![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Sasodiits tas bija domaats sniegs >.<* |
||
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
hahaha
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
to Who Knows Who: a kas ir domaats pirmajaa ziimeejumaa? Es pat pasjlaik buudams nedaudz iereibis nespeeju izdomaat.
to Kikyou: Es pat buudams skaidraa to nesauktu par sniegu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja taa ir zila caalja puuka, tad jaaliek "lol" sadaljaa ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Njaa, laikam Sigfa arii Caaljus ar nestandartu orientaaciju ir redzeejis...
*Yume briinaas ka pati kautko aadu nav iedomaajusies, jo ir tachu kaa nekaa shounan ai fane.. ![]() -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Yume, paldies Tev. Ja tas bij domaats par manaam bildeem
![]() Man liekas, ka es jau mineeju, ka neesu gaajis nekaadaas maakslas skolaas un tik nesen saaku kautko ziimeet. Tas tiesa, ka roka man veel nevelk liinijas taa kaa es to gribeetu un biezhi vien sanaak 1/2 ziimeejuma paarziimeet jo kameer ziimeeju rodaas 1000 varianti ko vareetu uzlabot ![]() Paldies par kritiku ....... -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Mnjaa, mani rvien vairaak maac aizdomas, ka yumai pashai ir nestandarta orientaacija... visas shiis asociaacijas...
|
edg |
![]()
|
||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Yumei ir tiiri normaala interese par visu neparasto... speeja saskatiit neparasto ir laba iipashiiba, ne slikta, arii, ja saskata "sliktas" lietas... un vispaar, ja man patiik skatiities (ne piedaliities) skaistu sadismu, un es reizeem sadiskus skatus izteelojos, tad es skaitos sadists? ... ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||
Sigfa |
![]()
|
nee, tad es tev ietektu aiziet pie psihoanalitikja
![]() un kursh teica, ka tur kas slikts? ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
ne obligaati, tik pat labi tu vari buut mazohists. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Spectre |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Un vispaar kepec, Jums aizgaaja runa par mazohismu ??? Ehhh samaitaatie ......
![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
edg |
![]()
|
||
Piekriitu, ka samaitaati... ![]() Mazohismaa tieshaam nekas normaals nav... cita lieta ir tiirs sadisms - taadas emocijas izpauzhas... no abaam puseem... emocijas ir skaistas pashas par sevi... speeciigas emocijas ir ljoti skaistas... tas taa... mans viedoklis... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
||
ShinChan |
![]()
|
||
Interesanti, kaa tu izteelojies divus sadistus? Kur ir sadisms pretii ir obligaati jaabuut mazohistam, vai nevainiigam upurim ar kuru sadists apmierina savas tieksmes. Divu sadistu kontakts, no kura abas puses var palikt apmierinaatas peec buutiibas nav iespeejams. Un tas par to speeciigo emociju skaistumu... ceru, ka attieciibaa uz to tu jokoji -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Eeee.. kad te teema...
Es lasiiju un man pilniigi sagribeejaas jus iedot palasiit Tori Maia's mangu... vieniigias nu es no zinas biju speejiiga izlasiit tikai vienu chapteru, taadu sado-mazo veel jaapameklee... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
||
Iespeejams, ka man jaapaarbauda sadisma definiicija. Vai tas nav sadisms, kuraa iesaistiits nav nekaads sasodiits sadists, ne mazohists, ne kaads cits taads diivains cilveeks? Vai tas nav sadisms, ja kaadam uz galvas uzkriit, piem., traktors, un galvaskauss paarshkjeljas, un... ? Vai tas varbuut ir sadisms to izteeloties, lai gan apzinies, ka tas ir slikti, ka tas nekad nenotiks? Kaut gan, ja taa padomaa, es pats esmu kaut kaadaa zinjaa gariigais mazohists... Man patiik skatiities nelaimiigu anime(filmas), kad pats esmu sliktaa garastaavoklii, jo tad speeciigi paardziivoju liidz, bet man tas patiik. Taadu arii es izteelojos sadismu - tam jaabuut taadam, kur var dziivot liidz, kur notiek liela nelaime. Un taapeec, ka es dziivoju liidz katram cilveekam, ko redzu, vai iedomaajos, taapeec arii taas speeciigaas emocijas. Tas, ka kaadam ir saapes mani nepriecee, tas ir briesmiigi, bet es paardziivoju par vinja saapeem, un manii rodas speeciiga sajuuta, ka es tur neko nevaru dariit - taas ir taas speeciigaas emocijas, kuras man patiik. Ja es varu kaut censties paartraukt sadismu, tad tas vairs nav tas... Jaa, tieshaam neesmu normaals... Bet kaapeec iet pie psihoterapeita? Vai tad tas kaadam traucee? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 01:02 |