![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
A es tā izlasīju. Spoileri tādi. Plus - kā tas var būt Eds? Ja tas ir viņš, tad:
a) kā viņš transmutē mūsu pasaulē; ![]() c) ja viņš ir atgriezies, tad kāpēc viņam jāzīmē circle uz cimdiem, ja ivņam tas nav vakadzīgs. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
a juus aizdomaajaaties liidz tam, ka varbuut filmaa nekaada tur uz otru pasauli doshanaas nemaz nav notikusi?
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Sigfa. Sakars ir. Es kautkaa shitai lapai uzticos. o.o;
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
tas ir ljoti labi, ka tu uzticies. Ljauj man citeet to lapu, kurai tu kautkaa uzticies: This time we actually get to see more of the world the movie is based in[..]
Ja nu gadiijumaa kaads nesaprata (._O), tad pieveersiishu juusu uzmaniibu tam, ka fimas pasaule aciimredzot tomeer atshkjiras no seriaala pasaules. Cik ljoti, ir jau cits jautaajums. |
Kikyou |
![]()
|
Paspēju jau aizmirst, ka tur ziņu arhīvi nav... -.-
Nu ko es tagad varu darīt, ja vien tikai tev nepiekrist. :3 |
Sigfa |
![]()
|
Tad tagad tu vairs neuzticies savam uzticamajam saitam? tu jau nevis nepiekriiti man, bet tam saitam.
![]() Veel Tu vareetu man pateikt, uz kaada argumenta tad tu pastaavi uz sava ![]() |
Kikyou |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Mar 29 2005, 20:06) Tad tagad tu vairs neuzticies savam uzticamajam saitam? tu jau nevis nepiekriiti man, bet tam saitam. ![]() Veel Tu vareetu man pateikt, uz kaada argumenta tad tu pastaavi uz sava ![]() Uz tāda, ka ne vienmēr viens teikums izsaka vairāk nekā tur rakstīts? ---> aizgaaju meklēt. <--- Haha... Miiiitsuketa! Google does it all. >:3 Intervija pašā apakšā ir tas uz ko es balstos. ![]() "The movie itself is a continuation of the TV series"... hmm... what could it probably mean... ![]() |
Sigfa |
![]()
|
ok, nevaru tev nepiekrist. *noliec galvu*
Runaajot par to vai tajaa bildee ir vai nav eds, varu izbiidiit veelvienu hipoteezi- taakaa filmaa Eds buushot stipri vecaaks (18?) tad tas tur Eds aciimredzot ir no atminjaam. Vnk flashback. |
Kikyou |
![]()
|
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Mar 29 2005, 22:20) QUOTE(Sigfa @ Mar 29 2005, 21:18) Ideja nav slikta, bet kas ir ar tiem riņķiem uz cimdiem? o.o ............... un Eds nekad nenēsāja matus sasietus astē. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
es pieljauju, ka filmas veidotaaji aplj-cimdus ir uztaisiijushi skata peec.
par asti- varbuut neesaaja? anime jau nav iekljauta visa vinja dziive. |
Sado |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 5-November 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 29 2005, 21:18) ok, nevaru tev nepiekrist. *noliec galvu* Runaajot par to vai tajaa bildee ir vai nav eds, varu izbiidiit veelvienu hipoteezi- taakaa filmaa Eds buushot stipri vecaaks (18?) tad tas tur Eds aciimredzot ir no atminjaam. Vnk flashback. Tā bija pirmā doma, pirms ieraudzīju apļus uz cimdiem - tas būtu nedaudz absurdi... Neviens nesajūsminās par alķīmiķi, kas iztiek bez rinķīša zīmēšanas uz zemes, bet izmanto uztetovētu/ap kaklu apliktu/uz cimda/aproces uzzīmētu apli. Bet par Edu visi vienmēr bija pārsteigti..... Kaut kāds dream sequence gan tas varētu būt mierīgi. Ja Eds tomēr atgriežas savā pasaulē, tad viņš tik pat labi var būt arī jaunāks. Starp citu, arī vārtu redzēšanu var aizmirst - un tad viņam var gan būt vajadzīgi apļi uz cimdiem. Kā tur bija - vienlīdzīgai apmaiņai pret Ala ķermeni, viņi lika abu vairāku gadu darbu un pūles. Starp citu, vai Alam acis nebija tumši brūnas? Edam alķīmijas pasaulē ir gaiši dzeltenīgas. Tam tur tajā bildītē arī. Tā kā - lai kas tas būtu (un iespēju ir bezgalīgi daudz), Als tas visticamāk nebūs gan. http://www.evilminion.com/gallery/screencaps/edalkids.jpg |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() Man tās acis izskatās tīri tumši brūnas.. Hmm. Cilvēki vienkārši baumo, ka tas ir Als. Bet jā, ja nu Edam sanāk atgriezties, tad viņam iespējams būtu nepieciešami tie apļi, taču - vai nav diezgan debīli likt treilerī visa atrisinājuma kadrus? -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
vinji nedomaaja, ka FMA fanaati ir tik aciigi un apkjeeriigi
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:55 |