![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Varu tikai piebalsot, jo mani Visuvarenais sjajaa zinjaa ir apdaliijis, tacju labas un skaistas lietas protu noveerteet. Varu vien noveeleet turpmaakas radosjaas veiksmes un neaizmirs mums atgaadinaat, kad tiks atklaatas juusu personaalizstaades. Kas attiecas uz mangu ziimeesjanu, lai sanaaktu kas daudz maz nopietns, ir nepieciesjams arii cjaukstosjais - muusdienu materiaalaas pasaules nezjeeliigaa realitaate. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
edg |
![]()
|
||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kaads veel chaukstoshais? Vajag tikai apnjeemiibu! "Tsukihime" was a doujin game that entered into spotlight by the doujin group TYPE-MOON selling their game at a booth in Winter Comic Market 2000. It was an original game with both the writer and the artist being an amateur. What set them apart from the rest was that these two actually went to the lengths of quitting their actual jobs, selling off everything they owned, and for the writer - almost selling his organs on the black market, to concentrate their efforts into making a great game. " Type Moon bija divi parasti dzheki, kuri straadaaja parastus darbus, draugi no beerniibas. Vienu dienu runaajushies, atcereejushies savus beerniibas sapnjus, ko vinji gribeejushi dariit un kas buut (rakstnieks, maakslinieks), un nospriedushi, ka piekaast visu, jaataisa doujin speele augshaa. Taa arii izdariija, riskeeja uz visu banku un redz pie kaa tas noveda: slavenaakaa doujin speele (Tsukihime) -> aarpraatiiga slava -> aarpraatiiga nauda -> paardotaakaa doujin speele (Fate/Stay night). Jaa, jamie tagad ir multimiljonaari, un otaku pieluugsmes objekti, un tagad vinji tieshaam ir rakstnieks un maakslinieks, kaa gribeeja. Ir tachu veerts noriskeet, ne? Neatceros vairs, kuraa forumaa lasiiju, bet bija taads posts par dzheku, kursh anime pats uzziimeejis. Jamais reti kad gaajis vispaar uz darbu, visu laiku ziimeejis to anime. Peec tam vinju laikam atlaida, bet vinjsh turpinaajis maajaas ziimeet, arii no ietaupiijumiem iztiekot. Gada(u)[neatceros cik ilgi iisti, bet ilgums nav svariigs, svariigs ir rezultaats] laikaa uzziimeejis, tiesa, nekaads meistardarbs nav sanaacis, taapeec vairs neatceros nosaukumu. Negribu domaat, kas ar to dzheku peec tam notika, bet anime vinsjsh uzziimeeja un ne jau kaut kaadu pljekaajumu, bet normaalu anime. Secinaajums: ja var gan nopietnu speeli uztaisiit, gan nopietnu anime bez nekaadas naudas, iznjemot visu, kas tev pieder, tad uztaisiit manga jau nu ir tikai siikums saliidzinot ar to... visi sametiisimies izdevnieciibai, lai shii var izdot, tik daudz naudas jau nu vajadzeetu vareet samest. Galvenais ir tikai ziimeet! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||
Guest |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Ak tu naivais ideaalists ![]() Sirds dziljumos un apzinjas taalaakajos kaktos ceru, ka maldos sakot visu augstaakmineeto. |
||
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
ieprieksjeejais mans posts (pasjam dusmas uz sevi)
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nu sizhetu sacer taa:
Visi sanaak kaut kur ietuseet, ierauj stiprinoshus dzeerienus, domaashanas veicinaashanai un taisa kaut ko liidziigu FLCL - pieraksta crazy idejas, apkopo, samurgo vienu seejumu. Peec tam muusu talantiigie maakslinieki izdomaa, kaa to visu uzziimeet, tad arii uzziimee, naak mums atraadiit, mees sakam: "malachi, taa turpiniet!", kameer viss seejums uzziimeets. Tad mees atkal sanaakam un atkal murgojam u.t.t. Beigaas sanaaks daudzi mazi seejuminji, kurus saliks vienaa graamataa... Par drukaashanu: Pirmdien piezvaniishu uz Zvaigzne ABC un uzprasiishu. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
![]() ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Šitās runas par mangu man uzdzen asinīs adrenalinu, visu to ko minējāt var meiģināt.............tik jāsāk kustināt kalnu
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ko lai daudz saka..
![]() Galvaa shaudaas simtiem domu un ideju.. bet viena no domineejohaam ir taa, kas mudina aizmirst par eksaameniem un visu citu shinii pasaulee un kaut ko patieshaam saakt meeginaat ziimeet.... Nu tak laikam buus jaapameegina.. ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
Ehh, par veelu atcereejos par shito zvaniishanu. Zvaigne ABC informaacijas dalja veel straadaaja un iedeva man pareizo numuru, bet tiem gan darbs jau bija beidzies
![]() Iisti nezinu, ko prasiit vispaar. Nojaushu, ka taa vareetu buut ap 50 lapu (A4) melnbalta bilzhu graamata ar plaanajiem vaakiem (cik nu plaanus var taadai biezai graamatai). Tad veel - es saprotu, ka jaaintereseejas ir tikai par drukaashanu. Kaads grib, lai izdevnieciiba arii izpatiitu, un graamatniicaas redzeet to, kas sanaaks? Njaa, nez, ko tie drukaataaji veel gribees, vai vinjiem pietiks ar pareizi saliktu graamatu kaadaa specifiskaa datora failaa... jaacer, ka jaa. Atziistos, par shito izdoshanas lietu pilniigi neko nezinu, ja kaads kaut ko arii saprot, luudzu paliidzeet man tikt skaidriibaa! ![]() Btw, ziimeet jau var arii taapat jau saakt - ja taa izdoshana izraadiisies peec vella daarga, tad veel jau pastaav arii personiigie printeri un parastaas iesieshanas metodes - tad buus ekskluziivi tikai izredzeetajiem, t.i., mums, taa manga, bet galvenais, ka buus. Secinaajums: Saaciet ziimeet! ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Nu jā, bet ko lai zimē katrs atsevišku tēmu vai labāk tomēr kopīgu......
![]() |
edg |
![]()
|
Nez... kaa jums pashiem shkjiet labaak. No xikes rakstiitaa var saprast, ka vinjam netruukst domu, ko ziimeet. Ja tev truukst, tad sadarbojies ar xikes. Ja tev pasham arii ir idejas, tad es tieshaam nezinu kaa labaak...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Njaa idejas man jau dazas ir .. Tai skaitaa arii viens milziigs story, kuru izdomaaju (pabeidzu izdomaat) kaadu pusgadu atpakal.. Nez nu ja es saaktu to ziimeet, tad laikam buutu uz kaadiem 5 gadiem ko dariit...
![]() Nez tikai pagaidam veel nezinu, varbuut kaadu citu story labaak ziimeet, lai tas lielais paliek laikiem, kad buushu uzlabojis savas ziimeeshanas prasmes... Nu katraa zinaa vakar saaku kaut ko ziimeet.. apmeeram kaadus 10 frames (vai kaa nu vinus nosaukt uzziimeeju.. nu tos kvadraatinus, kuros norisinas visa darbiiba) tad secinaaju, ka man nesevishki patiik ziimeet background'us.. shkiet ka pie taa veel buus jaapiestraadaa.. nu taa mosh shodien veel paturpinaashu... Tikai manupraat ir viena probza.. es jau neesmu paaraak daudz lasiijis iisto mangu.. taapeec ziimeeju taa teikt pa savam stilam.. nez.. vai ir kaadi grafiski pamatnoteikumi speciaali prieksh mangaam.. Mangaam laikam darbiiba sakaartota no labaas uz kreiso pusi, bet es pirmo lapu saliku peec ieraduma no kreisaas uz labo lasaamu.. nez nav jau gruuti paarkaartot, bet nu taadas kluudas mosh veel kaada ir.. kad pabeigshu tos background'us tad pirmo lapu mosh iepsoteeshu... Nu par to Zvaigzne ABC piezvaniit jau var un tad viniem uzprasiit visu vajadziigo.. (kaadaa formaataa vini pienem tos darbus un cik tas viss maksaa.. un veel visu citu ko es pashreiz nevaru iedomaaties... ^^) Nez nu par teemaam.. var jau buut ka man tas story liekas labs, bet kaadam citam tas liksies galiigi garaam.. lieta tikai taada, ka visi tie story ir paarsvaraa manaa galvaa (ja neskaita dazus notikumu seciibas uzmetumus uz papiira.. ) un ja veel neskaita to lielo.. tas ir uzraxtiits kaa melnraxts (bez dialogiem un siikaakiem notikumiem) un aiznem aptuveni kaadas 7 A4 lapas no abaam puseem apraxtiitas... Nez vajdzeetu kaut kaa apkopot idejas.. varbuut kaadam citam ir kas veel interesantaaks ... beigaas vareetu no taa visa vienu-lielu-kaut-ko-pavisam-savaadaaku izburt... -------------------- |
xikes |
![]()
|
Runaajot par aizraushanos ar kaadu anime vai manga...
![]() ![]() Kad aptuveni uz 1 nedeelu nosleedzos no apkaarteejaas pasaules lai uzziimeetu vienu iisu filminu minuutes garumaa.. ![]() Nez toreiz man nebija nekaadu speciaalo softu un arii skeneris nebija pieejams.. taapeec tika ziimeets ar datoru (photoshop) .. un softi, kurus lietoju lai to visu dabuutu gatavu .. Adobe Photoshop, Adobe ImageReady, Adobe Premiere... Kaa ar shito visu var uzziimeet filminu es agraak nebuutu tam ticeejis, bet izraadaas ka tomeer var.. ![]() Sanaaca jau arii taads primitiivs gabals... jo apm 30sek no vinas aiznem titri.. ![]() -------------------- |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
piki tavi darbi tiessaam ir reaali un tev buutu jaasaak taisiit letinnu mangas man visvairaak patiik tavi mati jo tie ir labi .... vienkaarssi labi parasti manga pamaaciibaas maaca ziimeet kontuuras vai kautko tamliidziigu bat man krietni labaak patiik kaa tas sanaak tev man visvairaa kpatika tavs ziimeejums no man liekas oni kur ir tas robots ar garo kaklu
![]() ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
Jaffa, luudzu naakamreiz lieto punktus, lai ietaupiitu citiem lasiishanas laiku!
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:23 |