IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> >I< Downloads >I<, vai varam izveidot šādu sadaļu?
aya-angel
post Dec 12 2004, 23:37
Post #16

chibi tenshi

Group: Chuunin
From: Zoļiks foreva!!! :D

Nu tad tā- es te pavēroju un sapratu, ka daudzi ieskatās šajā topikā(novelk dziesmu) un savu viedokli tā arī nepasaka sad.gif Man radās iespaids, ka es runāju pati ar sevi....
a vabut kāds īsti nesaprot, ko es ar šo topiku gribu pateikt? huh.gif
Nu labi, formulēsim jautājumu savādāk:
Vai kāds šeit(šajā forumā) esošais interesejas par Japāņu, Korejiešu un Ķīniešu mūziku??? Ne jau tradicionālo mūziku, bet gan populāro mūziku! Es piedāvāju izveidot Downloads sadaļu šajā forumā, lai mēs visi varētu izglītoties šajā ziņā. Šajā sadaļā mēs verētu dalīties savos Āzijas mūzikas un klipu krājumos.
Speciāli priekš tiem kas uzskata, ka Āzijas populārā mūzika = anime saudtreku mūzika- tas tā nav un ar šo Downloads topiku es to jums pierādīšu! smile.gif

Nu ko, es izdomāju izlikt vēl vienu dziesmu(protams izmantoju YouSendIt.Com). Šoreiz tā ir jaunākā Ayumi Hamasaki(es ceru, ka jūs apmērām nojaušat, kas tas par zvēru! smile.gif ) dziesma.

Ayumi Hamasaki- About You

--------------------
Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully.
image image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Inc
post Dec 12 2004, 23:48
Post #17

Danshaku

Group: Jounin

Shaadas sadaljas vietaa daudz jaukaak uztureet BitTorrent trackeri un informaaciju par jaunievietoto failu iegaazt ieksh Resources vai kaadaa iipashaa apakshsadaljaa. Turpataas arii diskusiju izveerst vareetu.
+Quote Post
Dzonis
post Dec 12 2004, 23:54
Post #18

Shishaku

heh..man vairaak piesaista aya-angel ideja, jo torentus praktiski nevar lietot(jaabuut tur nezinkaadai sakritiibai).neateiktos padaliities, tikai viena probleema,no jap. modernaas muuzikas panesu tikai elektronisko, jo jpop ar savu pozitivitaati un jautrajaam(vienaadajaam) melodijaam griezj nervos un jrock neesmu tik daudz dzirdeejis lai vareetu teikt laps vai slikts (dzirdeets 80'o gadu jrock no attieciiga vecuma anime'eem bet to klausiities nu galiigi nepatiik smile.gif).neateiktos no tradicionaalaas..jaaiepaziist tuvaak.ja kas uzpeldee, gan jau padaliishos..un veel jautaajums aya-angel:cik ilgi var acountaa failu tureet?

--------------------
+Quote Post
Yume
post Dec 12 2004, 23:57
Post #19

challenger

aya, taisi kautkur sadaļu, tad jau izdomāsim kur viņu īsti pārmest.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Inc
post Dec 13 2004, 00:59
Post #20

Danshaku

QUOTE(Dzonis @ Dec 12 2004, 22:54)
heh..man vairaak piesaista aya-angel ideja, jo torentus praktiski nevar lietot(jaabuut tur nezinkaadai sakritiibai).
*

Ar torrentiem nav itin nekādu problēmu. Ja neproti lietot un neesi pazīstams ar šo tehnoloģiju, tad nesaki ka "praktiski nevar lietot".
+Quote Post
Dzonis
post Dec 13 2004, 10:50
Post #21

Shishaku

QUOTE(Inc @ Dec 12 2004, 23:59)
Ar torrentiem nav itin nekādu problēmu. Ja neproti lietot un neesi pazīstams ar šo tehnoloģiju, tad nesaki ka "praktiski nevar lietot".
*

ir sanācis lietot un vairāk vai mazāk saprotu arī to tehnoloģiju, bet..eh..smile.gif..tas manis teiktais nebija domāts vispārināti, bet tikai par manu gadījumu ((sht..tiešam izklausās pēc gaušanās..būs laikam jābeidz)izskatās, ka varbūt esi ne tā sapratis(vai arī pietiekoši slikti izteicos),bet ko lai dara, ka domāju vairāk par sevi nekā citiem wink.gif)

--------------------
+Quote Post
Hikaru
post Dec 13 2004, 12:45
Post #22

Tennou

From: Latvia

QUOTE(aya-angel @ Dec 12 2004, 22:37)
Vai kāds šeit(šajā forumā) esošais interesejas par Japāņu, Korejiešu un Ķīniešu mūziku??? Ne jau tradicionālo mūziku, bet gan populāro mūziku!
Ayumi Hamasaki- About You
*

JĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ļoti interesējos!!!!! Tikai par šo mūziku arī interesējos. smile.gif
Protams, Ayumi Hamasaki man jau viss ir (principā palika tas, kas patika). Kā arī Dream, Nanase Aikawa, TMRevolution, Hal, See-Saw,Two-Mix.... Plānoju tuvākajā nākotnē dabūt visus (laikam 13) BOA albumus un vēl Megumi Hayashibaras albumus. No ķiniešu mūzikas man ir tikai 1 dziesma. No korejiešu mazliet vairāk. Bet gribās dabūt pēc iespējas vairāk visas mūzikas.
+Quote Post
zenofex
post Dec 13 2004, 14:03
Post #23

Nausicaa fanboy

From: Nav

Hikaru, varbuut esi uzbridis nejaushi uz kaadiem nebuut HAL singliem? Baigi gribeetu uzzinaat kas tev no vinjas ir smile.gif

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
Hikaru
post Dec 13 2004, 14:34
Post #24

Tennou

From: Latvia

QUOTE(zenofex @ Dec 13 2004, 13:03)
Hikaru, varbuut esi uzbridis nejaushi uz kaadiem nebuut HAL singliem? Baigi gribeetu uzzinaat kas tev no vinjas ir smile.gif
*

HAL singlus nekur nevar uzbrist, izņemot tos "I'll Be The One" un "The Starry Sky", kas ir Hikaru no GO opening un Angelic Layer ending attiecīgi. Šos var dabūt bez problēmām. Bet nu remixi tur tā.... nepārāk labi sanāca... Bet pārējos 5 singlu diskus nekur nevarēju atrast nokačāt...
Bet vispār no Hal man palika šis (no tiem abiem albumiem un diviem singliem) (23 gabali): smile.gif
image
+Quote Post
aya-angel
post Dec 13 2004, 18:52
Post #25

chibi tenshi

Man priex, ka ir tādi cilvēki kā Hikaru- openminded Āzijas mūzikas ziņā!! smile.gif
Starpcitu, es pēdējā laikā tā teik speciālizējos Korejiešu mūzikā, īpaši hip-hopā(vai to maz var nosaukt par īsu hip-hopu? Laikam to labāk saukt par hip-hopu korejiešu gaumē! biggrin.gif ). Bet vispēr nebūs nekāda mūzikas ierobežejuma: lai cilvēki liek gan populāro, gan tradicionālo utt. mūziku, katram stilam atradīsies savs piekritējs wink.gif
Dzoni, pilnīgi tev piekrītu- man ar torentiem arī dažs labs čakars ir gadījies wacko.gif , ta ka tu neesi vienīgais. Tieši tāpēc arī gribu izveidot tādu sadaļu, kur būtu atrodama mūzika, klipi, filmas utt. kuru varēs nokačāt gan torentu piekritēji, gan direct link(es tajā skaitā) piekritēji. Tā teikt, lai neviens netiek apdalīts biggrin.gif
Shinobi-sama, Yumes dators nav vecs, vienākrši ļoti ''nomocīts'' biggrin.gif Nežēlīgā Yume to pratina! laugh.gif

--------------------
image image
+Quote Post
Yume
post Dec 13 2004, 20:04
Post #26

challenger

nē, tas viss ir vēl vieglāk, tā kā es esmu darbā un mans darba dators ir domāts citiem ērķiem, kurš dzīvo uz s**ga pieslēguma, maza RAM'a utt, tad nav par ko brīnīties.
Bet OK, runa gāja par to sadaļu, nu uztaisi taču atsevišķu sadaļu kautvai pie requests. Un miers, nemoci šo sadaļu.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
CloudX
post Dec 13 2004, 21:35
Post #27

Shishaku

Nu tad tā- es te pavēroju un sapratu, ka daudzi ieskatās šajā topikā(novelk dziesmu) un savu viedokli tā arī nepasaka  Man radās iespaids, ka es runāju pati ar sevi....
a vabut kāds īsti nesaprot, ko es ar šo topiku gribu pateikt?

Ljoti labs topiks smile.gif un aya-angel vai nevareetu luudzu veel ar kaadu labu dziesmu padaliities?

--------------------
I dont like anime , anime like's me :P
+Quote Post
zenofex
post Dec 14 2004, 01:01
Post #28

Nausicaa fanboy

From: Nav

Teoreetiski vareetu noziedot kaadus 100mb uz sava animes serveriisha jpopam/jrockam.

Bet tad jaaluudz juus paaraak neizplatiities par sho teemu lai nesanaak izcils trafiks smile.gif

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
Laugh|nGMan
post Dec 14 2004, 08:52
Post #29

Samurai

From: Riga, Latvia

QUOTE(aya-angel @ Dec 12 2004, 22:37)
Vai kāds šeit(šajā forumā) esošais interesejas par Japāņu, Korejiešu un Ķīniešu mūziku???
*

Un kā vēl! Man te kādi 150 āzijas soundtreki mētājās, bet pagaidam nesteidzos ar sīdošanu, jo jāpaskatās kāda te aktivitāte būs šajā mūzikas lauciņā.

Agrāk bija doma nosīdot Utada Hikaru in Budokan 2004 Hikaru no 5 KONCERTU DVD+DL variantu, bet pārdomāju, jo no http://www.torrents.lv esmu uploadojis tikai nieka 49 Gb āzijas filmu divu nedēļu laikā, kas ir baigi maz un stipri šaubos vai kāds vispār to āzijas muziku vilks sad.gif

--------------------
Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
IPB Image
+Quote Post
aya-angel
post Dec 14 2004, 16:37
Post #30

chibi tenshi

CloudX....Sure, tikko Japanese music topikā ieliku 2 linkus smile.gif Pasteidzies un novelc! wink.gif

zenofex.... Yap, ļoti laba doma!! Man ir ideja: mēs varētu izdarīt tā- katru mēnesi uz tava servera izlikt pa kadam klipam vai mūzikas albumam. Katru mēnesi varētu likt kaut ko jaunu t.i. dzēst iepriekšējā mēneša piedāvātos mūziku vai klipu un ielikt kaut ko jaunu. Tādu sistēmu esmu redzējusi dažādos ārzemju forumos.

--------------------
image image
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:22