![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(aivvv @ Mar 9 2005, 06:27) *piebalso* ._.; Mjā... tas ar to, ka Al iegāza ūdenī, par to es ar labu laiku brīnījos... o.o; (laikam labāk vajadzēja IESKRĀPĒT to simbolu.. o.o) Nu bet vismaz FMA tās kļūdas nav... eh apmēram tā kā es bieži naruto pamanu - noskrien kādus 30 soļus un, kad apstājās, tad izrādās, ka labi ja 2 metri noskrieti. ![]() |
SonGoku |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 9-March 05 From: Latvija, Sigulda ![]() |
.........
-------------------- armandslo@tvnet.lv[COLOR=green][SIZE=1]
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Son Goku, ja tev nav ko teikt, tad nesaki neko! Nav jāpiespamo viss forums ar tik "izsmeļošiem" postiem!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
me novilka 1-25 epu, sovakar saksies jauna atkariba
![]() del gudrajam 60 zimem rakstu visadas mulkibas... ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Mar 9 2005, 18:10) Mjā... tas ar to, ka Al iegāza ūdenī, par to es ar labu laiku brīnījos... o.o; (laikam labāk vajadzēja IESKRĀPĒT to simbolu.. o.o) Nu bet vismaz FMA tās kļūdas nav... eh apmēram tā kā es bieži naruto pamanu - noskrien kādus 30 soļus un, kad apstājās, tad izrādās, ka labi ja 2 metri noskrieti. ![]() Naruto Sasukem jau cik sērijas skrien pakaļ..... Viņiem ap šito laiku jau Austrālijā jābūt.. ![]() Anyway. Ed-kun taču teica, ka bija desperate, kad vilka tos zīmi, viņam skrāpēšanai nepietika laika! Un pārvilkt pāri es nedomāju, ka var! -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mjā... gan jau es arī ar vienu kāju būtu visai desperate.... x_x;
Pāri vilkt gan jau nevar, citādāk jau ar nazi varētu arī ribas bakstīt. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Kaads mangu lasa? Jo es te kaut kur atklaaju, ka mangaa Als arii bez circle var transmutaacijas veikt... O.o
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
|
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
tiko noskatijos 25 epizodi...
![]() feeling sad... _______________ -------------------- Хентайная табуретка!
|
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Mar 15 2005, 23:37) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:44) Kaads mangu lasa? Jo es te kaut kur atklaaju, ka mangaa Als arii bez circle var transmutaacijas veikt... O.o Bet tā jau pēc idejas viņam vajadzētu to mācēt, kā nekā viņš tak ar' tos vārtus redzējis, vai ta ne? tieši tā! Animē tomēr ir mistakes... Būs jālasa to mangu cītīgi.. Žēl, ka nav liak nemaz... ![]() QUOTE(Rags @ Mar 21 2005, 09:10) FMA tikai sākumā ir jautrību jautrība... ![]() Klau, tev nav problēmas ar episodes iegūšanu? Man viss CD formātā ir, es ar prieku padalītos.. ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 22 2005, 13:18) QUOTE(Kikyou @ Mar 15 2005, 23:37) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:44) Kaads mangu lasa? Jo es te kaut kur atklaaju, ka mangaa Als arii bez circle var transmutaacijas veikt... O.o Bet tā jau pēc idejas viņam vajadzētu to mācēt, kā nekā viņš tak ar' tos vārtus redzējis, vai ta ne? tieši tā! Animē tomēr ir mistakes... Būs jālasa to mangu cītīgi.. Žēl, ka nav liak nemaz... ![]() Nu beidziet ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Rags |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 22 2005, 13:18) Klau, tev nav problēmas ar episodes iegūšanu? Man viss CD formātā ir, es ar prieku padalītos.. ![]() Nu es itka esmu novilcis visu kas no KickAssAnime ir patreiz iznacis - 38 epas ![]() Tie jau sanak DVD release, pagaidam vel tos skatos, redzes ka bus kad epas beigsies ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Kikyou |
![]()
|
QUOTE(ShinChan @ Mar 22 2005, 14:33) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 22 2005, 13:18) QUOTE(Kikyou @ Mar 15 2005, 23:37) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:44) Kaads mangu lasa? Jo es te kaut kur atklaaju, ka mangaa Als arii bez circle var transmutaacijas veikt... O.o Bet tā jau pēc idejas viņam vajadzētu to mācēt, kā nekā viņš tak ar' tos vārtus redzējis, vai ta ne? tieši tā! Animē tomēr ir mistakes... Būs jālasa to mangu cītīgi.. Žēl, ka nav liak nemaz... ![]() Nu beidziet ![]() Don't blame us for loving fantasy. :3 Gan jau te daudzi tāpat nojauš, ka šeit alķīmija ir vairāk kā maģija uztaisīta. Es vismaz te runāju par kļūdām pašā stāstā, nevis par kļūdām salīdzinājumā ar reālo pasauli. |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(ShinChan @ Mar 22 2005, 15:33) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 22 2005, 13:18) QUOTE(Kikyou @ Mar 15 2005, 23:37) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:44) Kaads mangu lasa? Jo es te kaut kur atklaaju, ka mangaa Als arii bez circle var transmutaacijas veikt... O.o Bet tā jau pēc idejas viņam vajadzētu to mācēt, kā nekā viņš tak ar' tos vārtus redzējis, vai ta ne? tieši tā! Animē tomēr ir mistakes... Būs jālasa to mangu cītīgi.. Žēl, ka nav liak nemaz... ![]() Nu beidziet ![]() Ņirgāšanās par alķīmiju? ![]() Lapis Philosophorum un homunculus idejas pamatā ir tīri precīzas. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
ejiet lādēt oficālā mājaslapā filmas treileri!!!!!
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 13:08 |