![]() |
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(<<<Indigo>>> @ Dec 14 2004, 21:26) es daudz dzirdeejis, wau FF ir cool great fantastik! bet taa arii neesu speeleejis kas tur iisti notiek tajaa FF? He šeit ir gandriz viss par finaliem un citam rpg spelem -RPG dreamer ![]() Labakajs rpg saits........... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Troopers |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 31-October 04 From: Riga ![]() |
hmmm es ar neesmu tur visus speeleejis tikai Yurgi
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Šeit būs dažas Final Fantasy spēles parādītas, kā tās izskatās. Viens video, kas bija bonusa DVD diskā, kas gāja kopā ar FFX spēli.
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Man Tekken ir tuvāks pie sirds...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Ragnarok kicko
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Kyoushu |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Protams ka FF... Bet tieshaam speeles ir katra savam briidim. Piem tekkens labs ka savaacaas bars kopaa un viss jau izmeegjinaats.. Bet FF vientuljiem vakariem... vai vienk garlaiciigam skolas briivlaikam veetras deelj. (cik nu garlaiciigs, galvenais, ka nav uz skolu jaaiet) Bet protams var ar' izvacaatie pa Vecriigu..
-------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Nēsmu spēlējis, bet FF forever!!!
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
saki ko gribi krutaakais ir tekken tekken ,rullz!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |