![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(new_scool_gringo @ Jan 20 2005, 22:52) būtu jau labi, bet vienīgais potenciālais FMA cosplayers būtu Kikyou... QUOTE(Sigfa @ Jan 20 2005, 23:00) vinjai nevaidzes kaadu pagaraaku ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(new_scool_gringo @ Jan 20 2005, 23:07) īstenībā es jau daudzus mēnešus noskraidīju pa Rīgu sarkanā mētelī ar Flamela krustu uz muguras.... ![]() QUOTE(Kikyou @ Jan 20 2005, 23:23) Chibi tak jau ir mētelis! :3 Es ar sev tādu gribu... a ja gribētu Edu cosplayot tad nez... būtu jānomet garums... Diez vai Edwards ir ap 175 cm... @_@;; A EE PAGA!!! Atcerās kāds to sēriju par to, ka Edwards nokrāsoja matus, uztaisījās garāks un.... >DDD Tas gan man sanāktu ja pacenstos ![]() Hah hah, tā ir lieliska ideja! Problēma tikai viena - tevi visi jauktu ar Alucard'a cosplayeru.... -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 20 2005, 23:01) būtu jau labi, bet vienīgais potenciālais FMA cosplayers būtu Kikyou... Es jau labpraaaaaaaaat.... .___. Ja vien Rīga būtu kaut nedaudz tuvāk.... QUOTE(+Chibi+ @ Jan 20 2005, 23:01) Hah hah, tā ir lieliska ideja! Problēma tikai viena - tevi visi jauktu ar Alucard'a cosplayeru.... Tas gan. -___-;; bet gan jau kautko atkal izdomaatu! Vienmēr var KAUTKO izdomāt. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
cosplays jau nebūs Rīgā, bet, iespējams, vispār Daugavpilī.... Hei, nu kas par problēmu atbraukt? Chibi mājas durvis vienmēr vaļā for fellow otaku~!
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Daugavpilī.... neeee lūdzu saki ka tas bija joks... nežēlīgs, nežēlīgs joks...
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Zinot savu otaku pakaapi un RO atkariibu uhhhh nuu nezinu smagi taalu ....... me ir tik slinks un ja jau es pat darbaa speleeju RO tad nu ko es dariishu veselu dienu neodod dies 2 dienas bez RO
![]() Bet ja taa panem no otras puses ja buus daudz daudz cilveecinu/domubiedru nekur nelikshos un braukshu ar. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
Lol... nupat ieraudzīju Chibi jauno avataru. XDDDDDDDD
|
+Chibi+ |
![]()
|
Hah hah, es smejos katru reizi, kad paskatos!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
nu tad ko, Kikyou, cosplay būs Rīgā, 18. februārī.. nāxi pie manis par biedru?
Kikyou |
![]()
|
Vai ta tur nebija kautkāds vecuma ierobežojums vai kautkas tamlīdzīgs? o.o;
Ja nekas tāds nebija; tad būs jādomā par to, ko cosplayot.... o_o; Man liekās jau ka kautkā vecākus (t.i. muterīti, par cik tētim viss pie kājas - lai es kaut vai uz koka dzīvoju ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Nē nu, ja tu esi cosplayer, tad jau nevar būt nekāds vecuma ierobežojums.... Ko tev, pasi prasīs, vai?
![]() Ok, tu būsi otrs cilvēks, kuru es mēģināšu pielauzt uz šo tēlu [ pati ņemtu, bet kā var divus vienlaicīgi, hah hah?] - davai esi Lust. Come on! Labākais, ko cosplayot!!! -------------------- ![]() |
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 1 2005, 22:09) Nē nu, ja tu esi cosplayer, tad jau nevar būt nekāds vecuma ierobežojums.... Ko tev, pasi prasīs, vai? ![]() Ok, tu būsi otrs cilvēks, kuru es mēģināšu pielauzt uz šo tēlu [ pati ņemtu, bet kā var divus vienlaicīgi, hah hah?] - davai esi Lust. Come on! Labākais, ko cosplayot!!! pameeggini neji -------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
Kikyou |
![]()
|
Lust? o_o; Nedaudz čakars ar to tērpu varētu būt (16 dienu laikā, I mean)...
A moš' Wrath? Tad es tev varēšu grauzt kurpju zoles un kliegt "GIVE BACK MY MAMA!! ;O;" XD (kaut gan Wrath man vispār IR starp mīļākajiem FMA varoņiem =D; biju pārlaimīga par to, ka šamais izdzīvoja :3) Nezinu vēl īsti vai es patiešām tajā piektdienā braucu - proti; ja tas viss ir pirms kautkur 6-7 vakarā, tad es stabili netieku, ja neatprasos no klavierēm un ģeometrijas.... ._x |
+Chibi+ |
![]()
|
tas laikam notix 25./26/ - tad tiec? Un Wrath buutu perfekti!!!!!!!!!!!!! Bet tevi jauktu ar Envy. They are so much alike.... Wrath ir tā kā mini-Envy!!! Un Yume teica, ka Envy varbūt būs... Bah, man vienalga, kas tu esi, tikai esi!!!!!
![]() Wrath gan ir ļoti laba ideja, superīgs sīkais!!! Tāds.... nervozs gan drusku, hah hah hah!!! Un Lust tērps gan nav nemaz tik grūts... Korsete + gari melni svārki... ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Oi, psihošana ir mana specialitāte.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
tad jau tu buusi the best Wrath ever seen in Chine, i mean, Riga.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:16 |