![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
||||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jaa, shitaa bildiite (galva no uudens aaraa) ir reaala... vieniigi neizskataas iisti peec manga-style ![]()
Teikumu ar tik daudz gramatikas kljuudaam sen nebija naacies redzeet ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||||
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Pikji, tavi darbi kaa vienmeer liimenii, tikai Dieva deelj, nesaac tos kraasot.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kraasoshana bojaa ja vien tava kraasa nav parastais ziimulis =)
Jaa arii melnaa pildspalva nekam neder! Nu ja vien tu neziimee visu ziimeejumu ar to =) |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nju, ja riit sanemshos un ar pameeginaashu kautko ieposteet. Nu bet man taa ziimeeshana ir taadaa smagaa saakuma stadijaa sen neko nebiju darijis un roka kluvusi kaa akmens - neklausa. Ceru ka neizmetiis pilniibaa no foruma, ja ieposteeshu taadas bildiites. Luudzu arii nebliezt uzreiz smagaako kritiku protams var jau.........., bet nu sakuma stadijaa .........
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
deBUGa |
![]()
|
||
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Da neuztraucies tu... saakumaa ieposto, kritiku mees kautkaa pashi sagaadaasim... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
||
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atcerieties manu peedeejo skeneejumu? Shodien es dabuuju adobe photoshop atkal ^O^! Nu tad radaas iedvesma izkraasot shito... Neatceros cik laika panjeema...
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Forša bilde. Man patīk.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Reku veelviens... nu nav gan gluzhi anime bet....
Shitais apmeeram gadu vecs ziimeejums, mans pirmais ziimeejums uz adobes photoshopa... man personiigi ljoti patiik, zheel ka es vairs nemaku tamliidziigu uzziimeet =( ![]() edit: pssst! tagad ir! |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Psst. *Nav redzems!*
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Shitais peedejais man arii patiik...
-------------------- |
kuchieris |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Taa kaa ar kompjiem man ir uz Juus (apm. 5 no desmit), photoshopu neesmu redzeejis. Bet man liekas tas ir kautkas kruts, ja jau tik forshas bildes Kikyou ir iznaakushas. It iipashi fons.
-------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
kuchieris |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Un zaale...
-------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Eehhh shon ar nesanaaca, laiks ..... vaidzeetu ievies 48 h diennakti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kritika buus barga .... ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu, manu kritiku parasti nemiil, taapeec es labaak kluseeju.
Teikshu vienu.. ja tev roku ietrennet un kluudas pielabot, tad sanaaks tiiri labi. ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ki-ki: nav iisti labi. panjem priekshaa iistu spalvu (foto) un apluuko. Kaats par resnu, un fonaa jau vareeji ielikt kautko citu, nevis to pashu spalvu lielaaku
![]() kas-kas: viss buutu vairaak vai mazaak ok (ja neskataas uz krasaam), bet jaapiestraadaa pie anatomijas. nedomaajiet, ka tapeec, ka sheit rakstu 'skarbus' vaardus, tad tas ir viss, nee, nebuut. Vnk nav noskanjojuma uzskaitiit visu kas tajos ir sanacis ![]() //Ehh, ja man buutu skaneris...// UPDT: hahahaha ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 18:43 |