![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Roka treilerii ur kaa flashback no pagaatnes. Sounds logic to me.
Un taa ir FILMA. Kikyou taisniiba, animated movie.. ^^ -------------------- ![]() |
Sado |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 5-November 04 ![]() |
Staaarp citu...
Makten jauks AMV - http://www.animemusicvideos.org/members/me...hp?vid_id=39018 (ar placebo protege moi - tiem, kas veel nav redzeejushi) |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Aaa! ^__^
Esmu redzējusi. Laikam jau būs mans mīļākais AMV pašlaik. |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Lieliski dabasskati un burvestibas ari. Tikai dazas serijas ir sajaukts kura roka vinam trukst.
![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
tu ko? kā sajaukts?
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Man prieks, ka tik daudzi cilveeki ir izteikushies par sho interesanto seriaalinju. Bet man vinsh vislabaak patika, jo runa gaaj par diviem braaljiem un tika paraadiitas vinju atieciibas. Es kaa braalis sapratu lielaako daljo no abu puishu emocijaam un tas mani ljoti saistiija, protams arii story ir interesants
![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Man baigi patiik FMA, tikai pagaidaam esmu redzeejusi liidz 7. seerijai.. *starts crying* Man baigi zjeel Ninas un taa suniisha.. Bet kaa anime man baigi patiik! Eds labais chars..
![]() UPDATE - Tikt pie 12 seerijaam no Sveetdienas vakaram liidz Pirmdienas vakaram.. mans liekaakais rekords.. ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nu ļoti patīk FMA!!!Esmu ticis līdz 32. sērijai,jo vairāk skatos,jo lielāku jēgu iegūst filma.Mani parsteidz fakts ka rodas Homunculi....
![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sinder |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 11-September 05 From: Behind the Stars, In the Valley of Dreams ![]() |
Un kaadi iespaidi jums par filmu? Man skatoties uzreiz likaas baigaa atshkiriiba starp vinju un seriaalu...
Seriaals bija labaaks... laikam tapeec ka garaaks ![]() -------------------- ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Filmai vēl jāsagaida normāls rips, citādi visādus skrīnerus nevelk skatīties.
|
Sinder |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 11-September 05 From: Behind the Stars, In the Valley of Dreams ![]() |
Nu jaa skreeneri skatiities greeks
![]() Es dabuuju pusliidz normaalu rip versiju... ja pierod pie atshkiriibas ka tur neizskataas taapat kaa seriaalaa (visa taa vide ir daudz savaadaaka) tad var skatiities normaali... -------------------- ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Nu nav filmāma tādi "puslīdz" normāli/nenormāli rip (neiet runa par nuked variantiem). Ir vai nu normāls dvd-rips, vai nu skrīneris. Nav vidusceļa.
|
Sinder |
![]()
|
Nu man katraa zinjaa ir pietiekoshi laba kvalitaate
![]() -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Īsi sakot rips no promotional DVD vai kaut kas tamlīdzīgs, ja būtu Holivuda, tad jā, bet japāņi promo DVD nepraktizē, visticamāk rips no kāda maksas pirmizrāžu TV kanāla.
Un jēdziens "pietiekama kvalitāte" arī ir stiepjams, pazīst cilvēkus, kuri screenerus tikai vien skatās un uzskata, ka pilnīgi okei. Es personīgi screenerus ne acu galā nevar ciest, uzskatu, ka skatīties screeneri ir tas pats, kas ēst samazgas. Vienmēr var paciesties, līdz parādīsies kaut kas kvalitatīvāks, var arī uz kino aiziet. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:05 |