![]() |
![]() ![]() |
![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
Nu vecīt - respect, tu audz ar katru postu..
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
O_O tas pēdējais ir labs, jap.
Tikai tās kājas lapas apakšā... o_O |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Kewl!!!!!! Kaa jau Quints teica, ka tu audz ar katru postu!
-------------------- Geeks rock!
|
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
Nenoliedzami!!! suppeerrrr!!!!!!!!!!!!!!! sejas vispār ideālas un idejas arī. iemācīsies kājas zīmēt un būsi meistars
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
par peeeejo - man gan liekas,ka kaajaam nau ne wajnas, kkas naw labi warbuut wieniigi ar rokaaam, t.i. - winju tur principaa nau (nez,waj drriixt kritizeet arii tad,ja pac neko labaaku nedabuutu gatawu?
![]() ![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Tavos darbos man kaut kas patiik tieshi sejaas.. nezinu iisti kas..
Pie paareejaa tev veel druscin jaapiestraadaa.. Peedeejam vareeja buut detalizeetaaks fons..hmm un kaut kas man neliekas iisti ok ar meitenes proporcijaam, bet nu (look who`s talking..) neesmu iistais cilveeks, lai kaadu kritizeetu par nepareizaam proporcijaam.. ![]() Citaadi ir ok -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu paldies jums cilveeki
![]() ![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
ew,ir labi! no manas puses - tagad Teu ziimeejumos arwien wajraak man zinaamo /kaa es to sawc/ "zeenu stila" ieziimju.. /tas nau jaaauztwer kaa kkas negatiiws..es wnk secinu,ka wisiem man zinaamajiem/personiski paziistamajiem/ sakariigi ziimeejoshajiem dzhekiem un Tew ir kkas kopiigs tajaa stilaa..kkaada liidziiga weida deatlizaacija & eenojums or kaa to nu iisti sawc..bet tas izskataas smukinji!!
![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]()
|
eu.. rebel, a man arī ir "zēnu stils" ???
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
rebel |
![]()
|
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ May 9 2005, 19:38) eu.. rebel, a man arī ir "zēnu stils" ??? nez..katraa zinjaa - ne taac kaa wisiem.. ![]() ![]() jaa..atkal buushu saraxtiijusi kkaadus mezhoniigus offtopicus.. mhmz.. mans mazais netikums... ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
denua |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 10-May 05 ![]() |
jasna 4mo, mag kakoito
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Kewl! Faceless wizard and a goblin slave. Valiant Dragon champion. RULEZZZ!
-------------------- Geeks rock!
|
QATRO |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 47 Joined: 9-November 04 ![]() |
Pirmajam degums tad dīvains, bet otrais diezgan labs, laikam tāpēc, ka magam baigi labs apģērbs sanācis un pārējais arī nav sūdīgi sanācis.
![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
Nu taa shii ir domaata taada kaa politiskaa karikatuura, veel nav pabeigta ( fonaa var redzeet fona skici
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:04 |