![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Sapratis, ka ar savaam politiskajaam karikatuuraam(!) sheit labaak neliist, noleemu atgriezties pie fantasy. Sanaacis mazliet pavirshi, suudiigi noskaneejies
![]() ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Ziimejums jau labs!!!
Bet kautkas taads diivains tajaa ziimeejumaa nedod realitaates sajuutu. Pameegini neapvilkt to. |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
oo! labs! tik tie ragi kkā dīvaini izskatās.. it kaa nevis no galvas, bet no matiem augtu.. nu varbuut, ka man taa tikai liekas
![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
nē, nu ir ok! tik traki, ka galīgi nesanāk jau nav! tev sanāk daudz labāk nekā man, tiešām! man vislabāk patīk tas cilvēks.. skaisti sanākuši mati un seja
![]() ![]() -------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
ja tu mani tiesham parsteidzi... shi bildite tiesham ir piemiliga... man patik...
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
Well thanks!!!!
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ilgi skatījos uz kājām... Cik noprotu ta vinsh ar vienu kāju stāv uz pistoles... bet šā vai tā tie zābāki kautkādi jocīgi.
Un apskaties uz kreiso roku. Nu nav tā iespējams paņemt ieroci tā kā viņš to ir paņēmis. ta jau sanāk ka viņš ir mazs kroplīts ar 2 labajām rokām! =) Pārējais izskatās labi =) Labs darbs.. -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Shumins @ Jul 28 2005, 20:43) Es arii ilgi skatiijos, pat panjeemu visaadus nieku rokaass, lai redzeetu kaa roka satver, un nekaa nesaprotu...kas tur ir ar taam rokaam...man itkaa viss normaali ??? P.S. varbuut man 2D skatiens only ![]() Tu skaties uz VIŅA kreiso roku nevis roku kas atrodas bildes kreisajā pusē. bet nu tas tā. Bet padomā ja arī viņš to roku būtu tā pagriezis ka rādītājpirksts ir kājas pusē, tad ierocim vispār būtu jābūt pagrieztam otrādāk - ar spalu uz priekšu. -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
Vispaar tas ir aarkaartiigi suudiigi iznaacis iikshkjis
![]() ![]() Man radaas jauna shizeta ideja shim ziimeejumam es to mazliet paarziimeeshu un ielikshu pa jaunu!!!!! ![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
eu - riktīgi labs darbs, nu kājas protams, bet ar rokām - ja neieskatās tad neredz
![]() ![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
labs darbs, biski arii atgaadina Hellsing animi
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
Danke!!!!!
![]() Nu shkjiet, ka man luuzt skaneris, vairaakas reizes skaneeju,bet nekaa ( puse ziimeejuma izdzisa ![]() ![]() Eenas taa shkjiibi sanaaca!!!! ![]() |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Pēdējais ir labs, tikai man šķiet tas ceļs tev pārāk strauji iet uz augšu, aka lenķis..
![]() |
Angelina |
![]()
|
man kkā liekas, ka vīrietim kājas nav īsti riktīgas..es domāju pēdas kkādas šķības.. un viņa plaukstai arī kkas nav tā kā vajag.. bet vispār man patīk, kā tu zīmē drēbes
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:15 |