![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Mjā tiešām ļoti smuki uzzīmēts
![]() ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nju paldies,paldies
![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Smukinjs chibi, izskatās tavs stils mainās... Bet tā meitene ar krāsainajiem matiem simpātiska, tikai viņai trūkst telpiskuma.
-------------------- |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
pfffiii....nekas tur nemainās ^-^
tas,ka es zīmēju distrofus dīvainīšus,nenozīmē,ka neko citu nemāku ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tjaa... beidzot izskatiiju VISUS tavus ziimeejumus.
![]() Woo... patiik man ljoti daudzi. Tieshaam var redzeet, ka talants ir. Saakumaa arii vareeja pamaniit, ka tev labi padodas profili. Vispaar iipashi daudz neko nevaru spriest. Smuki darbi. Man prieks, ka tev savs stils! -------------------- |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
skaisti..man loti patiik eenojums...
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
ļoti smuki ,naw ko teikt.katrā no taviem darbiem ir kaut kas ļoti īpaš tādēļ man neapnīk tos skatīties, pat tad ja to ir daudz ^^
This post has been edited by MyLove: Jan 1 2007, 21:33 -------------------- Nori Nori Nori~ |
not_alone |
![]()
|
Õ.
Nemaz nezināju,ka esmu pagodināta tikt senseju kārtā. Tas priecē ![]() It sevišķi jau,ka atzinību izpelnās mani vecie un ne pārāk izpildījuma ziņā man glaimojošie darbi.. Ir stimuls ielikt ko jaunu-drīzumā ![]() -------------------- ![]() |
kelhims |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 24-February 07 From: Rīga ![]() |
you've got some skills... but ill take you to school... 2times
![]() da nē, ir ok vispār... tik nu man kautkas nepatīk... vēlāk izdomāšu kas |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
smuki darbi, baigi labs eenojums
![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Feb 27 2007, 15:10 -------------------- what does it mean?
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
not_alone |
![]()
|
principā jā,jo kādu laiku neesmu vispār forumā rādījusies.
Bet nu-jāsāk tik kkas likt iekšā,ir arī sakrājies..tā kā. mjā. ok,be patient. drīz arī būs. -------------------- ![]() |
sAber |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 4-March 07 ![]() |
not bad man patika ^^
|
Dranzer_g |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
normaali darbi, vajadzees man kautko liidziigu uzskriceleet ![]() -------------------- |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Reaali nesaprotu...
![]() Peedeejie darbi saliidzinaajumaa ar pirmajiem ir pilniigi meesli, pilniigi cits liimenis.... ![]() Pirmie ir smuki visu cienju bet nu peedeejie... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:53 |