kraasoju ar melnu tintes pildspalvu.
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Hehe.... Jauki, bet tas ir obvious, ka tu neesi lasījis Icewindale.... Wulfgars ir garāks(vai Drizzts īsāks)un, ja nemaldos, tad Wulfgaram bija 2-handed hammer(un nebija loka). Ah par Drizztu nevar pateikt, ka tas ir Drows.... ah un scimitari ir mazliet pārāk šķībi.... Ah tas nu taa... piekasīšanās grāmatas zināšanām, bet zīmējums nav sūdīgs tikai esi noslinkojis. BTW nav tādas grāmatas Icewindale....
-------------------- Geeks rock!
|
Ghoul |
![]()
|
meetaajaas man shis ziimeejums maajaas uz galda jau divas nedeeljas, katru dienu gribeeju noskaneet un ielikt sheit bet visu laiku aizmirsu, nu tad luudz ( nav nekas iipash bet man pasham patiik )
![]() ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Varej jau nu but daudz labak.
![]() Bet dazi ir pienemami pat normali. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:58 |