![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu var meenesi var arii aatraak kaa norunaa
![]() Pasham patiik HAL, Rin', Trinity, Globe, See-Saw, taakaa meegjinu dabuut kaut ko liidziigu. Tachu var likt visaadus stilinjus galvenais lai incanti buutu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
CloudX |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
zenofex ieliec luudzu ja vareetu HAL !
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Man no Globe 1 albums ir(nevis kompī, bet CD formātā. Tiešām smuks disks noformēts viņu stilā.). Būtībā viņi ir mana pirmā Japanese music experience.
Nu man ir 50 dažādi Japāņu klipi/live performances, un ap 70 Korejiešu klipu/live preformances/talk shows, kā arī ap 15 Kīniešu klipu/live performances. Ta ka kaut ko no savas kolekcijas varēšu piedāvāt. -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
CloudX |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
zenofex paldies par HaL!
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:08 |