![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja tie visi ir tevis pasha izdomaajumi, tad, kaa skatos, fonus tieshaam labus vareetu uzziimeet. Galvenais - dari to!
![]() Un mangu ziimee piemeeram... tagad ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Pēc ilgiem laikkkiem es arī atgriežos, nezinu kapēc tur vis pelēks ..............................................................................
![]() Attached image(s) ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
![]() Skatos, ka tev daudz labaak sanaak melnbalti ziimeejumi.. Izskataas vienkaarshi lieliski.. ![]() ![]() -------------------- |
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Laikam vairs uz komja īpaši necentīšos apstrādāt zīmējumus............daudz laika prasa
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Njaa laiks tieshaam aiziet.. un kaa veel.. bet tomeer.. man labaak patiik vinus izkraasot..
Par to manga.. nez varbuut kaut ko iesaakshu tikai (ja iesaakshu) tad laikam nedaudz veelaak, jo tuvojaas eksaameni un shkiet, ka buutu peedeejais laiks saakt maaciities.. ![]() -------------------- |
Pikis |
![]()
|
Runājot par mangu tad es ari esmu kauko jau sācis taisīt, biju kaukur ap jauno gadu sācis taisīt, nujāā kaukur 15 lapas sazīmēju un tad zapori sākās ta nevar izdomāt kā atēlot doto situāciju, vai arī baigais slinkums. Ideja manai mangai ir par ķiborgiem un mutantiem, cilvēkiem. Nu tur kājai vajag pakaujās nerēāli.....................nu un tā tālāk
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
Negribaas aiziet offtopic, bet
runaajot par komiksiem (NEVIS manga) tad taadus es jau esmu kaudzeem saziimeejis.. Lai gan tas bija jau loti sen, kad veel anime taa nopietni nebiju saacis skatiities.. Tad mans iedvesmas avots bija viena multene pa Cartoon Network, kas saucaas, laikam Swat Cats.. Nu taa radaad shausmiigas kvalitaates komikss kas sastaaveeja aptuveni no 8 dalaam un katrai no taam tika veltiita viena burtniica... ![]() Atceros veel kad toreiz devos uz veikalu lai nopirktu taas burtniicas, tad kad paardeveeja man prasiija kaadas man vajaga liiniju vai ruutinu, tad mana atbilde bija - vienalga ( nu man patieshaam bija vienalga uz kaadaam lapaam ziimeet) .. tad sekoja pamatiigs izbriins no paardeveejas puses, kaa gan var buut vienalga .. - vai nu burtniica paredzeeta matemaatikai vai latvieshu val.. nez no shiem diviem man nebija ko izveeleeties... ![]() Tas bija jautri .. tagad kad shito atceros, uzreiz manaa sejaa atplaukst smaids.. ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Heh, man jau arii ir komiksu kalni, bet 97% vinjos es pats vairs nesaprotu, kas notiek
![]() Pikis bilde tochna labaa - ja vieniigi tie mati tik ljoti peec salmiem neizskatiitos... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
xikes |
![]()
|
Hee .. es gan atceros.. vismaz tad kad panemu rokaas un saaku shkirstiit..
Tur bija par vienu dzeku, kuram piedereeja apkshzemes laboratorija ar visaadiem loriniem ..tai skaitaa arii viens Hi-Tech jet-izniicinaataajs.. ar nedaudz (pat looti daudz) fantastiskiem ierociem.. ar kura paliidziibu vinsh ciiniijaas pret citplaneetieshu iebruceejiem.. ![]() Nu vispaar riktiigs sviests... Un cilveeki tur izskataas aahrgh... nja.. shausmiigi buutu maigi teikts.. Tajaa laikaa mans cilveeka modelis bija LEGO cilveecinsh ... ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
O_O!!!!
Nuuuu.... Taa peedeejaa bilde ir iists graaveejs! Forumam par top banneri (nu zini to bildi augshaa, tur kur raxtiits "Latvian Otaku Forum, This land is made of love and peace!") vareetu uzlikt, tikai nedaudz "ielogot" ^^ Starp citu par tiem komiksiem (nevis mangu)... Man citreiz arii patiik komiksus ziimeet ![]() ![]() ![]() ...par kraasoshanu runaajot, biezhi vien kraasas izbojaa orgjinaalu =/ Aa jaa un veel kas... Super duper galiigi garaam animaacija no taas 15 minuushu ziimeejuma ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
Kaitinosha animaacija...
xikes, tu gadiijumaa neesi mans mazais braalis nomaskeejies? Hmm... nee...... jaasaka manam braalim, lai maacaas no tevis - jaaraada kaa maaksla top ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
xikes es te vvienu luugumu gribeetu izteikt es skatos ka tu baigi lani nnemies uz kompjiem
![]() ![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
nu jaa mans darbs laikam staav zem art
|
xikes |
![]()
|
Jaffa.. Man jau nav maajaas nets, taapeec, paaraak biezi nevaru paarbaudiit, kas jauns sheit saposteets..
Tavu ziimeejumu vareetu meeginaat izkraasot, kad nebuus ko dariit.. Ja gribi lai labaak iznaak varbuut atsuuti uz meilu lielaakas izshkirtspeejas variantu, man saviem kaa minimums lielums ir 1000x1000 .. ![]() Kikyou .. nav nemaz tik slikti, nemot veeraa, ka originaals ziimeets ar paintu un veel zem nosaciijumiem, ka nedriikst dzeest.. ![]() edq .. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
to Pikis - respect par bildiiti ar virs uudens planeejosho radiijumu
![]() Tieshaam labs, xikes un Pikis pagaidaam ir tie, kas mani visvairaak paarsteidz ar saviem ziimeejumiem shajaa forumaa, un no sirds noveelu neapstaaties sasniegtaa priekshaa, kazi, beigaaas veel labu labaas latvieshu mangas sanaaks ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:16 |