![]() |
![]() ![]() |
![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
njuu...man vislapaak patiik hope.nekas,kad buus briivs laix,redzeesiet arii photoshopaa
![]() -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
not_alone |
![]()
|
thaa.nju kaa lai paskaidro-ssie ir ziimeejumi par teemu: nevajag nogalinaat dziivniekus tikai siikumiem,piemeeram kazzokam,ja kaadreiz viss var paveersties pret mums.
pirmais atteels:meiteniite ar uzroci no embrija aadas otrais atteels:sieviete meetelii no cilveeku aadaam un kjermenja daljaam+sominja no ziidainja galvaskausa. nav tik pretiigi,kaa vareetu likties,vai ne?un taga iedomaajies,ka cilveeku aadu vietaa ir dziivnieki. ![]() ![]() This post has been edited by not_alone: Feb 24 2007, 01:19 -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(not_alone @ May 7 2005, 12:38) hehe... esmu par yuri.. bet ne tādu... bik šermuļus uzdzen... Bet zīmējumi ir ok.. Visias vienā stilā... Esi mēģinājusi arī kautko citu uzzīmēt? -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
umzz,Teu taac druumais stilinsh, bajgi emocjonaali..man jaw patiik! ziimee un liec weeel..
![]() [tas get lost wnk suppaa!!!] -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
njaa cilvēki kuriem ir talants un māka zīmet ir apbrinojami.
![]() pacik paša labakais darbs ir koka klucis uz papīra ^^. bet masa ari mangu zime šai tik daudz papīrika jau man sāk dergties ka visur bardaks. |
not_alone |
![]()
|
ko lai saka...esmu protams,ziimeejusi savaadaakaa stilaa,bet-teiksu godiigi,sobriid man tas neinteresee. aa,vieniigais,kas man ljoti patiik,ir chibi..labpraat ieskaneetu,bet veel pa visaam kladeem jaasalasa
![]() This post has been edited by not_alone: Feb 24 2007, 01:20 -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
man vnk patika,kā sanāca acs.that's it.
![]() This post has been edited by not_alone: Jul 6 2008, 18:10 -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
tas jau nu toč nav zīmēts!
nez... nekā tur nav tāda.... -------------------- |
not_alone |
![]()
|
nju jaa,par baazi izmantoju vienu modeli,tacu vieniigais,kas tur ir palicis no fotograafijas,ir mute.man patiik.
This post has been edited by not_alone: Feb 24 2007, 01:21 -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
un vispaar-tur galvenaa doma ir taa,ka taa beibe ir sexiiga
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
luupas ir patiesham smukas...bet teels ir paziistams, shitaas mazaas acis es paziistu...taa esi tu, Krix......nju ko aizgaaja arii bilzhu galerija tagad, ko?
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
not_alone |
![]()
|
QUOTE(za4peedinja @ May 23 2005, 16:01) luupas ir patiesham smukas...bet teels ir paziistams, shitaas mazaas acis es paziistu...taa esi tu, Krix......nju ko aizgaaja arii bilzhu galerija tagad, ko? nee nee nee...taa neesmu es ![]() -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:16 |