![]() |
![]() ![]() |
![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
wow... kaut ko taadu uzziimeet paintaa.. wisu cienju.. es uz papiira tik labi neprastu..
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
pinksakura |
![]() ![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
ja tas ir ar paint tad es esmu ļooootii pārsteigta...es kā saka es ar roku pat neko tādu neuzzīmētu..kur nu vēl ar paint...
![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Uhhhh Skaistums Krix, piekriitu AmnE un pinksakura - Es taadu ar roku neprastu uzziimeet, kur nu veel paintaa.... Damnit, you rock girl :*
~BN~ -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nav nemaz tik gruuti
![]() ![]() This post has been edited by not_alone: Jul 6 2008, 18:11 -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
sheku reku veelviens,just made it
![]() -------------------- ![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
es cenšos bet man nekas nesanāāāāāāk!!!!!!!
![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
not_alone |
![]()
|
![]() anywayz- ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Acis gadījumā nav pārāk tuvu viena otrai.
-------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
ja shii dailjaa jauniete peedeejaaa atteelaa neshkjieleetu un acis buutu wienaadas,tad winja buutu weel gliishaaka.
![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
tās rokas nav vienādas, acis par tuvu, un kas tas par dzimumu vai tas ir OHO?
|
not_alone |
![]()
|
mja,piekrītu rebel un dero
![]() -------------------- ![]() |
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
Krievu valodas vārdnīca: oho [ono] - nekatrās dzimtes apzīmējums, kurš nepieder ne sieviešu, ne vīriešu dzimtei. Tiek lietots lai apzīmētu bezdzimumu būtnes.
Tagad varat iet starpbrīdī! ![]() -------------------- |
not_alone |
![]()
|
ow
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
AKDIESAKDIESAKDIES... MAn pofig ko citi saka bet tas peedeejais man aarpraatiigi patiik... sexisexisexi Aaaaaaaa
~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:54 |