![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ew, lielais svariigais jautaajums: Cik liela vareetu buut tiraazha? Tipa, taa drukaatava man teica, ka var i 1 i 1000000 drukaat. Shaubos, ka ar 1 pietiktu, 1000000 mazliet, mazliet par daudz. Manas domas ir, ka 100 jau nu vajadzeetu pirceejiem atrasties, ja jau buus, ko pirkt, un nebuus peec vella daargi. Luudzu izteikt savas versijas!
Aa, jaa, tante, kuras latvieshu valodas izruna liek darboties manaam smadzeneem uz 90%, lai saprastu teikumu jeegu, teica, lai zvanot riit, jo vinjai vairs neesot kalkulators. Augstaa liimenii tur viss... ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Manas ierobezjotaas zinaasjnas ekonomikaa man saka prieksjaa, ka jo lielaaka tiraazja, jo mazaaka pasjizmaksa. Taatad jo vairaak jo labaak, pie nosaciijuma, ka var samekleet pirceeju. taa tad arii buutu lielaakaa probza, jo cik saprotu oficiaali mazumtirdznieciibaa neviens sjo produktu laist netaisiaas, jo tad buus veel virkne sarezgjiitu nodoklju apreekjinu un izmaksu kaudze uz kakla. Domaaju 150 - 200 buutu tas cipars, kas sjim piltoprojektam buutu gana piemeerots. (nez kaapeec man skjiet, ka visa sjii iecere izcjaakstees, bet pagaidaam kurss ir uznjemts pareizs ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
edg |
![]()
|
||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tas jau nekas, buusim guvushi svariigu dziives pieredzi par pasaules daardziibu. ![]() Un es jau teicu kaut ko par printeriem arii - tas noziimee, ka to, vai shis eksperiments izdosies, nosaka pashi ziimeetaaji. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
heh..
![]() Kaads paspeera akmeni paari klints malai un driiz vien, nevienam nemanot saakaas laviina... ![]() Nu ko tad tik uz priekshu... Ar to tiraazu imho 100-200 vajadzeetu pietikt.. Buutu veel labi, ja tos pashus atrastu kur likt.. Pagaidaam lielaakaa probza ir pati manga, kas veel top.. Es tikai ceru ka man peekshni nebeigsies potenciaals vai motivaacija ziimeet.. Ceru arii ka manas iemanas buus pietiekamas .. Nu pagaidaam veel viens un tas pats chars katraa naakoshajaa frame'aa izskataas veel kaut cik liidziigs ieprieksheejaas frame versijai.. bet kad naaks klaat jauni chari... huh.. kas zin.. Nez .. shkiet, ka nevienam sevishki negribas apkopot idejas... ![]() Ja kaads veelas kaadaa zinaa paliidzeet (vienalga kaa), tad tik sakiet... ![]() ![]() -------------------- |
tihiro |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Atbalstu ar samidiņu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Man probleemas vienmeer sagaadaa varonu diealogi
![]() Nu vot, bet ja kaads man vareetu ar so probleemu kaukaa paliidzet tad buutu labi.. ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nu nez.. Piki... vai kaads tev tur vareetu paliidzeet.. tas jau tavs story, tad jau laikam tikai tu taa iisti zini un izjuuti par ko patiesiibaa iet runa un kaadas emocijas paarnem katru no varoniem...
Ok .. te buus pirmie meeginaajumi... ![]() Nu pirmaa lapa imho izskataas tiiri shausmiigi ... shkiet ka buus jaapaartaisa.. Un veel kas .. atkal aiz ieraduma saliku par rietumu komiksu stilam - lasaamu no kreisaas uz labo pusi...(atcereejos nedaudz ar veelu) bet nu imho tas jau paaraak daudz netraucee... nu ja arii, tad paartaisiit nav paaraak liela probleema (apm 10-20min darbinsh) nu ok te buus... ![]() shitaa naakoshaa izskataas labaak... manupraat... bet nu.. ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() Neesmu nekaads mangu zinaataajs, bet vai tad fonam nevajadzeeja buut detalizeetaakam? Dazhos kadros cepuri nost, bet dazhos aiz galvas vispaar nekas nav ![]() ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
..un turpinaajumaa vinsj pielietot savas superspeejas (engelja spaarnus, kiberbody vai burvju kristaalu) un gaismas aatrumaa traucas uz skolu pa celjam izraisot kodolkaram liidzveertiigus zaudeejumus. Skolaa tiek iekljuuts izlauzjot sienu un notriecot no kaajaam eksamineetaaju. Seko neveikla atvainosjanaas un... izraadaas, ka varonis ir iedraazies citaa auditorijaa un nogaazis no kaajaam rektoru, kas naakot pie sajeegas saak izkliegt draudus apr studenta izsleegsjanu no skolas. Tacju students aktivizee savas superspeejas un izdzeesj rektora atminju, ai izdeesj visiem atminju, kas ir auditorijaa. tad seko... ai nezinu kas seku, bet beigaas ir jaapludo daudz asiniim un ieksjeejiem organiem jaarotaa griestu lampas un meebeles. Ar sjaadu sizjetu tu vareetu izgaazt pat da Vincji uzzgleznotu mangu.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Hey,Xikes, tas gadijumā nav veltijums šodienas valsts informātikas ieskautei?
![]() Bet par pašu zīmējumu runājot- nav slikti, es pat teiktu ļoti labi! ![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
Nu hmm .. tas ir tikai saakums... nekaadu tur super-speeju vinam nav (vismaz pagaidaam) ... Njaa.. par foniem .. tur dazi veel truukst.. tos kaut kad veelaak veel pielikshu...
Nu eksaamens man shodien gan nav.. bet nu kaut kaa tacu vajadzeeja iesaakt kaadu story, lai iepaziistinaatu lasiitaajus/skatiitaajus ar personaaziem vinu iipashiibaam un visu paareejo... turpinaajums sekos... varbuut... -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
... nu tad skrejot uz skolu vinjam uzzvana miiljotaa meitene un pazinjo, ka gaida no vinja beernu un pasljaik atrodas uz augstceltnes jumta ar meerkji dariit galu savai greeciigajai eksistencei. Nu galv. varinim staaveetu prieksjaa liela izskjirsjanaas - steigties uz exaamenu vai glaabt draudzeni (kura varbuut sjajaa bridi jau briivaa kritienaa meegjina sapluust ar asfaltu). Sjaads sizjeta paveersiens visu lietu padariitu atraktiivaaku un piesjpriceetu dramatismu.
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
xikes |
![]()
|
heh.. ShinChan...
![]() Nu kaut kas starp to tavu pirmo variantu un otro jau laikam arii beigaas sanaaks... ![]() ----spoilers-------- Nu katraa zinaa viens ir skaidrs... skolu vinsh veel sasniegs laikaa.... bet kas taalaak.... ![]() -------------------- -------------------- |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Pagaidām vel kaukādi varoņi, bet varbūt pa vasaru arī no mangas kauko paradišu,kāpēc tikai vasara nu tāpēc ka tagat man sākās visi eksāmeni.......
![]() trūks laika pie kaukāda nopietnāka darba ķerties ![]() Attached image(s) ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Man liekas, Pikis mieriigi vareetu mangas vaakus apgleznot, dikti jauki izskataas
![]() Nja, taisni skaudiiba paarnjem - es neko taadu ziimeet nemaaku, neesu gan arii baigi treneejies... -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:23 |