IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

16 Pages V « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> FMA, neliela diskusija
Kikyou
post Feb 25 2005, 23:39
Post #91

Kami-sama

Group: Chuunin

Nu, ja esi animehub.no-ip.info, tad jau pēc idejas, ja tu pameklēsi searchā vēlreiz, varbūt atradīsi... (es nupat DC++ ieslēdzu laugh.gif)

Maskējos zem nika quintux (Tas mans brāļa niks. :3 Slinkums mainīt)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
+Chibi+
post Feb 28 2005, 00:45
Post #92

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

man arī ost ir šārē, bet man ar mDSL lietotājiem galīgi neštimmē.. unsure.gif

TĀTAD.

Back on topic.

Es esmu iesaistījusi FMA interesentu pulciņā vēl vienu upuri.

Tagad kopā skatāmies, pa 9ām sēijām vienā reizē. laugh.gif
Esam tikai pie 18, bet - wuuu, rihtīgi jautri. Tur vēl iet tās uber funny episodes, heh heh, kad Eds vēl nenormāli besās par "midget" utt.

Un - JĀ - beidzot ir parādījies visu laiku fqascinējošākais varonis - A.L. Armstrong! Hah hah hah, ES MĪLU TOS SPĪGUĻUS!!!!!!!!!!! Har har har.

Tātad, jā, tikko mēs ar PC atkla kļūsim draugi, es sākšu likt diskusijas pa sērijām.
So gribēos zināt, cik tāli SheWr ticis.... Lai nespoilerotu...

--------------------
IPB Image
+Quote Post
SheWr
post Feb 28 2005, 10:30
Post #93

Lone Wolf

Group: weirdo
From: Gotei 13

SheWr buut prieciigs pazinjot, ka seerijas jau ir pieveicis! Nobeigums vienkaarshi perfekts!

--------------------
image
+Quote Post
Kikyou
post Feb 28 2005, 16:51
Post #94

Kami-sama

Malac's, Shewr. :3

Īsti nepieleca, ko Chibi-sama domāja ar "Tikko mēs ar PC atkal kļūsim draugi, es sākšu likt diskusijas pa sērijām" ._.;
Laikam atkal kautko palaidu garām... happy.gif;
+Quote Post
Sigfa
post Feb 28 2005, 17:55
Post #95

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

QUOTE(Kikyou @ Feb 28 2005, 16:51)

Īsti nepieleca, ko Chibi-sama domāja ar "Tikko mēs ar PC atkal kļūsim draugi, es sākšu likt diskusijas pa sērijām" ._.;
*

vinja ar to domaaja, ka vinjas attieciibas ar zilo draugu ir ljoti bremzeetas...
+Quote Post
+Chibi+
post Feb 28 2005, 23:53
Post #96

(yaoi) rota 69

dry.gif
QUOTE(Sigfa @ Feb 28 2005, 17:55)
QUOTE(Kikyou @ Feb 28 2005, 16:51)

*

vinja ar to domaaja, ka vinjas attieciibas ar zilo draugu ir ljoti bremzeetas...
*

kopsh kura laika tu uzdodies par taadu manis izprashanas speciaalistu? dry.gif

Es domaaju, man PC gljuko, un es to tagad iipashi nelietoju, lai neuzspraagst man rokaas. laugh.gif

Yay, go SheWr! happy.gif Welcome to the club! happy.gifv

--------------------
IPB Image
+Quote Post
SheWr
post Mar 2 2005, 13:47
Post #97

Lone Wolf

Ceru shis visiem FMA faniem mazliet uzlabos noskanjojumu -
image laugh.gif Funky Ed

--------------------
image
+Quote Post
+Chibi+
post Mar 2 2005, 14:28
Post #98

(yaoi) rota 69

AAAAa!!!! Greed!!!!! blink.gif *stares* Man nenormaali patiik Greed, tachu ar vinju bija tikpat debiili, kaa ar paareejiem FMA varonjiem, kas man nenormaali patiik. Tad, kad es skalji deklareeju, ka man kaads tagad ir fav, VINJSH NOMIRST. dry.gif Man nu gan veicas.

BET. Man salaboja PC. Lieku visas FMA seerijas un arii OSTu shaaree. Heh. Kriitu uz nerviem JUMS komenteejot visas seerijas, jo man ir atkaartotaa FMA sesija. XD UN LASIISHU MANGU!!!!

Heh. Jums tagad jaanobiistas un mana fangirlisma. wink.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
SheWr
post Mar 2 2005, 15:54
Post #99

Lone Wolf

Man Greeds ir miiljaakais FMA chars.
image Rekur Greed fanu kluba sigs ieksh www.narutomania.com forumiem...

--------------------
image
+Quote Post
Kikyou
post Mar 2 2005, 18:15
Post #100

Kami-sama

Bija plānots, ka palikšu līdz piektdienas pie radiem.
A centrā apkure nosprāga, aizbraucu atpakaļ mājās (jo tur siltums no citas katlmājas nāk). laugh.gif

A chibi, nesatraucies. ŠAJĀ topicā ar FMA obsession (šeit tas ir legāli. XD) diez vai tu kādam uz nerviem varēsi sakrist.

Par Greed runājot, par vienu no mīļākajiem chariem viņš man nepaspēja kļūt - pārāk ātri no ekrāna pazuda (knapi trīs-četras sērijas, ja nemaldos viņš vispār bija)...
+Quote Post
Sigfa
post Mar 2 2005, 18:19
Post #101

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Taa afro- ed bilde ir gjeniaala biggrin.gif
+Quote Post
+Chibi+
post Mar 3 2005, 23:23
Post #102

(yaoi) rota 69

QUOTE(Kikyou @ Mar 2 2005, 18:15)

Par Greed runājot, par vienu no mīļākajiem chariem viņš man nepaspēja kļūt - pārāk ātri no ekrāna pazuda (knapi trīs-četras sērijas, ja nemaldos viņš vispār bija)...
*

Manuprāt, Greed tēls ir ļoti svarīgs, jo kā nekā Greed noglaināšana atstāja milzīgu iespaidu uz Edu. Manuprāt, tieši tad Eds kļuva pieaudzis. Jo lai gan viņš sastapās ar ļoti daudzām navēm, viņš tomēr nekad pats neatņēma citiem dzīvi.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Shinobi-sama
post Mar 4 2005, 00:32
Post #103

Lost in own dreams

From: Jelgava

huhz esmu ticis liidz 44 epai:
mans verdikts ir taads ka FMA sizhetiski ir normaals bet tur tomeer ir dazhi truukumi kuri mani tracina liidz nelabumam
tas ka lajunie varonji tur beigaas zheelojamie iznaak un taa varonju pastulbaa logjika - atriebt atriebt atriebt..

Mani fav cahri ir taa chibi Rockbell Oba-san, militaarijas fiirers Bradley Homonculus, un brigadier general Hugues....

vels kaa mani var besiit kad par galvenajiem varonjiem(shova HERO) izvirza tempermentiigus lohus kuru logjika balstaas uz emocijaam. Praktiski var teikt ka Edward personiiba ir samugjinaat un salipinaata un to katru gabalinju ir pielicis kaads ar ko vinjam ir bijusi dariishana. Da vinjsh meetaajas no vienas puses uz otru taa iisti galiigi nesaprotot ko pats veelas, kaa pagadaas kaada speeciigaaka/fanaatiskaaka personiiba(tas pac Scar) taa shis momentaali ietekmeejas no jamaa viedoklja.
Edward ir momenta beebis kursh savu golu taa arii nesasniegtu ja vinjam blakus nebuutu braalja kursh vinju balstiitu un stuteetu....
Var jau to visu nomest uz to ka tas viss vaidziigs lai skatiitaaju ieshuupotu un iemestu okeaanaa ko vinsjh pats arii saraudaajis, bet tad man besii ka tas viss neshtimmeejas kopaa ar kopeejo sizhetu.
Esmu sajuusmaa par ienaidnieka organizaacijas struktuuru, bet nevis par pashiem iedniekiem, kaa jau teicu vieniigaa personiiba kas man izraisiija simpaatijas bija King Bradly. Gluttony ir reaals dzhekinjsh pieber forshu piparinju. Sloth ir normaala strateegje, bet par cik liidz galam neesu ticis tad man ir aizdomas ka mani piebesiis taa draama kas buus kovinji izrisniaas kad jamo noslaktees.
Taa bookworm daamiitee ir baigi feinaa daamiite...
Aa palikupie varonju logjikas.. Edwards beigaas iznaak taads pastulbs, alkjiimiju saprot speej tur izskaidrot mistiskaas reakcijas, bet reaalais plaanojums vinjam taads saraustiic un uz emocijaam baazeets iznaak, svaidaas ar savaam nostaajaam.

Vels ka man besii tas ieseetais debiilisms "teeva vainoshana" savaa moraalajaa bezpaliidziibaa un tad beigaas sevi pataisa par mocekli, kuru jaazheelo...
kad galu noluureeshu tad veel ko piemetiishu

--------------------
IPB Image
+Quote Post
SheWr
post Mar 4 2005, 00:37
Post #104

Lone Wolf

njaa....liels apraksts... Man nekas pret Edu nav un personiigi - man patiik visi State alkiimikju un pat visi Homunculi (Visvairaak Greeds). Beigas, manupraat, bija ljoti labas, bet tas kaa katram personiigi...

--------------------
image
+Quote Post
+Chibi+
post Mar 4 2005, 10:35
Post #105

(yaoi) rota 69

Neštimmē tāpēc, ka animes veidotāji sākot ar Izumi-senesi parādīšanos veidoja paši savu, atsevišķu sižetikso līniju. Neprecizitātes, iebraukšana sviestā, citu varoņu parādīšanās... Tā nu vietām sanāk. Mangā Lust ir īsta Lust, bez kaut kādām tur žēlabainībām... Un mangā WRath ir Bradley, nevis Izumi-senesi dēla homunculus. All in all - ja grib loģiku, jālasa manga.

--------------------
IPB Image
+Quote Post

16 Pages V « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 22:00