![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu tad tā- es te pavēroju un sapratu, ka daudzi ieskatās šajā topikā(novelk dziesmu) un savu viedokli tā arī nepasaka
![]() a vabut kāds īsti nesaprot, ko es ar šo topiku gribu pateikt? ![]() Nu labi, formulēsim jautājumu savādāk: Vai kāds šeit(šajā forumā) esošais interesejas par Japāņu, Korejiešu un Ķīniešu mūziku??? Ne jau tradicionālo mūziku, bet gan populāro mūziku! Es piedāvāju izveidot Downloads sadaļu šajā forumā, lai mēs visi varētu izglītoties šajā ziņā. Šajā sadaļā mēs verētu dalīties savos Āzijas mūzikas un klipu krājumos. Speciāli priekš tiem kas uzskata, ka Āzijas populārā mūzika = anime saudtreku mūzika- tas tā nav un ar šo Downloads topiku es to jums pierādīšu! ![]() Nu ko, es izdomāju izlikt vēl vienu dziesmu(protams izmantoju YouSendIt.Com). Šoreiz tā ir jaunākā Ayumi Hamasaki(es ceru, ka jūs apmērām nojaušat, kas tas par zvēru! ![]() Ayumi Hamasaki- About You -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
Shaadas sadaljas vietaa daudz jaukaak uztureet BitTorrent trackeri un informaaciju par jaunievietoto failu iegaazt ieksh Resources vai kaadaa iipashaa apakshsadaljaa. Turpataas arii diskusiju izveerst vareetu.
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
heh..man vairaak piesaista aya-angel ideja, jo torentus praktiski nevar lietot(jaabuut tur nezinkaadai sakritiibai).neateiktos padaliities, tikai viena probleema,no jap. modernaas muuzikas panesu tikai elektronisko, jo jpop ar savu pozitivitaati un jautrajaam(vienaadajaam) melodijaam griezj nervos un jrock neesmu tik daudz dzirdeejis lai vareetu teikt laps vai slikts (dzirdeets 80'o gadu jrock no attieciiga vecuma anime'eem bet to klausiities nu galiigi nepatiik
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
aya, taisi kautkur sadaļu, tad jau izdomāsim kur viņu īsti pārmest.
-------------------- ![]() |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(Inc @ Dec 12 2004, 23:59) Ar torrentiem nav itin nekādu problēmu. Ja neproti lietot un neesi pazīstams ar šo tehnoloģiju, tad nesaki ka "praktiski nevar lietot". ir sanācis lietot un vairāk vai mazāk saprotu arī to tehnoloģiju, bet..eh.. ![]() ![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Dec 12 2004, 22:37) Vai kāds šeit(šajā forumā) esošais interesejas par Japāņu, Korejiešu un Ķīniešu mūziku??? Ne jau tradicionālo mūziku, bet gan populāro mūziku! Ayumi Hamasaki- About You JĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ļoti interesējos!!!!! Tikai par šo mūziku arī interesējos. ![]() Protams, Ayumi Hamasaki man jau viss ir (principā palika tas, kas patika). Kā arī Dream, Nanase Aikawa, TMRevolution, Hal, See-Saw,Two-Mix.... Plānoju tuvākajā nākotnē dabūt visus (laikam 13) BOA albumus un vēl Megumi Hayashibaras albumus. No ķiniešu mūzikas man ir tikai 1 dziesma. No korejiešu mazliet vairāk. Bet gribās dabūt pēc iespējas vairāk visas mūzikas. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Hikaru, varbuut esi uzbridis nejaushi uz kaadiem nebuut HAL singliem? Baigi gribeetu uzzinaat kas tev no vinjas ir
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(zenofex @ Dec 13 2004, 13:03) Hikaru, varbuut esi uzbridis nejaushi uz kaadiem nebuut HAL singliem? Baigi gribeetu uzzinaat kas tev no vinjas ir ![]() HAL singlus nekur nevar uzbrist, izņemot tos "I'll Be The One" un "The Starry Sky", kas ir Hikaru no GO opening un Angelic Layer ending attiecīgi. Šos var dabūt bez problēmām. Bet nu remixi tur tā.... nepārāk labi sanāca... Bet pārējos 5 singlu diskus nekur nevarēju atrast nokačāt... Bet vispār no Hal man palika šis (no tiem abiem albumiem un diviem singliem) (23 gabali): ![]() ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Man priex, ka ir tādi cilvēki kā Hikaru- openminded Āzijas mūzikas ziņā!!
![]() Starpcitu, es pēdējā laikā tā teik speciālizējos Korejiešu mūzikā, īpaši hip-hopā(vai to maz var nosaukt par īsu hip-hopu? Laikam to labāk saukt par hip-hopu korejiešu gaumē! ![]() ![]() Dzoni, pilnīgi tev piekrītu- man ar torentiem arī dažs labs čakars ir gadījies ![]() ![]() Shinobi-sama, Yumes dators nav vecs, vienākrši ļoti ''nomocīts'' ![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nē, tas viss ir vēl vieglāk, tā kā es esmu darbā un mans darba dators ir domāts citiem ērķiem, kurš dzīvo uz s**ga pieslēguma, maza RAM'a utt, tad nav par ko brīnīties.
Bet OK, runa gāja par to sadaļu, nu uztaisi taču atsevišķu sadaļu kautvai pie requests. Un miers, nemoci šo sadaļu. -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE Nu tad tā- es te pavēroju un sapratu, ka daudzi ieskatās šajā topikā(novelk dziesmu) un savu viedokli tā arī nepasaka Man radās iespaids, ka es runāju pati ar sevi.... a vabut kāds īsti nesaprot, ko es ar šo topiku gribu pateikt? Ljoti labs topiks ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Teoreetiski vareetu noziedot kaadus 100mb uz sava animes serveriisha jpopam/jrockam.
Bet tad jaaluudz juus paaraak neizplatiities par sho teemu lai nesanaak izcils trafiks ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Laugh|nGMan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
QUOTE(aya-angel @ Dec 12 2004, 22:37) Un kā vēl! Man te kādi 150 āzijas soundtreki mētājās, bet pagaidam nesteidzos ar sīdošanu, jo jāpaskatās kāda te aktivitāte būs šajā mūzikas lauciņā. Agrāk bija doma nosīdot Utada Hikaru in Budokan 2004 Hikaru no 5 KONCERTU DVD+DL variantu, bet pārdomāju, jo no http://www.torrents.lv esmu uploadojis tikai nieka 49 Gb āzijas filmu divu nedēļu laikā, kas ir baigi maz un stipri šaubos vai kāds vispār to āzijas muziku vilks ![]() -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
aya-angel |
![]()
|
CloudX....Sure, tikko Japanese music topikā ieliku 2 linkus
![]() ![]() zenofex.... Yap, ļoti laba doma!! Man ir ideja: mēs varētu izdarīt tā- katru mēnesi uz tava servera izlikt pa kadam klipam vai mūzikas albumam. Katru mēnesi varētu likt kaut ko jaunu t.i. dzēst iepriekšējā mēneša piedāvātos mūziku vai klipu un ielikt kaut ko jaunu. Tādu sistēmu esmu redzējusi dažādos ārzemju forumos. -------------------- Beauty is where you do not expect it.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |