![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Es, piem, tā arī neko i-netā neatradu un meklēt negbiēju, bet nostījos pa taisno www.youtube.com, jo man riktīgi bija slinkums ko meklēt
-------------------- |
kaitou-lala |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 10-August 05 From: liepaja ![]() |
Juss varat arii aiziet uz www.animegalleries.net tur i pa visaadaam anime..
![]() -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ir jau arī iespēja DC ++, tur manīju ik pa laikam pāris sērijas.
![]() -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ahh.. man shii anime jau simts gadus uz DVD diska staav.. tikai viena epa pazuda..
![]() Un jaa.. par to izdeveeju vispaar bija lol! ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Man Fruits Basket mīļākā anime! Man multenes laikā ļoti iepatikās Kyo, Ayame un Hatori. Nē, visi tēli vispār ir forši!Bet sižets bija baigi labais! kad noskatījos pirmās 2 sērijas, uzreiz jau gribēju redzēt tālāk!
Un pēdējās divas sērijas vispār ![]() Un kur jūs rāvāt ka Akito ir sieviete?!!?! ![]() Es līdz sirds dziļumiem ceru ka būs arī otrā sezona. ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Thoru Kun @ May 14 2006, 18:21) cik es zinu kad nebuus un tas Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. kad Akito ir sieviete es lasiiiju mangaa tapeec turpinaajumu visam lasi mangaa ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
wesee |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 28-May 06 ![]() |
Sveiki, visiiem!!!
![]() Jā, es arī nesen noskatijos šo anime. ļoti jauka, mīļa un patīka. Man ļoti iepatikas galvenie varoņi. Īstenība, viņī man iepatikas tapēc, ka katram no vieņiem bija pašam savs spilgts un neatkartojams raskturs. ![]() Hm... jā es arī gribētu turpinajumu, bet ja nav, nu tad lasīsim mangu ![]() |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Man personīgi ļoti patika.tikai beigas neskaidras.Tas jau it kā ir labi,bet es sēžu un nekādi nevaru izdomāt,kā tur viss varētu beigties.Un tomēr ļoti interesanta anime.Ja kāds nev noskatījies,tad steidzieties skatīties,tas ir to vērts!
-------------------- даже добро делал всем на зло
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:26 |