![]() |
![]() ![]() |
![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
Ha!
![]() nu jā,es arī tā teiktu,ja ņem vērā,ka pirmie ir zīmēti ar roku un zīmuli vismaz stundu katrs,bet pēdējie-paintā un uz fikso,liekot iekšā tikai tāpēc,lai vispār kkas būtu ielikts. Anyhow,gudri muldēt jau mēs visi mākam. -------------------- ![]() |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Nesapratu ''Anyhow,gudri muldēt jau mēs visi mākam." Sitas domaats man??
![]() Es tikai pasaku kaa ir reaali!!! This post has been edited by Mishelin: Mar 5 2007, 21:24 -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
Nu nekas,nevermind :]
-------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
kā jau solīju - lūdzu.
sāciet kritiku. ![]() "The Eyevision" 2005/ziema Parastais zīmulis ![]() "Narcotic trust" 2006/pavasaris gel pen This post has been edited by not_alone: Mar 30 2007, 00:39 -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Man patīk tas otrais. Vienkārši... Apbrīnojams. Lūk to es saucu par sensei. Man baigi patīk tavs zīmēšanas stils. Tāds viss smalks un smails.
-------------------- (sun)
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pirmajā tie melnie krusti atgādina andželīnas džolijas tetovējumu, bet baigi smuki.
otrajā man patīk materiāls, ar ko tu strādāji, un dūmi vienkārši fascinē. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
not_alone |
![]()
|
Āāā..paldies ^^
otraja materiāls nav nekāds dižais- parasta,melna želejas pildspalva,sudraba pildspalva un rozā flomītis. Bet-paldies,paldies.. ![]() -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
kad beidzot esmu ielikusi kaut ko jaunu,neviens gandrīz nekritizē
![]() wtf??? -------------------- ![]() |
Saint_one |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 ![]() |
priecājies, ka nav ko kritizēt
![]() Personīgi man patīk, tev smuks stils izveidojies ![]() -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
Nākošā partija.
Vēljoprojām gaidu kritiku. ![]() Bez nosaukuma 2006/vasara Akrils ![]() "The Lady with flowers" 2006/rudens Zīmulis/gel pen -------------------- ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man no šī posta vislabāk patīk 2. smuks krāsojums, un laba izdoma.
ēnojums arī patīk... -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
No peedeejiem patiik lady with flowers, bet otrs darbs manupraat nav izdevies - paaraak kriitains (nekad neatshkaidi melno kraasu ar balto, protams ja negribi dabuut peleeko) , kleita izskataas neviizhiigi uzgleznota saliidzinaajumaa pret darba asaam kontuuraam, un vispaar darbam pietruukst gleznieciskuma. Laikam tomeer gleznieciiba nav tava stipraa puse, ko nevar teikt par grafiku, kas tieshaam tev padodas!
-------------------- No name superhero
|
kelhims |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 24-February 07 From: Rīga ![]() |
man nezkapec liekas ka Tev visi darbi ir parak vienādi, tās pašas sejas visas profilā
|
not_alone |
![]()
|
glezniecība man ir gandrīz tikpat laba,kā grafika,vienkārši šis konkrētais darbs ir emociju izpausme,līdz ar ko ievietojas topa augšgalā
![]() a man piedur profilā zīmēt-katrs trešais darbs ir profilā. Tas gan vēl nenozīmē,ka es nemāku savādāk. -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
kas tas par zaļu ķēmu, viņam vispār ir ķermenis?? un kur viņš stāv? izskatās pēc tiem trolli naski (palle, ville, nezinu), ko visi tūristi masveidā izved no skandināvijas saviem bērniem...
otrais ir vienkārši, nu, pat vārdos neizsakāmi, šausmīgi, šusmīgi....kruta. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 17:21 |