![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Redzi, Juus ar Kikyou neesiet vieniigaas diskusijas locekles, un visi teksti nav domaati tieshi jums, bet publikai.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu man ir 0 pretenzijas pret FMA. Man ljoti patiik, bet protams nekaadaas diskusijaas neiesaistiishos.... ja juus neskataties FMA iipasha gariiga apmierinaajuma, vai dziljas logikas deelj, tad Hey! Do it for Fun!
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Apr 4 2005, 15:24) Redzi, Juus ar Kikyou neesiet vieniigaas diskusijas locekles, un visi teksti nav domaati tieshi jums, bet publikai. ya... Nevar tak būt, ka jūs tur vienkārši vārīšanās pēc vārījāties; tie tak bija mūsu posti uz kuriem atbildējāt, vai ta ne? Tie, kuriem jūs tur mēģinājāt ieskaidrot visu ko, bija tak es un Chibi-sensei. Citiem vārdiem, tikai tie sākuma posti bija "publikai".... ...Ehh... nu apmērām sapratāt gan jau... (oi un žetons Shewr. :3) |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Apr 4 2005, 16:32) ![]() Man nav īsti skaidrs par ko jūs uztraucaties. Man FMA patīk. Bet lieta, kas nepatīk ir tā, ka dažs labs ![]() P.s. Ja jūs neapgrūtina, nākamreiz veidojot topiku uzkariniet birku "for Chibi, Kikyou & other positive thinkers only". Lai nav pārpratumu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Apr 4 2005, 18:06) Pirmo reizi šito redzi? ![]() Anywaaay. Piekrītu, varbūt šur tur pāršāvu pār strīpu ar saviem postiem. :3 Bet tas nemaina faktu, ka tur daudzi naturāli bļaurēja virsū katrai sīkākajai kļūdai, pie tam nav jau tā, ka tieši tā kļūda pirmo reizi izvilkta. Anyway - peace now? Nepatīk man nemaz tik ļoti ar citiem plēsties... ~____~ Mēģināšu vairāk neārdīties. o.o'; |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
comon tauta.. te jau nu ir aizgājis 100% offtopic... Te jau nu vairs nav nekas no FMA...
Nenonāksim pie close topic... -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Nav tā, ka neesmu to pamanījusi... Hmm....
Topic, topic.... Jurchix ar sācis skatīties? :3 |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es domāj,u, ka jāliek tai lietai vienreiz mieru. Ir, kam patīk, ir, kam nepatīk. Nekas nav ideāls, arī FMA nav, so pilnīgi saprotami un pieņemami ir tas, ka tajā ir kļūdas un muļķības. Bet, ja tās tikai tiks nosauktas un neizrunātas, tad kamdēļ vispār ir vajadzīgs forums. Ar anotācijām pietiktu. Eh. Boring.
Ok. Peace and quiet. Oi, ziniet, kas man likās gaigi murgaini beigās? Tā Envy bušana par Hohenheima dēlu. Kad viņš parādīja savu "īsto" seju, viņš izksatījās kā jauns Eda tēvs BET - nav jau iespējams, ka tajos mistiksjaos gados, kad Dantei un Hohenihiemam piedzima kid, Hohenheim izskatījās tāpat... -------------------- ![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 4 2005, 20:18) Oi, ziniet, kas man likās gaigi murgaini beigās? Tā Envy bušana par Hohenheima dēlu. Kad viņš parādīja savu "īsto" seju, viņš izksatījās kā jauns Eda tēvs BET - nav jau iespējams, ka tajos mistiksjaos gados, kad Dantei un Hohenihiemam piedzima kid, Hohenheim izskatījās tāpat... aha, un tas pēc tā kad es visu laiku domāju ka Envy ir meitene ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Kikyou |
![]()
|
QUOTE(Rags @ Apr 4 2005, 20:21) QUOTE(+Chibi+ @ Apr 4 2005, 20:18) Oi, ziniet, kas man likās gaigi murgaini beigās? Tā Envy bušana par Hohenheima dēlu. Kad viņš parādīja savu "īsto" seju, viņš izksatījās kā jauns Eda tēvs BET - nav jau iespējams, ka tajos mistiksjaos gados, kad Dantei un Hohenihiemam piedzima kid, Hohenheim izskatījās tāpat... aha, un tas pēc tā kad es visu laiku domāju ka Envy ir meitene ![]() Nah, tikai džeks ar svārkiem. ![]() Varbūt Hoenheims vienkārši bija atradis citu blondu ķermeni... Tāpat jau neizskatās, kā nekā. :3 |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Rags @ Apr 4 2005, 21:21) ai,es tev pačuksēšu, ka es arī ļoti ilgi domāju, ka tā ir meitene... Bet nu jā. Heh. Oblom. ![]() -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
mani gan visvairaak interesee taa roka passaas treileriissa beigaas
un arii tas wer te fuk ir paareejie teeli kaadeell tikai visticamaak eds ar alu un veel vai gadienaa pasaules nav savienojussaas....... vai arii varbuut vaarti ir plassi atveerti un drossi???? rodas baigi daudz jautaajumu -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
+Chibi+ |
![]()
|
aivvv, tā roka ir no pēdējās seriāla sērijas...................................................................................................
-------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
es arii peectam padomaaju ka taa laiakam ir gan....
bet taadaa gadienaa nafig vinna ir tajaa treileriiti aa strapcitu kaadeell visi teica ka buus filma ja buus muultene..... ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Kikyou |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:02 |