![]() |
![]() ![]() |
![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Visur uztverama dziivesprieciiga ideja*^^* neskatoties uz to peedeejais bish atgaadina Samurai Champloo, tas bij jautrs un stiliigs anime! Ja neebuutu augstaak piemineetaas nepilniibas buutu pavisma KEWL!
-------------------- Cute little pervert ^^
|
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
![]() nu,kaut gan mana tā saucamā,khem,"daiļrade" naf īpaši dzīvespriecīga,es pati gan tāda neesmu ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Uuuu jaa, mans Krix ir vnk ubersuperjautrsradiijuminsjh
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
visi tavi ziimeejumi ir kautkaadi... nu ar naavees novirzienu. tikai neņem ļaunā melni briesmiigi un nekorekti.
![]() Okej paldies ka izlasiiji manu nelielu kritiku. ja atradii6u veel kaadus tizl... nekurekcijas uzreiz zino6u tev kritikas veidaa. 4au!!! ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
mjā..bet ķermeņa proporcijas man neklibo
![]() ![]() un patiesībā pie sirreāliem darbiem vienkārši nevar piekasīties,jo tas nav tas pats,kas pilnīgi precīzi uzzīmēt sievietes ķermeni kā dabā ![]() tā ka..aplauzies,saldumiņ?? -------------------- ![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
"jā, saldumiņ, aplauzies? mana izvēle cik gotiski es zīmēju savus sirreālos gotiskos darbiņu, tākā ja tev nav kautkas cits ko pateikt ej un nomirsti kautkur vai vismaz pagraizi vēnas - varbūt kautko sāksi saprast.."
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
not_alone |
![]()
|
emm..jūs,lūdzu,varētu beigt pie***ties?nu,tu mani dzīvē esi redzējis,lai varētu stabili apgalvot,ka es,mans dress code un domu gājiens ir uber gotisks un es esmu vēnu graizītāja?neesi.tad nu arī,kā sacīja mana krievu val. skolotāja-"mutītes pieveram"! tas,ka es mākslā izpaužos sirreāli,vēl nenozīmē,ka tu no tā vari spriest par manu personību ![]() un viss.šī tēma ir slēgta. -------------------- ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Smuki, smuki, tikai es neieteiktu zīmēt paintā, ar zīmuli daudz labāk... Un Tev ļoti labi sanāk ar Photoshop apstrādāt zīmējumus...
![]() Tie garie pirksti, jā, tas pieder pie stila. Turpini tik zīmēt!!! ![]() -------------------- |
not_alone |
![]()
|
grazia
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Gaidu nākošos zīmējumus. Man ļoti patīk tavs arts.
-------------------- |
not_alone |
![]()
|
![]() -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
iespaidiigi
![]() |
not_alone |
![]() ![]()
|
nju ko,sajutos īsti ziemassvētku garā ^-^
-------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ir labs, patiesi! Chibi rullē... ^^
-------------------- Go and die, please.
|
not_alone |
![]()
|
wuu,tieši tā,un it sevišķi ziemassvētkos ^-^
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:19 |