IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

16 Pages V « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> FMA, neliela diskusija
+Chibi+
post Mar 31 2005, 19:50
Post #166

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

FMA un beerni? Domaa japaanji ljautu savaam atvaseem skatiities uz taam asintinjaam?

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sigfa
post Mar 31 2005, 21:01
Post #167

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

jaa? Ir tachu tik daudz seriaalu kuri ir beerniem, bet kur ir asinis, it iipashi japaanaa- vinji no savas pagaatnes nekaunaas. Staasti par samurajiem un lielajaam Oninu kara kaujaam...
+Quote Post
Kikyou
post Mar 31 2005, 21:43
Post #168

Kami-sama

Group: Chuunin

Tak nejau nu šitādos daudzumos...
No otras puses, man liekās tur iespējams tādi baigie vecuma ierobežojumi nemaz nepastāv. Bet varbūt tā tikai ilūzija?
+Quote Post
Revol
post Apr 1 2005, 14:15
Post #169

Koushaku

Fullmetal Alchemist: The Conqueror of Shambala
[anime.fin] FMA Movie screener

smile.gif cool.gif ph34r.gif

edit:
taa kaa 1. apriilis beidzies iznjeemu linku uz torrentu araa, tomeer ceru ka kaads novilka to failu un sabojaaja sev pusdienas vai vakarinjas ph34r.gif

--------------------
IPB Image
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
+Quote Post
ShinChan
post Apr 1 2005, 15:00
Post #170

ultrafilozofs

From: durdom

Chibi, Kikyou & Sigfa atcerieties, ka no tā vai jūs spēsiet vai nespēsiet nonākt pie vienotas pareizas atbildes ir atkarīga pasaules nākotne. Kāds acīm tonis, kādā krāsā mati padusēs, cik lieli riņķi zem acīm un cik daudz safilosofētu akmeņu urīnpūslī - tie ir jautājumi uz kuriem steigšus jāsniedz atbilde.

Piedodiet nespēju noturēt smieklus, redzot cik nopietni un padziljināti tiek tirzāti nebūtiski jautājumi tongue.gif Sagaidiet mūvi, noskatieties un jums it viss taps skaidrs.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Sigfa
post Apr 1 2005, 16:11
Post #171

Kami-sama

Hehe, bet shaadi interesantaak smile.gif bet vairs nav par ko spekuleet, shin chan taisniiba.
+Quote Post
Kikyou
post Apr 1 2005, 16:29
Post #172

Kami-sama

QUOTE(ShinChan @ Apr 1 2005, 14:00)
Chibi, Kikyou & Sigfa atcerieties, ka no tā vai jūs spēsiet vai nespēsiet nonākt pie vienotas pareizas atbildes ir atkarīga pasaules nākotne. Kāds acīm tonis, kādā krāsā mati padusēs, cik lieli riņķi zem acīm un cik daudz safilosofētu akmeņu urīnpūslī - tie ir jautājumi uz kuriem steigšus jāsniedz atbilde.

Piedodiet nespēju noturēt smieklus, redzot cik nopietni un padziljināti tiek tirzāti nebūtiski jautājumi tongue.gif  Sagaidiet mūvi, noskatieties un jums it viss taps skaidrs.
*

h3y d00d. Man tev daži jautājumi.
1) Kā tu domā, ko "FMA, neliela diskusija" nozīmē?
2) Kāda velna pēc tu te atrodies, ja jau tev šitā anime galīgi nesaista?

Varbūt, tas ir, noteikti kļūdos, bet... o__O
+Quote Post
ShinChan
post Apr 1 2005, 18:10
Post #173

ultrafilozofs

QUOTE(Kikyou @ Apr 1 2005, 15:29)
h3y d00d. Man tev daži jautājumi.
1) Kā tu domā, ko "FMA, neliela diskusija" nozīmē?
2) Kāda velna pēc tu te atrodies, ja jau tev šitā anime galīgi nesaista?

Varbūt, tas ir, noteikti kļūdos, bet... o__O
*

Dude mēģinās atbildēt smile.gif

1. Neliela diskusija nozīmē neliela diskusija, nevis uz vairākām lapām uzpūsts spriedelējums par hvz ko, kam vietām vairs pat nemana saistību ar FMA.

2. Netaisna un barga pret mani esat jaunkundz. Es savā laikā pat iestājos par FMA, kad "tumsoņas" to norēja kā sliktu seriālu. Bez tam, pat cītīgi 3 reiz pārlasot visu savu šeitan sarakstīto, nevienā vietā nevarēju atrast, ka būtu negatīvi, necienīgi, nosodoši, ar naidu un riebumu izteicies par FMA. No tā arī izriet secinājums, ka FMA mani tomēr saista.

Cerams, ka atbildes tevi apmierina.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Kikyou
post Apr 1 2005, 18:47
Post #174

Kami-sama

'kay o. XD
Tikai es personīgi neatceros, kad tu būtu bijis par FMA. :3 Laikam atkal būšu kautko palaidusi garām... ~.~; Hmm.... *apēd kastīti "Memoria"*

Tas "bezsakars par hvz ko" ir hmm... visai raksturīgs dažādiem faniem... Ja viens cilvēks vai nu aiz garlaicības, vai nu aiz ziņkārības iesāk kādu jautājumu, kas ir daudz maz par tēmu... Hmm...
+Quote Post
Sigfa
post Apr 1 2005, 18:54
Post #175

Kami-sama

Nu, vispaar, tapeec jau shis ir forums lai sheit veidotos diskusijas, arii offtopic.
+Quote Post
Shinobi-sama
post Apr 1 2005, 22:53
Post #176

Lost in own dreams

From: Jelgava

*spariigi klepo* pavei tas ko muuseejie te spiezh veel ir embrija stadijaa.. tas ko narutardi ir safilosofeejushi ja atieshaa noziimee S-A-F-I-L-O-Z-O-F-E-E-J-U-S-H-I... liek zhoklim no engjeem izlogiities un naasiis krampi noraut
es personiig tos spreideleejumus par varbuutiibaam kaa buus nelasu jo uzskatu ka tas ir pashapmaans.. skrolleeju garaam tiem visiem un lasu tikai saturiigus raxtus kas izsaka kautr ko reaalu saistiibaa ar anime nevis tizlus mineejumus...

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Apr 1 2005, 23:22
Post #177

ultrafilozofs

Ok, ok. Atzīstu, kļuvu mazliet neiecietīgs un neattapu, ka tas kas liekas neinteresants un mazsvarīgs man citam liekas apspriešanas vērts. Vainīgs, vainīgs.

A kāds nezin, vai elrikbrāļiem mūvī būs arī mīlas dēkas ar sexuālu piesitienu?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
+Chibi+
post Apr 1 2005, 23:36
Post #178

(yaoi) rota 69

Tā. Kurš nu runātu par bezjēdzūgām spekulācijām... A ko visi tie "a tur nav alķīmija, bet nirgāšanās" nozīmē? Tā nav pointless spekulācija? dry.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Apr 1 2005, 23:57
Post #179

ultrafilozofs

QUOTE(+Chibi+ @ Apr 1 2005, 22:36)
Tā. Kurš nu runātu par bezjēdzūgām spekulācijām... A ko visi tie "a tur nav alķīmija, bet nirgāšanās" nozīmē? Tā nav pointless spekulācija?  dry.gif
*

QUOTE(ShinChan @ Mar 22 2005, 14:33)
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 22 2005, 13:18)
QUOTE(Kikyou @ Mar 15 2005, 23:37)
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:44)
Kaads mangu lasa? Jo es te kaut kur atklaaju, ka mangaa Als arii bez circle var transmutaacijas veikt... O.o
*

Bet tā jau pēc idejas viņam vajadzētu to mācēt, kā nekā viņš tak ar' tos vārtus redzējis, vai ta ne?
*

tieši tā! Animē tomēr ir mistakes... Būs jālasa to mangu cītīgi.. Žēl, ka nav liak nemaz... sleep.gif
*

Nu beidziet biggrin.gif Šī anime ir viena liela ņirgāšanās par alķīmiju. Nav vērts piegriezt īpašu vērību atbilstībām un neatbilstībām.
*

Tā izskatījās posts uz kuru tu atsaucies. Neredzu nekādas spekulācijas. Vienkārši izteicu, diezgan pamatotu un it kā pašu par sevi saprotamu viedokli, ka FMA tik vien tā sakara ar alķīmiju, kā pats vārds alķīmija (un vēl šādi tādi sīkumi, skata pēc). Tu taču nemēģināsi man iegalvot, ka kāds alķīmiķis jebkad ir apsvēris iespēju iegūt "filosofu akmeni" destilējot neskaitāmu cilvēku miesas laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nemaz nerunājot par to, ka katrs otrais alķīmiķis ar "filosofu akmeni" saprata pavisam ko citu. Lai nu kā, man nav nekādu iebilžu pret animi alķīmijas ziņā, jo labi saprotu, ka tā ir paņemta tikai kā saistelements (lieta ap ko veidot stāstu un kurai piesaistīt galvenos varoņus). Man šī aptuvenība un baltiem diegiem šūtās vietas netraucēja, taču, kā jau minēju mani nedaudz smīdina mēģinājumi meklēt FMA'ā atbilstības un netabilstības, vēl jo vairāk tāpēc, ka pati alķīmija nav klasiska zinātne, vairāk kaut kāds ezotērisms, kurā it viss ir aptuvens un apšaubāms.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
+Chibi+
post Apr 4 2005, 09:38
Post #180

(yaoi) rota 69

*yawns* A jums nekad nav ienācis prātā, ka mazāk domājot, cilvēks ir laimīgāks? You spoil all the fun for yourself, heh.

Anyway.

cut the bullshit. Mēs ar Kikyou jau sapratām jūsu nostāju, what's the point in digging in again and again?

--------------------
IPB Image
+Quote Post

16 Pages V « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:00