![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
man liekas, man šodien ir Sigfas pārdozēšana... </off-topic> Tu esi visur.
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Jums jaareez shitaa bilde!!!!!!!!!!!!!!!! ^___________________^
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
A-... a-..... a-.....! O_O
Šitais ir scans? 0.0 Nēesmu šitādu bildi pirmstam nekur manījusi *save* ^_^ |
+Chibi+ |
![]()
|
Atradu vienā LiveJournal community!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nudein. Šitais pat pārspēj to bildi, par Eda patieso garumu. XD
Būs jāizrok vēlāk kautkad... |
+Chibi+ |
![]()
|
Runājot par augumu...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Labs avatars. XD Parasti avatari FMA ir vissmieklīgākie (tie, kas ir domāti smieklīgi, of course o.o;)
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
*giggles* nenormaali superiigi!
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Chibi, tad kaa buutu ar to meeteli?!
![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Es nobildeeju, bet nezinu, kad man atdos atpakalj taas bildes.... Peec kaada laika buus.
Kikyou |
![]()
|
|
Ladykiller |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 11-April 04 From: Majas, milas majas ![]() |
@ Chibi saruna ar kadu pagaraku no foruma, lai blakus stav ka bratons vai kads cits
![]() -------------------- You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright. You do the kind of stuff that Prince would only sing about. Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..." |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Ladykiller |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 11-April 04 From: Majas, milas majas ![]() |
he he
![]() A Chibi, kur tu meteli dabusi, man pasam interesetu, kas lidzigs vinja metelim ? -------------------- You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright. You do the kind of stuff that Prince would only sing about. Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..." |
Kikyou |
![]()
|
Chibi tak jau ir mētelis! :3
Es ar sev tādu gribu... a ja gribētu Edu cosplayot tad nez... būtu jānomet garums... Diez vai Edwards ir ap 175 cm... @_@;; A EE PAGA!!! Atcerās kāds to sēriju par to, ka Edwards nokrāsoja matus, uztaisījās garāks un.... >DDD Tas gan man sanāktu ja pacenstos ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:29 |